szwedka 29.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 witam serdecznieczy ktos wybrał bądź buduje albo wybudował ten domek? co o nim sadzicie? dach wydaje mi sie byc skomplikowany ale fajny co sadzicie o całości? http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/credo/default.asp?id=363 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 22.03.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 widziałem ten domek pod wrocławiem , w linku poniżej jest zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 22.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 oops , czytałem inne twoje posty , zdjęcie które zrobiłem to twój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts