Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik mario_pa - komentarze

Recommended Posts

Ha - mam i wiem już wszystko: 8) ....uwielbiam tajemnice........rozwiązywać....poetycko mówiąc; zdzierać woal z twarzy niewiasty :wink: - choć nie jestem "dziennikarzyną"

O to i ja się pochwalę :D

http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/MOJE/zdj1.jpg

Fotka z września 2006...ale nadal aktualna!!

Mam nadzieję, że mnie Mario nie okrzyczy za upiększanie "komentarzy". :lol:

A zdjęcia nie komentuję, bo po co mówić o rzeczach oczywistych 8)

• Odpowiedzi 619
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ile płaciłeś za m2 tego gresu??

Oko nie moje :D Ale taki ładny avatarek sobie wybrałam 8) 8) 8)

Ale nie będę skromna i pochwalę się, że też mam piękne oczy

Zamieściłam swoje zdjęcie w Gębach

150 zł/m2 - 5% o ile dobrze pamiętam.

Poza tym wow :wink: - potwierdzam

Mam nadzieję, że mnie Mario nie okrzyczy za upiększanie "komentarzy". :lol:

Wręcz za mało takich komentarzy (-----)

Mario_pa może odwiedzimy Kraków? - ja mam A4 więc mogę wpaść tam na ciastko i kawkę pod arkady z dnia na dzień. I tak planuje wybrać się am na konferencję w marcu.

W sumie dawno nie byłem w Krakowie. Ale E7 nawet A4 nie pomoże.

E7 - to Ty ziomal mój musisz być. Ja pochodzę z Olsztyna i znam E7 jak własną kieszeń :lol: Jak masz szczęście - przeżyjesz podróż do Krakowa 8)

Mario jak czytam Twój dziennik to mam wrażenie, że mamy tych samych wykonawców i robią w konia nas obu :)

Mój stolarz od schodów i parapetów miał być wczoraj ale nie było (nie odezwał się, miał być dzisiaj i też sie nie odezwał).

ma być w czwartek ale zrobi tylko schody bo parapety będzie miał gotowe na poniedziałek. optymista :)

mam dość ...

Meb

Mario jak czytam Twój dziennik to mam wrażenie, że mamy tych samych wykonawców i robią w konia nas obu :)

Mój stolarz od schodów i parapetów miał być wczoraj ale nie było (nie odezwał się, miał być dzisiaj i też sie nie odezwał).

ma być w czwartek ale zrobi tylko schody bo parapety będzie miał gotowe na poniedziałek. optymista :)

mam dość ...

Meb

Też może wziąłeś urlop ? Dzisiaj postanowiłem nie tracić czasu i trochę posprzątać.

E7 - to Ty ziomal mój musisz być. Ja pochodzę z Olsztyna i znam E7 jak własną kieszeń :lol: Jak masz szczęście - przeżyjesz podróż do Krakowa 8)

Ja tak naprawdę to tylko E7 na dwupasmówce jeżdzę, to może lepiej 1 i A4.

A właśnie, które A4?

A4 jest jedno - Berlin - Kijów a między nimi Wrocław, Kraków itp 8)

Urlopu nie brałem - byłem blisko, ale postanowiłem że jak sie dowiem że przyjechał to wezmę na telefon, albo sie jakoś urwę. Wiedziałem już co to za typ, a że urlop można łatwo roztrwonić wstrzymałem się.

Zamówiłem za to kontener żeby w weekend posprzątać no i sam nie wiem czy odwoływać czy nie. Mam i tak juz duza kupę śmieci wiec śmieci samego stolarza nie stanowią.

I tak ze wszystkim. Co zaplanuje to muszę zaraz zmieniać albo kombinować.

Moje marzenie: Pozbyć sie już wszystkich robotników z budowy.

(btw: wszyscy budujący pewnie odwrotnie :) )

Meb

Hej Mario - zauażyłeś, Maja W puściła nam oczko i zniknęła - nie wiesz, o co chodziło :lol:

No nie wiem, na chwilę pojaśniało i ... zgasło.

Ehh - trudno. Maja jest młodą żoną, więc ma dla kogo pisąć wiersze :lol:

No cóż poczekajmy, może inna Pani wyśle nam poemacik i puści nam oczko :lol: A przecież sporo znakomitych Pań czytuje Twój dziennik 8) Więc jest nadzieja :p