Rom 22.05.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 No no projekt naprawdę robi wrażenie Ciekawe na co się w końcu zdecydowaliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 22.05.2006 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 No no projekt naprawdę robi wrażenie Ciekawe na co się w końcu zdecydowaliście??? No jak to ? A o czym jest wątek - M08 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.05.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 HaHA rzeczywiście JAkiś zakręcony jestem od rana To chyba przez to , że to poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 No..to jedno szczęście już macie Jescze tylko szybka budowa i wogóle będzie jak w bajce Jeśli chodzi o dzieci to Bartosz jest naszym drugim szczęściem Gabriela i Bartosz 2005 Gdzie rozdają takie ładne dzieci :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 22.05.2006 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 HaHA rzeczywiście JAkiś zakręcony jestem od rana To chyba przez to , że to poniedziałek A jacy my byliśmy zakręceni przy wyborze projektu. Czego tam nie było. Ale o tym będzie w ostatnim odcinku przedmowy do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 22.05.2006 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Gdzie rozdają takie ładne dzieci :)? A taki przyjemny zbieg okoliczności . Ale nie rozdają, musieliśmy się przyłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Gdzie rozdają takie ładne dzieci :)? A taki przyjemny zbieg okoliczności . Ale nie rozdają, musieliśmy się przyłożyć. Warto było :) A i przyjemnie też było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No to widzę, że z projektem nie było lekko Ale taki już urok, myślę, że każdy z nas budujących to przechodził, jeden mniej boleśnie, drugi bardziej, ale każdy w końcu znajduję ten swój wymarzony projekt. I to jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.05.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nie wgrywa mi się Twoja działka z lotu satelity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 26.05.2006 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nie wgrywa mi się Twoja działka z lotu satelity Powalczę wieczorem, jakiś błąd z plikiem, który tam jest. Jest to wy'google'ana mapka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 26.05.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Powalczę wieczorem, jakiś błąd z plikiem, który tam jest. Jest to wy'google'ana mapka. A błąd był taki, że po załadowaniu plik był widoczny jako "plik.JPG" a nie "plik.jpg". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.05.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 No teraz działa. Zdjęcie super Wyląduje chyba na tym stadionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 31.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam! U mnie też były przysłowiowe "jaja", z tym że z wodą i gazem, bo na mapie wodę zamieścili za gazem, czyli w drodze, a w rzeczywistości, wodociąg biegnie po drugiej stronie gazociągu, czyli w mojej działce. Dla mnie okazało się to dobrym rozwiązaniem, bo było mniej kopania pod przyłącz wody (więc taniej), to może i Ty odniesiesz z tego jakieś wymierne korzyści?! A swoją drogą, to ciekawe są te historie z mapami w naszym kraju, a przecież mamy naprawdę świetną przeszłość w dziedzinie kartografii i geodezji. SZOK, no nie?! Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 01.06.2006 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam! A swoją drogą, to ciekawe są te historie z mapami w naszym kraju, a przecież mamy naprawdę świetną przeszłość w dziedzinie kartografii i geodezji. SZOK, no nie?! Pozdrawiam :D U mnie to było "jedyne" 12m różnicy. Ale korzyści nie będzie, bo ta nitka kanalizacji jako stara została wyłączona i przepięta do nowo-wybudowanej kanalizacji. Jeszcze musiałem partycypować w kosztach (kwota prawie 5-cyfrowa za WOD-KAN, ale jest nadzieja że część kosztów się zwróci jak pojawią się nowi właściciele działek, może miasto część odda, zobaczymy). Będę na tym pracował: papierkowo i po kumotersku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.06.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 MOJE GRATULACJE No to teraz sie dopiero zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Dachowiec, który układał mi dachówkę odradzał ruppceramikę. Mówił, że dużo dachówek jest krzywych i ciężko się je przez to układa. W zwiazku z tym jest dużo zwrotów. Nie wiem czy to prawda czy tylko tak ściemniał. Zdecydowałem się w końcu na Robena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.06.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A może jakieś zdjęcia z początków budowy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.06.2006 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A może jakieś zdjęcia z początków budowy?????? Nic ciekawego, same wykopy i zbrojenie na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 25.06.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Gratuluję rozpoczęcia budowy i owocnego tygodnia. U nas jeszcze nic się nie zaczęło ale już niedługo. Dlatego czytam z ciekawością dzienniki, szczególnie osób rozpoczynających budowę.Chciałam przeczytać twoją wycenę stanu surowego zamkniętego, ale niestety komputer domaga się hasła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 25.06.2006 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Chciałam przeczytać twoją wycenę stanu surowego zamkniętego, ale niestety komputer domaga się hasła. Wysłałem hasło. Wyceny dalszych etapów zawierają pewne założenia. Aczkolwiek sporo cen jest realnych. Jesli chodzi o fundamenty: jeszcze nie będę ocieplał, ale pewnie to zrobię za jakiś czas. Na razie zaoszczędziłem na robotach ziemnych, jak znajdę czas to postaram się uporząkować działkę. Jak zrzucę parę kilogramów to mi tylko wyjdzie na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts