Daro_K 06.02.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ha - mam i wiem już wszystko: ....uwielbiam tajemnice........rozwiązywać....poetycko mówiąc; zdzierać woal z twarzy niewiasty - choć nie jestem "dziennikarzyną" O to i ja się pochwalę http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/MOJE/zdj1.jpg Fotka z września 2006...ale nadal aktualna!! Mam nadzieję, że mnie Mario nie okrzyczy za upiększanie "komentarzy". A zdjęcia nie komentuję, bo po co mówić o rzeczach oczywistych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 06.02.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 A ile płaciłeś za m2 tego gresu?? Oko nie moje Ale taki ładny avatarek sobie wybrałam Ale nie będę skromna i pochwalę się, że też mam piękne oczy Zamieściłam swoje zdjęcie w Gębach 150 zł/m2 - 5% o ile dobrze pamiętam. Poza tym wow - potwierdzam Mam nadzieję, że mnie Mario nie okrzyczy za upiększanie "komentarzy". Wręcz za mało takich komentarzy (-----) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.02.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 mario_pa - Ty wiesz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 07.02.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzięki Mario Daro_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.02.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzięki Mario Daro_K Mario_pa może odwiedzimy Kraków? - ja mam A4 więc mogę wpaść tam na ciastko i kawkę pod arkady z dnia na dzień. I tak planuje wybrać się tam na konferencję w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 07.02.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Mario_pa może odwiedzimy Kraków? - ja mam A4 więc mogę wpaść tam na ciastko i kawkę pod arkady z dnia na dzień. I tak planuje wybrać się am na konferencję w marcu. W sumie dawno nie byłem w Krakowie. Ale E7 nawet A4 nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.02.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Mario_pa może odwiedzimy Kraków? - ja mam A4 więc mogę wpaść tam na ciastko i kawkę pod arkady z dnia na dzień. I tak planuje wybrać się am na konferencję w marcu. W sumie dawno nie byłem w Krakowie. Ale E7 nawet A4 nie pomoże. E7 - to Ty ziomal mój musisz być. Ja pochodzę z Olsztyna i znam E7 jak własną kieszeń Jak masz szczęście - przeżyjesz podróż do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 jedźcie do Krakowa inną trasą i zachaczcie do mnie przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.02.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 jedźcie do Krakowa inną trasą i zachaczcie do mnie przy okazji Kasiu - nie chciałem się wpraszać - ale skoro jest wola - to witaj przygodo, TIR-y z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 07.02.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Mario_pa, pięknie tam u Was!!! I okolica malownicza i wnętrza co niektórych domów też z dnia na dzień pięknieją.... Parapetówa coraz bliżej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 07.02.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 E7 - to Ty ziomal mój musisz być. Ja pochodzę z Olsztyna i znam E7 jak własną kieszeń Jak masz szczęście - przeżyjesz podróż do Krakowa Ja tak naprawdę to tylko E7 na dwupasmówce jeżdzę, to może lepiej 1 i A4. A właśnie, które A4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 07.02.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Mario_pa, pięknie tam u Was!!! I okolica malownicza i wnętrza co niektórych domów też z dnia na dzień pięknieją.... Parapetówa coraz bliżej!!!! Domy są najpiękniejsze wtedy, gdy nie ma w środku ... mężczyzn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 12.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mario jak czytam Twój dziennik to mam wrażenie, że mamy tych samych wykonawców i robią w konia nas obu Mój stolarz od schodów i parapetów miał być wczoraj ale nie było (nie odezwał się, miał być dzisiaj i też sie nie odezwał). ma być w czwartek ale zrobi tylko schody bo parapety będzie miał gotowe na poniedziałek. optymista mam dość ... Meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 12.02.2008 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mario jak czytam Twój dziennik to mam wrażenie, że mamy tych samych wykonawców i robią w konia nas obu Mój stolarz od schodów i parapetów miał być wczoraj ale nie było (nie odezwał się, miał być dzisiaj i też sie nie odezwał). ma być w czwartek ale zrobi tylko schody bo parapety będzie miał gotowe na poniedziałek. optymista mam dość ... Meb Też może wziąłeś urlop ? Dzisiaj postanowiłem nie tracić czasu i trochę posprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 E7 - to Ty ziomal mój musisz być. Ja pochodzę z Olsztyna i znam E7 jak własną kieszeń Jak masz szczęście - przeżyjesz podróż do Krakowa Ja tak naprawdę to tylko E7 na dwupasmówce jeżdzę, to może lepiej 1 i A4. A właśnie, które A4? A4 jest jedno - Berlin - Kijów a między nimi Wrocław, Kraków itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 13.02.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Urlopu nie brałem - byłem blisko, ale postanowiłem że jak sie dowiem że przyjechał to wezmę na telefon, albo sie jakoś urwę. Wiedziałem już co to za typ, a że urlop można łatwo roztrwonić wstrzymałem się. Zamówiłem za to kontener żeby w weekend posprzątać no i sam nie wiem czy odwoływać czy nie. Mam i tak juz duza kupę śmieci wiec śmieci samego stolarza nie stanowią. I tak ze wszystkim. Co zaplanuje to muszę zaraz zmieniać albo kombinować. Moje marzenie: Pozbyć sie już wszystkich robotników z budowy. (btw: wszyscy budujący pewnie odwrotnie ) Meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 13.02.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A4 jest jedno - Berlin - Kijów a między nimi Wrocław, Kraków itp Myślałem o A4 na A4 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.02.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A4 jest jedno - Berlin - Kijów a między nimi Wrocław, Kraków itp Myślałem o A4 na A4 . heheh Hej Mario - zauażyłeś, Maja W puściła nam oczko i zniknęła - nie wiesz, o co chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 13.02.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Hej Mario - zauażyłeś, Maja W puściła nam oczko i zniknęła - nie wiesz, o co chodziło No nie wiem, na chwilę pojaśniało i ... zgasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.02.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Hej Mario - zauażyłeś, Maja W puściła nam oczko i zniknęła - nie wiesz, o co chodziło No nie wiem, na chwilę pojaśniało i ... zgasło. Ehh - trudno. Maja jest młodą żoną, więc ma dla kogo pisąć wiersze No cóż poczekajmy, może inna Pani wyśle nam poemacik i puści nam oczko A przecież sporo znakomitych Pań czytuje Twój dziennik Więc jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts