conan 01.05.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Chcę zainstalowac pralke w piwnicy na jakom wyskośc jej pompa może podnieśc wode po praniu ciąg kanalizacyjny mam na wyskości 1,9 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.05.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 z pół metra powyżej pralki. Wygląda na to, że pralkę trzeba postawić na sporym postumencie. Dlatego ja z tego zrezygnowałam, pralnie zrobilismy na parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 mozna zrobic jakis w miare duzy zbiornik w piwnicy i w nim dodatkowa pompe ktora po osiagniecia jakiegos poziomu w zbiorniku wlacza sie i pompuje do kanalizacji zawartosc ... ja mam miec cos takiego do skroplin z kotla (tez w piwnicy - kanaliza pod sufitem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conan 01.05.2006 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 tak chyba zrobie pompa i zbiorniczek , myslałem nawet o przerobieniu pompy w pralce ale chyba odpada dzieki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neuron 02.05.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Są gotowe pompy z rozdrabniaczem, zwarta zabudowa, tak że zmieściłaby się w szafce obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts