Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik mario_pa - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 619
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ładny dom (choć pewnie bym coś zamieszała - szczególnie na górze, bo jakoś tak .... za dużo pomieszczeń :):))

Wklej link do domku do Dziennika, a komentarze daj w podpisie - łatwiej będzie czytającym odnieść się do Twoich osiągnięć budowlanych - bo mam nadzieję poczytać Twój Dziennik :)

Wszystkiego dobrego :)

Wklej link do domku do Dziennika, a komentarze daj w podpisie - łatwiej będzie czytającym odnieść się do Twoich osiągnięć budowlanych - bo mam nadzieję poczytać Twój Dziennik :)

Poprawiłem, brakuje mi trochę miejsca w podpisie.

> Osiągnięć budowlanych.

:wink: Jeszcze takich nie ma. Powiedziałbym, że w międzyczasie pojawił się niewypał. Ale jest już OK.

Modyfikacja I to nie jeden, ale kilka. Na szczęście nie wybuchły w moich rękach :) .

Poprawiłem, brakuje mi trochę miejsca w podpisie.

> Osiągnięć budowlanych.

:wink: Jeszcze takich nie ma. Powiedziałbym, że w międzyczasie pojawił się niewypał.

Ale jest już OK.[/code]

cała zabawa by gonić króliczka, a nie by go złapać :):) Byle do przodu :)

Ładny dom (choć pewnie bym coś zamieszała - szczególnie na górze, bo jakoś tak .... za dużo pomieszczeń :):))

Dziękuje.

A na górze mamy zamiar:

- w wyniku przesunięcia schodów zmieni się kształt łazienki,

- garderoba straci rację bytu, ma być tam pralnia, dostępna z łazienki ??

- jedno z pomieszczeń albo oba (te z oknami połaciowymi) przylegające do garderoby zostanie zmienione na strych lub kącik rozrywkowy dla dzieci.

Na parterze hol zostanie poszerzony o 1m kosztem tarasu. Schody mają być przesunięte o 1m kosztem garderoby (ale to do zastanowienia).

Projekt fajny...ja go jeszcze analizuje choc na poczatku miał byc inny teraz coraz bardziej jestem za.

Tylko troszkę go pomniejszę :wink: bo nie muszę i nie chcę miec takiego wielkiego.

Działeczkę masz super-pewnie teraz już nie wygląda tak zielono bo ruszyłes z budową.

O dzieciakach nie wspomnę -super ze bedą mogły uczestniczyc w tworzeniu waszej histori :p i powstawaniu rodzinnego domu do którego zawsze mozna wrócic

Pozdrawiam i życzę sukcesów......z niecierpliwoscią sledzę watek i dziennik budowy :wink:

A wątek to na razie śpi, nic się nie dzieje.

Ja na zrazie próbuję dostosowac projekt do własnych potrzeb i skonsultowac sie z architektem.

Tak jak wspomniałem nie potrzeba mi tyle pokoi na dole,a wewnetrzny taras też chce zrobic z bruku wiec jeszcze inne ustalenia

Jesli uda mi sie zamiescic mój projekt parteru to ujrzy swiatło dzienne :lol:

http://autokacik.pl/files/276821817-Obecniepoprawiony.JPG

W twoim układzie zmieniłbym łazienkę.

Niekoniecznie gdyż zmiana wiąze sie ze zmianą kabiny natryskowej a ta jest pomyslana bardzo dobrze bo w rogu i mozna ją fajnie zaaranzowac.

Ja przed sprzedażą mieszkania wykonałem sobie kabinę z luxferów i naprawdę w bloku w łazience 2x2 zdawała egzamin

http://autokacik.pl/files/276823463-050811_230622.jpg