duende 06.04.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 jak dobrze, że tu zajrzałam! Nie wiedziałam, że datura jest wieloletnia Byłam przekonana, że to, co u mnie rośnie i zawiązuje szyszki a jesienia usycha to jedyna datura, a sie okazuje że ja bielunia dziędzierzawę hoduję! I tak śliczna roślina. I niewymagająca, w przeciwieństwie do datury. Kupiłam nasionka datury, zamierzam je niebawem wysiać do donicy. Zobaczymy, co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daimen 14.04.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Czy ktoś już wystawił swoje datury ??? Mój daleki sąsiad już z tydzień ma wystawione a czy to nie jest za wcześnie jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 15.04.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 moi sąsiedzi już wystawili, ale ja bym się jeszcze wstrzymała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daimen 05.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 co można zrobić gdy datura już wyrosła z doniczki moje donice są już wielkie i nie chce jeszcze większych ledwie podnoszę tą co mam z bratem czy można ja wyjąć z donicy i poobcinać korzenie np siekiera???? wiem drastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daimen 16.11.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 i datury pochowane niestety czy ktoś wie coś na temat mojego wcześniejszego postu ciachać czy nie tą siekierą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 17.11.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Moja datura ma jakies 1,5 m wysokosci. Wlasciwie to juz nie ma. Bo ostatniego weekendu porzadkowalam ogrod, darure skrocilam duzym sekatorem do galezi i schowalam do stodoly, gdzie stoi sobie na slomie, licze na to, ze nie zmarznie mi tam... W domu mam za ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daimen 14.12.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 mam pytanko na daturze w miejscach cięć pojawiły się najpierw pomarańczowe kropeczki a następnie tak jakby pajęczyna co to jest :/ niestety bardziej nie opisze a zdjęcie dopiero za tydzień bym mógł wrzucić bo po prostu stoi ona u mojego znajomego bo w domu nie mailem już miejsca dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 15.12.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 niestety tu nie pomogę, nie wiem co to może być za objaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata5361 26.07.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 A czy ktoś pomorze mi mój bieluń jest taki pomarszczony i z zżółknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts