Karpatka 29.04.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 I tu mnie przyłapałeś... Z tymi szprosami, znaczy się. Takie okno i ja widziałam i też bardzo nam się podobało... A najlepsze, że jeszcze niedawno byłam zdecydowaną zwolenniczką szprosów. A teraz mam zgryza, bo o ile witrynki nie wyobrażam sobie bez podziałów, o tyle tarasu już nie koniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 30.04.2007 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 I tu mnie przyłapałeś... Z tymi szprosami, znaczy się. Takie okno i ja widziałam i też bardzo nam się podobało... A najlepsze, że jeszcze niedawno byłam zdecydowaną zwolenniczką szprosów. A teraz mam zgryza, bo o ile witrynki nie wyobrażam sobie bez podziałów, o tyle tarasu już nie koniecznie... Pamiętam zwolenniczko szprosów, u nas było tak samo. Wczoraj Agata przechodząc koło takiego okna nie patrzyła na nie, żeby się nie denerwować. Musisz się poradzić jakiegoś arch. wnętrz. Nasza arch. w ogóle nie była za szprosami więc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 30.04.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Karpatka podzielam Twoje zdanie. Tarsowe bez szprosów, ale wykusz to juz raczej ze szprosami. ( choć ja się przyzwyczaiłem już do mojego wykusza bez szprosów). Jak chcesz zrobię kilka zdj i porównasz szprosy mario i bez szprosów moje. Mario w kwesti suwanych drzwi (jako argument anty, choć mi sie podobają) mam wrażenie, że straci się na szerokości wejscia na taras. Boczne okna są węższe i drzwi nie najadą do końca wobec czego będzie za wąskie przejście (w stosunku do uchylnych). pzdrMeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 30.04.2007 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Mario w kwesti suwanych drzwi (jako argument anty, choć mi sie podobają) mam wrażenie, że straci się na szerokości wejscia na taras. Boczne okna są węższe i drzwi nie najadą do końca wobec czego będzie za wąskie przejście (w stosunku do uchylnych). W naszych drzwiach są dwa skrzydła o szerokości 145 cm każde. Przy otwieraniu jedno zachodzi na drugie. Także szerokość przejścia powyżej 130 cm. Nie będzie wchodzić na zasłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 03.05.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Meb, gdybym mogła skorzystać z Twojej propozycji, to nie ukrywam, że baaardzo chętnie! W temacie witrynki bez szprosów, rzecz jasna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 03.05.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Zrobię dzisiaj i wieczorem sie odezwę.Meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 04.05.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 W witrynce szprosy będą Oglądałam dziś w naturze gorana. Moja fascynacja oknami drewnianymi jest znana, ale w tym samym punkcie był goran i rehau. Z ubolewaniem stwierdzam, że 1:0 dla rehau i to nie tylko ze względu na cenę, ale generalnie profil. Rowek w goranie mnie zabił! Porównanie wycen też oczywiście na korzyść plastiku. Stopniowo przyzwyczajam się do myśli o plastiku w oknach... A przy okazji - Mario_pa, możesz mi przypomnieć, czy Twoja witrynka jest stała, czy też otwierana????? Pamiętam, że dyskutowaliście z Mebem na ten temat, ale jakoś straciłam z oczu ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 05.05.2007 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 A przy okazji - Mario_pa, możesz mi przypomnieć, czy Twoja witrynka jest stała, czy też otwierana????? Pamiętam, że dyskutowaliście z Mebem na ten temat, ale jakoś straciłam z oczu ten wątek Witryna jest nieotwieralna, zgodnie z życzeniem Agaty. PS. Cholera dlaczego ten tydzień tak szybko minął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa92 08.05.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Mario, Nadrobiła Twoj dziennik i w tym miejscu brawa dla okien! Są piękne! I te szprosy, które uwielbiam! Cholera ten wykusz jest super, ale my musieliśmy z niego zrezygnować na rzecz dodatkowego okna w salonie...Miło patrzeć jak Wasz dom z dnia na dzień "dojrzewa"! Justa PS. Mario jezeli masz gdzies zestawienie materialow ktore kupowales na stan surowy to prosze przeslij mi na priva. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 14.05.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 O rany, ja rzeczywiście jestem przytomna inaczej... Ale Ty się wpisałeś do dziennika Sarahy, więc czuję się nieco usprawiedliwiona Faktem jest, że przed chwilą zgłupiałam i jak sroka w gnat wpatrywałam się, czy to dział dzienników, czy komentarzy.... Sorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 14.05.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Mario_pa, coś mi się fiksuje z odświeżaniem stronki. Nie zdziwię się, jeśli będziesz miał dwa razy to samo, z góry przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.05.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 O rany, ja rzeczywiście jestem przytomna inaczej... Ale Ty się wpisałeś do dziennika Sarahy, więc czuję się nieco usprawiedliwiona Faktem jest, że przed chwilą zgłupiałam i jak sroka w gnat wpatrywałam się, czy to dział dzienników, czy komentarzy.... Sorki! Ja ależ skąd, nigdy nie byłem na Saharze . Saraha jedno i drugie założyła w wątku dzienników. Jak tu nie wybudować tego chole... znaczy się pieknego domu, skoro takie fajne babki mnie dopingują, nawet dziennik mi już prowadzą. Niech lepiej małże tego nie czytają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.05.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 PS. Mario jezeli masz gdzies zestawienie materialow ktore kupowales na stan surowy to prosze przeslij mi na priva. Z gory dziekuje. Do pobrania z dziennika, zestawienie stare jak świat, nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2007 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 mario_pa z jakiej firmy masz okna i jakiej szerokosci i wysokosci jest to tarasowe?? wyglada na dosc szerokie w dodatku bez poprzeczki pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 15.05.2007 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 mario_pa z jakiej firmy masz okna i jakiej szerokosci i wysokosci jest to tarasowe?? wyglada na dosc szerokie w dodatku bez poprzeczki pozdrawiam Marta Okna Vetrex, profil VEKA zaokrąglony dwustronnie, złody dąb szprosy 18 mm. 295 x 250 mm o ile dobrze pamiętam. Ewenwtualnie +/- parę mm. Tak jakoś wyszło bez poprzeczki, może dlatego że PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 wlasnie pcv maja poprzeczke przy mniejszych wymiarach niz drewnanie ktos pisal ze nie chcieli mu dac pelnej gwarancji na drzwi 3m z 2 przesuwych czesci wiec zdzwila mnie szerokosc twoich ale dobrze wiedziec ze jednak mozna pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 30.05.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 No i piknie, - na dachu ta dachówka wyglada dużo ładniej niz pojedyncza sztuka A gdzie okienko nad garażem ? w Twoim pieknym odręcznym rysunku było. Pytam bo jak zobaczyłem na rysunku, że planujesz, to przekonałem się od końca, że tam powinno być okienko. A teraz widzę, że u Ciebie nie ma, a moje przekonanie zostało. Meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 30.05.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Mario_pa, rewelacja! Podobno ładnemu we wszystkim ładnie i tu się to sprawdza Nasze brązy już pewne na bank - dziś poszedł przelew. Trochę to trwało, bo chłopakom ze składu walnęły się rubryki w cenniku i przez przypadek policzyli nam o jakieś 2 tys. za dużo... Na szczęście się wyjaśniło. Więźba startuje w przyszłym tygodniu. To kiedy parapetówka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 30.05.2007 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Mario_pa, rewelacja! Podobno ładnemu we wszystkim ładnie i tu się to sprawdza To kiedy parapetówka???? Parapetówka - jeśli o mnie chodzi to przyjeżdzaj kiedy chcesz. Duży parapet ~3m2 już czeka. Nie wypijemy tego co na nim można postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 30.05.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 No i piknie, - na dachu ta dachówka wyglada dużo ładniej niz pojedyncza sztuka A gdzie okienko nad garażem ? w Twoim pieknym odręcznym rysunku było. Meb Okienka nie będzie to chyba córka dorysowała. A z dachówką jest jak z kobietami: 100 pięknych kobiet wygląda piękniej niż jedna piękna kobieta. Cholerka: jaka to złota myśl .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts