Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik mario_pa - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 619
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

z zagadka muzyczna to sie poddaje,

a wracajac do meritum to widze roznice w technologii prac naszych ekip. U ciebie brak wiezby nad garazem, a u mnie jest po bokach, a brak srodka z lukarnami :)

Ale przyszly tydzien mam bezrobotny z uwagi na Swieto, wiec pewnie dowieziesz zolta koszulke lidera bez problemu :)

Ale przyszly tydzien mam bezrobotny z uwagi na Swieto, wiec pewnie dowieziesz zolta koszulke lidera bez problemu :)

Barbaśka już skończyla więźbę i wkrótce zacznie robić dachówkę. Skype'owałem z nią ostatnio.

Ostatnich gryzą psy, a resztę paskudna noc listopadowa mrozem łapie za pysk - tak jak dzisiaj.

Gdzie ta pogoda jak ze zdjęcia po prawej stronie.

Z tego co czytam forum to jesteście liderami, ucieczką, peletonem i serwisem na dodatek.

Ja na jutro zamówiony mam spychacz i zrywam humus, w tygodniu wpada geodeta. Jak dogadam ekipę to może fundamenty przed zimą postawie.

Także ja dopiero "rower" na Tour the 2007 szykuje i jak pogoda pozowli jeden etap przećwicze.

Pzdr

Z tego co czytam forum to jesteście liderami, ucieczką, peletonem i serwisem na dodatek.

Ja na jutro zamówiony mam spychacz i zrywam humus, w tygodniu wpada geodeta. Jak dogadam ekipę to może fundamenty przed zimą postawie. Pzdr

Tak, a inni się będą uczyć na naszych błędach :( , których będzie co niemiara.

Jak zrobię tarasy, to może przyjdzie czas na jesienne porządki na działce: wyrównanie, sprzątnięcie gruzu czyli spychacz i wyrotka.

Mario , widzę że zimowa depresja dopadła

ale spoko do końca już bliżej niż dalej.

Zapewne miałeś ten moment kiedy chodziłeś po pustej działce i marzyłeś żeby już zrobić dom choć w stanie surowym, (to mój etap dzisiejszy)

Ja dzisiaj zerwałem humus, stojąc jak wariat pod gołym niebem 2,5 godziny i cały mokry patrzyłem jak gość w ciepłej kabince spycharki sobie spokojnie zarabia 200 zł. ... i tak patrząc na moją własną dziurę w ziemi zamarzyło mi się mieć już taki stan żeby choć na głowę nie padało.

cholerna zima...

Pzdr

Meb

Mario , widzę że zimowa depresja dopadła

ale spoko do końca już bliżej niż dalej.

Ja dzisiaj zerwałem humus, stojąc jak wariat pod gołym niebem 2,5 godziny i cały mokry patrzyłem jak gość w ciepłej kabince spycharki sobie spokojnie zarabia 200 zł. ... i tak patrząc na moją własną dziurę w ziemi zamarzyło mi się mieć już taki stan żeby choć na głowę nie padało.

cholerna zima...

Pzdr

Meb

Może jeszcze nie depresja, ale jestem już troszki zmęczony. Ja przez 2 godziny byłem na budowie i patrzyłem jak ambitne plany na dzisiaj grzęzną w śniegu i rozpływają się na wietrze.

Niestety stan surowy jest otwarty dosłownie i w przenośni. Na dole mówiąc wprost piździ, na górze też. Szczególnie że nie ma jeszcze deskowania. A plany były rzeczywiście ambitne.

Marzę o tym, żeby zabić dechami okna, wstawić kozę i bawić się w palacza. Miło przy takiej pogodzie siedziej przy ciepłym piecyku. Na kominek trzeba jeszcze będzie poczekać.

Mario_pa , masz ten sam etap prac co ja. Końcówka jest męcząca no bo tak mało brakuje do tego dachu, a już by się chciało. Mnie brakuje jednego szczytu ale mi chyba zwieją z budowy gdzieś indziej , bo wiatr i atak zimy dzisiaj dał im w kość. Trzymaj się. Damy radę. :p

Witamy w klubie, jakoś mi umknęło że budujesz M08.

Jak pójdą to szybko nie wrócą :( . Trzymaj ich za co się da, byle nie poszli.

...wstawić kozę... to tez moje marzenie. Nawet juz sobie oglądałem w castoramie rózne kozy i dobrze że żona mnie powstrzymała bo bym kupił.

Na budowie mam barak i myslałem że sobie tam wstawie koze ale... na razie dałem sobie spokój.

Meb

Chyba ze 150 zł kosztuje taka w miarę dobra, a 350 zł to chyba pierwsza liga.