mario_pa 01.05.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jeśli ktoś z forumowiczów ma chęć coś skomentować to ... prosto w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.05.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 mario_pa z chęcią poczytam Twoje zmagania z budową Pozdrawiam serdecznie i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Ładny dom (choć pewnie bym coś zamieszała - szczególnie na górze, bo jakoś tak .... za dużo pomieszczeń :)) Wklej link do domku do Dziennika, a komentarze daj w podpisie - łatwiej będzie czytającym odnieść się do Twoich osiągnięć budowlanych - bo mam nadzieję poczytać Twój Dziennik Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 01.05.2006 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Wklej link do domku do Dziennika, a komentarze daj w podpisie - łatwiej będzie czytającym odnieść się do Twoich osiągnięć budowlanych - bo mam nadzieję poczytać Twój Dziennik Wszystkiego dobrego Poprawiłem, brakuje mi trochę miejsca w podpisie. > Osiągnięć budowlanych. Jeszcze takich nie ma. Powiedziałbym, że w międzyczasie pojawił się niewypał. Ale jest już OK. Modyfikacja I to nie jeden, ale kilka. Na szczęście nie wybuchły w moich rękach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Wklej link do domku do Dziennika, a komentarze daj w podpisie - łatwiej będzie czytającym odnieść się do Twoich osiągnięć budowlanych - bo mam nadzieję poczytać Twój Dziennik Wszystkiego dobrego Poprawiłem, brakuje mi trochę miejsca w podpisie. > Osiągnięć budowlanych. Jeszcze takich nie ma. Powiedziałbym, że w międzyczasie pojawił się niewypał. Ale jest już OK.[/code] cała zabawa by gonić króliczka, a nie by go złapać :) Byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 02.05.2006 01:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ładny dom (choć pewnie bym coś zamieszała - szczególnie na górze, bo jakoś tak .... za dużo pomieszczeń :)) Wszystkiego dobrego Dziękuje. A na górze mamy zamiar: - w wyniku przesunięcia schodów zmieni się kształt łazienki, - garderoba straci rację bytu, ma być tam pralnia, dostępna z łazienki ?? - jedno z pomieszczeń albo oba (te z oknami połaciowymi) przylegające do garderoby zostanie zmienione na strych lub kącik rozrywkowy dla dzieci. Na parterze hol zostanie poszerzony o 1m kosztem tarasu. Schody mają być przesunięte o 1m kosztem garderoby (ale to do zastanowienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 HaHA widzę, że mieliście niezłe przygody mieszkaniowe.Ale przynajmniej jesteście zahartowani do bojów budowlanych.Teraz już mam nadzieję pójdzie z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Mario - super ten Twój Dziennik - czekam na kolejne epizody z zapartych tchem ( pralnia z wejściem z łazienki to BDB pomysł :)) Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.05.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ale fajnie Pojawiły się zdjęcia Ale macie fajną ,zieloniutką trawkę. Kurcze najgorsze, że w czasie budowy sie zniszczy. A drzewka najlepiej ogrodzcie jakaś siatką, żeby przypadkowo się nie zniszczyły. Czekam na zdjęcie Bartoszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 08.05.2006 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Czekam na zdjęcie Bartoszka wrzuciłem link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Gdzie ten link??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 10.05.2006 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Gdzie ten link??????? (zdjęcie Bartosz 2005) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 No..to jedno szczęście już macie Jescze tylko szybka budowa i wogóle będzie jak w bajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 10.05.2006 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 No..to jedno szczęście już macie Jescze tylko szybka budowa i wogóle będzie jak w bajce Jeśli chodzi o dzieci to Bartosz jest naszym drugim szczęściem Gabriela i Bartosz 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Projekt fajny...ja go jeszcze analizuje choc na poczatku miał byc inny teraz coraz bardziej jestem za. Tylko troszkę go pomniejszę bo nie muszę i nie chcę miec takiego wielkiego. Działeczkę masz super-pewnie teraz już nie wygląda tak zielono bo ruszyłes z budową. O dzieciakach nie wspomnę -super ze bedą mogły uczestniczyc w tworzeniu waszej histori i powstawaniu rodzinnego domu do którego zawsze mozna wrócic Pozdrawiam i życzę sukcesów......z niecierpliwoscią sledzę watek i dziennik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 No..to jedno szczęście już macie Jescze tylko szybka budowa i wogóle będzie jak w bajce Jeśli chodzi o dzieci to Bartosz jest naszym drugim szczęściem Gabriela i Bartosz 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 11.05.2006 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 O dzieciakach nie wspomnę -super ze bedą mogły uczestniczyc w tworzeniu waszej histori i powstawaniu rodzinnego domu do którego zawsze mozna wrócic A wiesz, że w ogóle o tym nie pomyśłałem. A wątek to na razie śpi, nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 15.05.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A wątek to na razie śpi, nic się nie dzieje. Ja na zrazie próbuję dostosowac projekt do własnych potrzeb i skonsultowac sie z architektem. Tak jak wspomniałem nie potrzeba mi tyle pokoi na dole,a wewnetrzny taras też chce zrobic z bruku wiec jeszcze inne ustalenia Jesli uda mi sie zamiescic mój projekt parteru to ujrzy swiatło dzienne http://autokacik.pl/files/276821817-Obecniepoprawiony.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 15.05.2006 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A wątek to na razie śpi, nic się nie dzieje. Wrzuć na wątek to się trochę ożywi. Dodatkowy pokój/gabinet na dole fajna rzecz. W twoim układzie zmieniłbym łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 15.05.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 W twoim układzie zmieniłbym łazienkę.Niekoniecznie gdyż zmiana wiąze sie ze zmianą kabiny natryskowej a ta jest pomyslana bardzo dobrze bo w rogu i mozna ją fajnie zaaranzowac.Ja przed sprzedażą mieszkania wykonałem sobie kabinę z luxferów i naprawdę w bloku w łazience 2x2 zdawała egzaminhttp://autokacik.pl/files/276823463-050811_230622.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts