Didlina 30.04.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Czy kolor drzwi dobiera się do koloru ścian czy może pod kolor podłogi?Czy jeżeli mam jasną podłogę i ściany ale ciemne meble salonowe (sofa, szfka RTV, komoda), czy drzwi powinny być ciemne (pod kolor mebli) czy jasne (pod kolor ścian i podłogi? :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yozka1 30.04.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Drzwi moga być ciemnie, odróżniające się od koloru ścian. Ale na temat gustów się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.05.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Czy kolor drzwi dobiera się do koloru ścian czy może pod kolor podłogi?Czy jeżeli mam jasną podłogę i ściany ale ciemne meble salonowe (sofa, szfka RTV, komoda), czy drzwi powinny być ciemne (pod kolor mebli) czy jasne (pod kolor ścian i podłogi? :-? A jaki kolor maja okna? ja drzwi pod kolor okien dobieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 06.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Ja dobierałam drzwi pod kolor paneli. Panele są w kolorze ciemnego orzecha a drzwi w kolorze średniego orzecha. Meble do salonu i boki kuchni też mam w różnych odcieniach orzecha. Myślę, że to jest dobry klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 07.05.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Najbardziej odpowiada mi zestawienie kolorystyczne drzwi z oknami, bo to jak gdyby ta sama "rodzina". A z kolorami scian mozna szalec na rozne sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts