anulas 04.10.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 mario_pa, dzieki za pokazanie domu i działki Tak jak wspomnialam podczas spotkania Twój dom utwierdził mnie w przekonaniu, że to jest to co chcemy, żadnych zmniejszeń. Oczywiście wybierzemy się na oglądanie za jakiś miesiąc. Wtedy to będzie co chwalić. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 05.10.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Mario, dzieki za info o schodach, na zdjeciach nie wydaja mi sie ciasne, ale na wszelki wypadek wyciagniemy jednak chyba te dwa stopnie do przodu. P.S. na budowie mamy tylko 1000 pustakow stropowych - na twoja odpowiedzialnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 05.10.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Mario, czy mógłbyś mi na priva wyslać hasło do tego pliku excela z wstępna wyceną, plisss na [email protected] jeszcze mam takie pytanie - czy robiłeś fundmenty lane czu z bloczków, bo jakoś nie doczytałam tego i teraz sie zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 05.10.2006 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Mario, czy mógłbyś mi na priva wyslać hasło do tego pliku excela z wstępna wyceną, plisss na [email protected] jeszcze mam takie pytanie - czy robiłeś fundmenty lane czu z bloczków, bo jakoś nie doczytałam tego i teraz sie zastanawiam. Hasła nie pamiętam , muszę chyba poprosić tych którym wysyłałem hasło. Właśnie, może masz go gdzieś w mailach. Niestety nie mam czasu na bieżącą aktualizację excela. Chyba stracę rachubę w kosztach, szczególnie w rzeczach bez rachunku (piach, żwir). Fundament lany w gruncie - szerokość 40 cm, głębokość min. 120 cm. O fundamencie pisałem mało, może w zimie uzupełnię dziennik dodatkowym opisem i zdjęciami. Teraz nie mam czasu, jak również chęci mi brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 05.10.2006 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Mario, dzieki za info o schodach, na zdjeciach nie wydaja mi sie ciasne, ale na wszelki wypadek wyciagniemy jednak chyba te dwa stopnie do przodu. P.S. na budowie mamy tylko 1000 pustakow stropowych - na twoja odpowiedzialnosc Przypilnujcie, żeby dobrze je wymierzył, najlepiej to zróbcie nawet odręczny rysunek schodów na wzór tego co jest projekcie. Możecie trochę wydłużyć stopień/ zmniejszyć jego wysokość. > 1000 pustaków. Moją odpowiedzialność , nam zostało jeszcze ok. 10 sztuk. Możecie je nawet zabrać - oddam za darmo. U nas żaden nie pękł przy wylewaniu, ale bądźcie na to przygotowani, warto mieć pod ręką jakiś zapas. Za każde 5 szt. powyżej 10, które zostaną, wnioskuje o 2 piwa , które będziemy mogli wypić np. na naszym tarasie. Powiem szczerze zakładam, że u was i tak zostanie co najmniej 25 sztuk, chyba że popękają. A dlaczego, to powiem przy piwie. Mam nadzieję, że Smigol ma prawo jazdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 05.10.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Za każde 5 szt. powyżej 10, które zostaną, wnioskuje o 2 piwa , które będziemy mogli wypić np. na naszym tarasie. Powiem szczerze zakładam, że u was i tak zostanie co najmniej 25 sztuk, chyba że popękają. A dlaczego, to powiem przy piwie. Mam nadzieję, że Smigol ma prawo jazdy . ok, czyli wedlug twoich ostroznych obliczen mamy po 3 piwka do wypicia na tarasie w Sadzie Europy Smigol poprowadzi - nie ma problemu ! By the way - chyba bylem blisko twojej dzialki - 2 lata temu Legia grala z Mazowszem nieopodal - bylem na tym meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 05.10.2006 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ok, czyli wedlug twoich ostroznych obliczen mamy po 3 piwka do wypicia na tarasie w Sadzie Europy Smigol poprowadzi - nie ma problemu ! By the way - chyba bylem blisko twojej dzialki - 2 lata temu Legia grala z Mazowszem nieopodal - bylem na tym meczu. Jak wziąłbym rozbieg przez całą działkę i dobrze kopnął futbolówkę z drogi to z północnym wiatrem do boiska powinna dolecieć. Raz jak paliłem gałęzie i wiatr zakręsił i zmienił kierunek to ... piłkarzyki nie mieli czym oddychać. Ale nie podczas tego meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 06.10.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jak wziąłbym rozbieg przez całą działkę i dobrze kopnął futbolówkę z drogi to z północnym wiatrem do boiska powinna dolecieć. Raz jak paliłem gałęzie i wiatr zakręsił i zmienił kierunek to ... piłkarzyki nie mieli czym oddychać. Ale nie podczas tego meczu. No to rozumiem, ze po tych 3 piwkach bedzie konkurs strzalow na boisko Mazowsza A tak na powaznie - to niech mi wreszcie zaleja strop, to uwierze ze skonczymy ze stanem surowym otwartym w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 07.10.2006 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Jak wziąłbym rozbieg przez całą działkę i dobrze kopnął futbolówkę z drogi to z północnym wiatrem do boiska powinna dolecieć. Raz jak paliłem gałęzie i wiatr zakręsił i zmienił kierunek to ... piłkarzyki nie mieli czym oddychać. Ale nie podczas tego meczu. No to rozumiem, ze po tych 3 piwkach bedzie konkurs strzalow na boisko Mazowsza A tak na powaznie - to niech mi wreszcie zaleja strop, to uwierze ze skonczymy ze stanem surowym otwartym w tym roku. Dzisiaj u nas wylewają wieniec pod dach. Także potem znowu tydzień przerwy. Też się p.... . Zrobili posadzki. Na budowaniu się znają, ale rozumu do odpowiedniego planowania czynności brakuje. Pewnie dlatego, że mają ileś tam robót na łbie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 09.10.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 mario_pa, czy ocieplałeś fundament? Czym zaizolowałeś fundament od środka przez zasypaniem piachem? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 09.10.2006 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 mario_pa, czy ocieplałeś fundament? Czym zaizolowałeś fundament od środka przez zasypaniem piachem? Ania Jeszcze nie ocieplałem fundamentu. Przed zasypaniem niczym nie izolowałem. Dopiero po chudziaku będę robił izolacje przeciwwilgociowe i styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Mario - wszystkiego najlepszego Z okazji rocznicy ślubu - oby następna rocznica zastała Was już w nowym pieknym domu A sinus 30 stopni to 0,5 (hahaa nie pamietałem - poszukałem w necie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 20.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 mario-pa wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu, przekaż je także żonie http://images4.fotosik.pl/174/821e4e28a80809b4m.jpg oczywiście czekamy na zdjęcia z postepu w pracach budowlanych Pozdrawiam ANia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 20.10.2006 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 oby następna rocznica zastała Was już w nowym pieknym domu To byłoby chyba zbyt piękne. Ale może prezent na gwiazdkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 20.10.2006 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 mario-pa oczywiście czekamy na zdjęcia z postepu w pracach budowlanych Pozdrawiam ANia Dzięki. Zdjęcia już są ale nie za wiele. Może parę jeszcze wrzucę pod właściwe daty. Jest też nowy album. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.10.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Jeżeli chodzi o najbardziej zaje..... zdjęcie to stawiam na nr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 23.10.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Jej, jak juz to fajnie wygląda. Jak wylałeś posadzki to zrobilo sie bardziej domowo, no i dach jest coraz bardzie "dachowy" Mnie najbardzie podoba się zdjęcie nr 1 widać przestrzeń jaka stwarza hol. Do albumu też zajrzałam. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.10.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 O kurcze..niezła zagadka Z czym ta muzyka??? Z rakiłem???? Nie mam zielonego pojęcia. Z czym to sie je?? Może jakaś podpórka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 26.10.2006 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 O kurcze..niezła zagadka Z czym ta muzyka??? Z rakiłem???? Nie mam zielonego pojęcia. Z czym to sie je?? Może jakaś podpórka??? Od tytułu piosenki, cytowałem syna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 26.10.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 O kurcze..niezła zagadka Z czym ta muzyka??? Z rakiłem???? Nie mam zielonego pojęcia. Z czym to sie je?? Może jakaś podpórka??? Od tytułu piosenki, cytowałem syna . Jak od tytulu piosenki, to nie mam pojecia, a juz chcialem obstawiac Shakire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts