Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik mario_pa - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 619
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Że tak zagaję w temacie obocznym: jakie wrażenia???? :-? :cry:

Jeśli chodzi o mecz - wydawało mi się, że prezenty to dopiero w Noc Świętojańską :).

Jeśli chodzi o zdrowie dzieci - najważniejsze.

Do własnych przeżyć sprzed kilku lat staramy się nie wracać. Było - minęło ale siedzi to we mnie głęboko ....1:300 000 - tak miało być ...

• 3 months później...

Widzę, że i nastroje lepsze :wink:

Ładne początki ogródka :)

Jeszcze nie skończone a już poprawiane, nastrój się poprawi jak ostatni myślący inaczej wyjdzie z domu.

Niestety nie mam czasu na kontynuację ogródka, a kilka pomysłów czeka na realizację. Plus kilkanaście odhodowanych krzewów w tym dwumetrowe świerki.

Mario, poproszę o info co masz za kostkę przed domem. Prezentuje się bardzo ładnie. Ja myślałam o zrobieniu granitowej, ale po rozpoznaniu rynku stwierdzam, że chyba jednak nie :lol:

http://www.semmelrock.pl/kostka_brukowa_palio.php kolor liść jesieni

Ja też dałem sobie spokój z granitem, droższy materiał, 2x droższa robocizna, i gorsza dla dzieci - bardziej ostra.

Mario, poproszę o info co masz za kostkę przed domem. Prezentuje się bardzo ładnie. Ja myślałam o zrobieniu granitowej, ale po rozpoznaniu rynku stwierdzam, że chyba jednak nie :lol:

http://www.semmelrock.pl/kostka_brukowa_palio.php kolor liść jesieni

Ja też dałem sobie spokój z granitem, droższy materiał, 2x droższa robocizna, i gorsza dla dzieci - bardziej ostra.

I na dodatek jak jest źle położona to to jest to zabójstwo dla damskich pantofli Mam taką przed firmą i każda kobitka chodzi tam na palcach, bo żal jej obcasów. A można i nogę skręcić - jak obcas wpadnie między kostki i zostanie a ty chcesz iść dalej.:wink:

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

Witam Pana,

Od dwóch dni odkryłam Pana dziennik i czytam go jak dobrą książkę,(czasem coś opuszczam :) ) a to dlatego że też buduję ten dom i stoję przed takimi samymi dylematami jak Pan kilka miesięcy temu. Muszę przyznać że zburzył Pan moją koncepcję poddasza ale w pozytywnym znaczeniu.

Czy może Pan przedstawić mi Wasz plan strychu (trochę się pogubiłam), czy poszerzał Pan ściany w korytarzu u góry, jak wyglądają pokoje u góry? Oczywiście pytań mam całe mnóstwo, ale właśnie mój trzyletni synek zasnął mi na kolanach.

Jutro rano (niestety) zaczynają stawiać ścianki.

Pozdrawiam

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik52423.htm

• 4 weeks później...