AGNIECHA 01.05.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Proszę o podanie ile płaciliście albo ile kosztuje m2 robocizny ściany 50 Porotherm a ile za m2 ściany za bloczki betonowe.Zaszły u mnie zmiany i muszę potrącić kasę a nie wiem ile? Z góry serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calk 02.05.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Proszę o podanie ile płaciliście albo ile kosztuje m2 robocizny ściany 50 Porotherm a ile za m2 ściany za bloczki betonowe. Bloczki betonowe jakie mają wymiary i jaka jest grubość ściany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.05.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 40zł /m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIECHA 03.05.2006 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Rozumiem że 40zł m2 za porotherm a ile za bloczki betonowe? Wymiary bloczków:38 x 24 x 12 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.05.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Za bloczki gdzies tak 1,50-2,00zl sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calk 03.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Robocizna porotherm 50 P+W - 1,30 r-g/m2Średnia roboczogodzina z narzutami i VAT – 15 zł15 x 1,30 =19,50 zł/m2 Robocizna za bloczki betonowe – 2,09 r-g/m2Dla grubości ściany 38 cm15 x 2,09 = 31,35 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.05.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 calk - widzę że jesteś kosztorysantem. Przeczytałem Twoją ofertę. Jestem zainteresowany zrobieniem kosztorysu stanu zerowego (do poziomu stropu nad piwnicami). Nie wiem czy uproszczonego (bo o takim piszesz) czy jakiegoś innego. Chodzi mi głównie o roboczogodziny poszczególnych etapów. W ofercie piszesz o pozycjach, ilu pozycji można się spodziewać? Mogę na priv podać linka do projektu w formacje pdf celem oszacowania kosztów takiego kosztorysu. Interesuje mnie również kosztorys wariantowy. np ściany lane, czy z bloczka. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calk 03.05.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Przeczytałem Twoją ofertę. Jestem zainteresowany zrobieniem kosztorysu stanu zerowego (do poziomu stropu nad piwnicami). Nie wiem czy uproszczonego (bo o takim piszesz) czy jakiegoś innego. Chodzi mi głównie o roboczogodziny poszczególnych etapów. W ofercie piszesz o pozycjach, ilu pozycji można się spodziewać? Mogę na priv podać linka do projektu w formacje pdf celem oszacowania kosztów takiego kosztorysu. Interesuje mnie również kosztorys wariantowy. np ściany lane, czy z bloczka. itd. Witaj! GED Ładny dworek, jestem pod wrażeniem. Proponuję kosztorys szczegółowy. Zapraszam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts