Meb 11.12.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 U mnie też chodzą bez problemu na WMP. (fakt że też mam sporo kodeków poinstalowanych) Może program Allplayer byłby lepszy ?(darmowy - najnowsza wersja powinna obsłuzyć te filmiki) Mario: Odbyłem wirtualną wędrówke po poddaszu. Ze szczególnym wyłapywaniem klatek z lukarnami. Wydaje się, że w normalnym wymiarze też są ok i wygląda to fajnie. Wróce do wątku kiedy w listopadzie rozmawialismy o pogodzie i czy zaczynać . Takiej pogody to chyba się nikt nie spodziewał. Szok w lesie znalazłem jagody. Przyroda zwariowała: na szczęście na rzecz wojowników o mury znaczy budujących. PzdrMeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 11.12.2006 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Wróce do wątku kiedy w listopadzie rozmawialismy o pogodzie i czy zaczynać . Takiej pogody to chyba się nikt nie spodziewał. Szok w lesie znalazłem jagody. Przyroda zwariowała: na szczęście na rzecz wojowników o mury znaczy budujących. Mój majster mówi, że nie będzie zimy. Zobaczymy. Akurat teraz jest mały przymrozek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 16.12.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 w sprawie quizu:Potwory i Spolka ? a jesli tak to sa jakies nagrody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 16.12.2006 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 w sprawie quizu: Potwory i Spolka ? Dokładnie. Pixar jest . W polityce tak dobrze się nie kojarzy. Niestety bez nagród, za łatwe było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 18.12.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Moj blad ! powinienem najpierw negocjowac nagrode a potem wskazac odpowiedz Wracajac do tematu - u Was juz definitywny koniec przed zima, czy walczycie dalej ? U mnie mam nadzieje w tym tygodniu skoncza z dachowka i bedzie czas na zlapanie oddechu do wiosny. Trzeba bedzie rozgladac sie za oknami - masz jakies nowe info w tym zakresie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 18.12.2006 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Wracajac do tematu - u Was juz definitywny koniec przed zima, czy walczycie dalej ? Trzeba bedzie rozgladac sie za oknami - masz jakies nowe info w tym zakresie ? Koniec ? Okaże się, wszystko zalezy od aury. Jeśli będzie sprzyjająca czytaj bez dużych mrozów to chciałbym rozpocząć tynkowanie. Ja zapewnie materiał do polenia, majster będzie musiał palić. Jeszcze na pewno zostało: kilowanie okien, i uszczelnienie poddasza, żeby wiatr nie chulał. Jeśli będą tynkować to trzeba ocieplić otwory. Bezwzględnie aranzacja wnętrza. Okna - bez zmian, mam wycenę na okna Wiktorczyk, Goran, Włoszczowa, Oknoplast - ale nie aktualizowane. Jeszcze może ściągnę Urzędowskiego. Za drewno wychodziło od 30.000 w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 18.12.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 dzieki,te wyceny to takie full wypas (antywlamaniowe, wywietrzniki itp) czy standard ? A jak Ci wycenili w oknoplascie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 18.12.2006 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 dzieki, te wyceny to takie full wypas (antywlamaniowe, wywietrzniki itp) czy standard ? A jak Ci wycenili w oknoplascie ? Oknoplast - plastik full wypas (opisałem w moim dzienniku 1-ej części), Wiktorczyk - drewno full wypas ale ładnie rozpisane, Goran - prawie full wypas (muszę poszukać na domowym kompie) Włoszczowa - podstawowa + wybrane opcje. Co mam to Ci podeślę, adres mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 18.12.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 dzieki !juz dostalem !jak bede mial jakas konkurencyjna wycene to chetnie sie podziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 18.12.2006 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 dzieki ! juz dostalem ! jak bede mial jakas konkurencyjna wycene to chetnie sie podziele. Udało Ci się w końcu otworzyć pliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 19.12.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 tak, przeslalem na innego kompa i poszlo, ale widze, ze mam dodatkowo wersje uaktualniona dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 19.12.2006 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 tak, ale widze, ze mam dodatkowo wersje uaktualniona dzieki ! Uaktualnioną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 19.12.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 w tej wiadomosci wczorajszej nie bylo jpgów,a w dzisiejszej są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 19.12.2006 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 w tej wiadomosci wczorajszej nie bylo jpgów, a w dzisiejszej są. To Goran, wycena pojedynczych sztuk, brakuje okien na poddaszu, ok. 1500 za sztukę. W sumie wyszło ok. 35.000 z montażem. Na jutro mam mieć ceny Urzędowskiego profil Galux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 19.12.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Na jutro mam mieć ceny Urzędowskiego profil Galux. Daj znac jak to wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 20.12.2006 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Na jutro mam mieć ceny Urzędowskiego profil Galux. Daj znac jak to wyszlo 35600, warunki montażowe, wykonanie wylewek i tynków wewnętrznych. Może popracuję w wolnej chwili nad zestawieniem kosztów stolarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 29.12.2006 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Na jutro mam mieć ceny Urzędowskiego profil Galux. Daj znac jak to wyszlo Trochę nowych faktów: teoretyczny czas realizacji zamówienia - 2-3 miesiące. Zdarzają się nawet 2 miesięczne obsuwy, tyle się dowiedziałem w salonie, do tylu się przyznali. Widziałem fajne drzwi tarasowe 3m x 2,5m - przesuwane - cena pow. 10.000 PLN. Aha - przy zamówieniu wpłata 40% wartości zamówienia, do tego - niech policzę - min. 5-miesięczny czas realizacji - dziękuję nie skorzystam. Niech ktoś inny ich kredytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 02.01.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Cześć Mario, Wysłałem Ci kosztorysy na priva.Szczęśliwego Nowego Roku i żeby finalne podsumowanie kosztów pozytywnie nas zaskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 02.01.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Cześć Mario, Wysłałem Ci kosztorysy na priva. Szczęśliwego Nowego Roku i żeby finalne podsumowanie kosztów pozytywnie nas zaskoczyło Właśnie włączylem kompa i odczytałem maila, dzięki. Będzie trudno się zmieścić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts