mario_pa 26.05.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Mario, a odpowiednio duża lodówka na piwo dla kibica jest????? Zasadniczo jest, ale jakoś ostatnio nie zaliczam się do wielbicieli tegoż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 26.05.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 To Ty jakiś nietypowy kibic jesteś... Wyznanie cenne wszelako i godne zapamiętania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 26.05.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 To Ty jakiś nietypowy kibic jesteś... Wyznanie cenne wszelako i godne zapamiętania. Może na tarasie będzie lepiej smakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 07.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Wyrazy szczerego współczucia z powodu gazu. Szlag by to trafił. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 08.06.2008 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Wyrazy szczerego współczucia z powodu gazu. Szlag by to trafił. Amen. To dopiero początek modlitwy. Trzeba zmienić projekt, pomysł jest już od poł roku w mojej głowie, tyle że projektant miał inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 pomysł jest już od poł roku w mojej głowie, tyle że projektant miał inny. No to kurna flaszka do roboty!!!! Trochę już z czasem jesteś w plecy, podobnie jak my z dachem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Że tak zagaję w temacie obocznym: jakie wrażenia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 08.06.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Że tak zagaję w temacie obocznym: jakie wrażenia???? Jeśli chodzi o mecz - wydawało mi się, że prezenty to dopiero w Noc Świętojańską . Jeśli chodzi o zdrowie dzieci - najważniejsze. Do własnych przeżyć sprzed kilku lat staramy się nie wracać. Było - minęło ale siedzi to we mnie głęboko ....1:300 000 - tak miało być ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To jakaś nowa świecka tradycja????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 08.06.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 To jakaś nowa świecka tradycja????? Nie taka nowa, że 30 lat ma, a i zwierzęta mówią wtedy ludzkim głosem. Bo jak kwitnie kwiat paproci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 18.09.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dawno nie zaglądałam tutaj. Miło popatrzeć na ładne otoczenie Widzę, że i nastroje lepsze Ładne początki ogródka Tamtu PS: pozwoliłam sobie napisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 22.09.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Widzę, że i nastroje lepsze Ładne początki ogródka Jeszcze nie skończone a już poprawiane, nastrój się poprawi jak ostatni myślący inaczej wyjdzie z domu. Niestety nie mam czasu na kontynuację ogródka, a kilka pomysłów czeka na realizację. Plus kilkanaście odhodowanych krzewów w tym dwumetrowe świerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.09.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Mario, poproszę o info co masz za kostkę przed domem. Prezentuje się bardzo ładnie. Ja myślałam o zrobieniu granitowej, ale po rozpoznaniu rynku stwierdzam, że chyba jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 26.09.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Mario, poproszę o info co masz za kostkę przed domem. Prezentuje się bardzo ładnie. Ja myślałam o zrobieniu granitowej, ale po rozpoznaniu rynku stwierdzam, że chyba jednak nie http://www.semmelrock.pl/kostka_brukowa_palio.php kolor liść jesieni Ja też dałem sobie spokój z granitem, droższy materiał, 2x droższa robocizna, i gorsza dla dzieci - bardziej ostra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 28.09.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Mario, poproszę o info co masz za kostkę przed domem. Prezentuje się bardzo ładnie. Ja myślałam o zrobieniu granitowej, ale po rozpoznaniu rynku stwierdzam, że chyba jednak nie http://www.semmelrock.pl/kostka_brukowa_palio.php kolor liść jesieni Ja też dałem sobie spokój z granitem, droższy materiał, 2x droższa robocizna, i gorsza dla dzieci - bardziej ostra. I na dodatek jak jest źle położona to to jest to zabójstwo dla damskich pantofli Mam taką przed firmą i każda kobitka chodzi tam na palcach, bo żal jej obcasów. A można i nogę skręcić - jak obcas wpadnie między kostki i zostanie a ty chcesz iść dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.10.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam Pana, Od dwóch dni odkryłam Pana dziennik i czytam go jak dobrą książkę,(czasem coś opuszczam ) a to dlatego że też buduję ten dom i stoję przed takimi samymi dylematami jak Pan kilka miesięcy temu. Muszę przyznać że zburzył Pan moją koncepcję poddasza ale w pozytywnym znaczeniu. Czy może Pan przedstawić mi Wasz plan strychu (trochę się pogubiłam), czy poszerzał Pan ściany w korytarzu u góry, jak wyglądają pokoje u góry? Oczywiście pytań mam całe mnóstwo, ale właśnie mój trzyletni synek zasnął mi na kolanach. Jutro rano (niestety) zaczynają stawiać ścianki. Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik52423.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 26.10.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Mam pytanko dotyczące okna dachowego w pokoju nad salonem - masz pod tym oknem zamontowany kaloryfer. Tak się ostatnio zastanawiam, czy oprócz kaloryfera w lukarnie nie przydałby się tam jeszcze jeden w tym pokoju? Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 26.10.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Mam pytanko dotyczące okna dachowego w pokoju nad salonem - masz pod tym oknem zamontowany kaloryfer. Tak się ostatnio zastanawiam, czy oprócz kaloryfera w lukarnie nie przydałby się tam jeszcze jeden w tym pokoju? Tamtu Pewnie można, ja nie montowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.10.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Pięknie u Ciebie Kolego - pozdrowienia od starego Wiarusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 27.10.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Pięknie u Ciebie Kolego - pozdrowienia od starego Wiarusa. Te elementy małej architektury to własna robota. A co za wiatr Cię przywiał na naszą mieliznę? Nikt już prawie nas nie odwiedza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts