mario_pa 13.02.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Zamówiłem za to kontener żeby w weekend posprzątać no i sam nie wiem czy odwoływać czy nie. Mam i tak juz duza kupę śmieci wiec śmieci samego stolarza nie stanowią. Moje marzenie: Pozbyć sie już wszystkich robotników z budowy. (btw: wszyscy budujący pewnie odwrotnie ) Meb Sodoma i gomora. Jak właśnie sprzątnąłem garaż, jak Murzynek Bambo wyglądam, jeszcze tylko worki ze śmieciami wywieźć. Piosenka dla pracowników budowlanych: IDŹ PRECZ. Mam tak samo, właśnie dzisiaj pochlapali mi wylewką samopoziomująca kaloryfer za 1300 zł, pod moim okiem. Znaczy się jak byłem, to delikatnie rozprowadzał, ale w pewnym momencie wyszedłem ... zrobię zdjęcie. Kaloryfer powieszony w piątek, wylewkę zaczęli dużo wcześniej, przed montażem tych ozdobnych kaloryferów. dzisiaj kończyli. Ale posadzki obkleili. Kurwicy można dostać, nawet jak łatwo będzie schodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 13.02.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ehh - trudno. Maja jest młodą żoną, więc ma dla kogo pisąć wiersze No cóż poczekajmy, może inna Pani wyśle nam poemacik i puści nam oczko A przecież sporo znakomitych Pań czytuje Twój dziennik Więc jest nadzieja Ale ostatnio nie chcą się wpisywać w komentarze. Niemniej avatar również super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 13.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mario_pa, w temacie sypialni głosuję za Klerem! Też mi się ten model bardzo podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.02.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ja wierszy nie pisze, ani oczek nie puszczam ale zachwycam sie domem Mario i postepami wykonczeniowymi Mario moi rodzice maja tez M08 i tez sa na takim etapie jak Ty wiec obserwuje bacznie co u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.02.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ja wierszy nie pisze, ani oczek nie puszczam ale zachwycam sie domem Mario i postepami wykonczeniowymi Mario moi rodzice maja tez M08 i tez sa na takim etapie jak Ty wiec obserwuje bacznie co u Ciebie. Czym tu się zachwycać, taki sam jak każdy inny M08. No może dachówka ładna, ale to przecież rzecz gustu. Trudno mówić o postępach wykończeniowych, raczej zastojach wprowadzanych przez zastępy wykonawców i niezdecydowanie żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 14.02.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 zastoje zastoje, ... a mój stolarz znów nie przyjechał. Dobre chociaż to, że wiedziałem że nie przyjedzie. Może będzie w poniedziałek a może we wtorek :) śmiać mi sie chce. gdybym nie wiedział że każdy następny stolarz da mi termin za miesiąc to już bym z gościem nie gadał. meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.02.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 zastoje zastoje, ... a mój stolarz znów nie przyjechał. Dobre chociaż to, że wiedziałem że nie przyjedzie. Może będzie w poniedziałek a może we wtorek :) śmiać mi sie chce. gdybym nie wiedział że każdy następny stolarz da mi termin za miesiąc to już bym z gościem nie gadał. meb Słuchaj, może to ten sam co u mnie jest, bo dzisiaj zaczął robotę. Skończy w sobotę, być moze w poniedziałek będzie jeszcze coś do zrobienia. Niejaki pan Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.02.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Mario_pa, w temacie sypialni głosuję za Klerem! Też mi się ten model bardzo podoba.... Dzięki, jesteś kobietką że do rady przyłóż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 14.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Mario_pa, w temacie sypialni głosuję za Klerem! Też mi się ten model bardzo podoba.... Dzięki, jesteś kobietką że do rady przyłóż . Normalnie się wzruszyłam... I spłoniłam... Muszę to podłożyć Małemu Żonkowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 15.02.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Widzę, że Ktoś się za mną stęsknił Do Krakowa zapraszam w imieniu Krakowa - cudowne miasto Zwłaszcza modny jest teraz Kazimierz, który roi się od knajpek. Co powiecie na: pyszną latte http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/MOJE/latte.jpg i słodkiego Hiszpana http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/MOJE/10_hiszpan.jpg Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła zaprosić na plac moich zmagań budowlanych!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 01.03.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła zaprosić na plac moich zmagań budowlanych!! Pozdrawiam Buduj, nie zwlekaj, choć to trudna przeprawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 01.03.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 40006 odsłon - Sobota Mar 01, 2008 11:10 am To Wy tu jeszcze zaglądacie? Idziemy dzisiaj sprzątać, może odpalimy kominek .... Budowa to droga przez mękę, nie jest to zajęcie dla pracujących w reżimie 5x>8. Jak człowiek ma zaplanowany urlop to ekipy budowlane wystawiają do wiatru. Bądź wolnym, dopiero buduj dom. ja jestem dopiero na etapie wyboru projektu; potrafisz zachęcić do dalszego działania Od pewnego czasu moje zdanie na temat domu, który wybudowałem jest niezmienne. Oczywiście się staramy, żeby w środku było jak najfajniej, na tyle na ile nam starczy pieniędzy, zapału i etnuzjazmu. Niemniej wg mnie sam M08 to przerost formy nad treścią i walorami użytkowymi. Dlaczego mam udawać, że myślę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 01.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Wgląd w stan finansów nakazywałby oszczędne zachwyty nad projektem, ale.... Dla mnie w dalszym ciągu jest to najpiękniejszy dom na świecie! Choć rzeczywiście - kasę chłonie jak gąbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 40006 odsłon - Sobota Mar 01, 2008 11:10 am To Wy tu jeszcze zaglądacie? Idziemy dzisiaj sprzątać, może odpalimy kominek .... Budowa to droga przez mękę, nie jest to zajęcie dla pracujących w reżimie 5x>8. Jak człowiek ma zaplanowany urlop to ekipy budowlane wystawiają do wiatru. Bądź wolnym, dopiero buduj dom. ja jestem dopiero na etapie wyboru projektu; potrafisz zachęcić do dalszego działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Kominek - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 01.03.2008 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Kominek - super Dziękuję. Ciężko było znaleźć kompromis, ale jest taki jak potrzeba, prosty, ascetyczny. Bardzo się nam podoba. I zaczyna przypiekać. Jak dzisiaj wieczorem poszedłem sprawdzić okna czy są zamknięte to jak ten os... siedziałem, patrzyłem i było fajnie. Koleżanka żony jak była na budowie to początkowo go nie zauważyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Kominek - super Dziękuję. Ciężko było znaleźć kompromis, ale jest taki jak potrzeba, prosty, ascetyczny. Bardzo się nam podoba. I zaczyna przypiekać. Jak dzisiaj wieczorem poszedłem sprawdzić okna czy są zamknięte to jak ten os... siedziałem, patrzyłem i było fajnie. Koleżanka żony jak była na budowie to początkowo go nie zauważyła. Ja tez moge sie tak siedzić i lampić , lampić, lampić.......... a kominek jest bardzo fajny , bo taki ... minimalistyczny. Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 02.03.2008 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ja tez moge sie tak siedzić i lampić , lampić, lampić.......... a kominek jest bardzo fajny , bo taki ... minimalistyczny. Bardzo ładny. Chyba przywiozę tam polówkę i będę tak sobie przy kominku spał, na razie sam . Lubię ciepełko od żywego ognia. Jeszcze trochę wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 02.03.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Kominek jest cudny, ale to już kiedyś pisałam Ja zaglądam regularnie, choć ostatnio mam bardzo mało czasu. Biorąc po uwagę to co sobie wzięłam na głowę to jak przeżyję do 22 maja to już wszystko przetrwam Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 02.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Rety, dopiero teraz zerknęłam na zdjęcia kominka. Piękny ten ogień! Jestem ciekawa, jak wyjdzie Wam aranż całości.... Kominek wprowadza baaardzo obiecujące klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts