anulas 26.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Ja tez nie mam pojęcia, moje dzieci są troche wieksze Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 26.10.2006 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Ja tez nie mam pojęcia, moje dzieci są troche wieksze Ania Muzyka niekoniecznie polska z rakijem czyli rak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 27.10.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 z zagadka muzyczna to sie poddaje, a wracajac do meritum to widze roznice w technologii prac naszych ekip. U ciebie brak wiezby nad garazem, a u mnie jest po bokach, a brak srodka z lukarnami Ale przyszly tydzien mam bezrobotny z uwagi na Swieto, wiec pewnie dowieziesz zolta koszulke lidera bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 27.10.2006 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 z zagadka muzyczna to sie poddaje, Ale przyszly tydzien mam bezrobotny z uwagi na Swieto, wiec pewnie dowieziesz zolta koszulke lidera bez problemu rock you chyba lepiej żeby cały peleton dojechał przed zimę i autobusem "koniec wyścigu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 27.10.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 chyba lepiej żeby cały peleton dojechał przed zimę i autobusem "koniec wyścigu". Ten peleton to raczej taka niewielka ucieczka Ile tak naprawde nas jest aktywnych budowniczych M08 na forum muratora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 27.10.2006 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ten peleton to raczej taka niewielka ucieczka Ile tak naprawde nas jest aktywnych budowniczych M08 na forum muratora ? Ucieczka jest co najmniej 3-osobowa: Barbaśka, Ty i ja. Wszyscy na etapie więźby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 02.11.2006 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ale przyszly tydzien mam bezrobotny z uwagi na Swieto, wiec pewnie dowieziesz zolta koszulke lidera bez problemu Barbaśka już skończyla więźbę i wkrótce zacznie robić dachówkę. Skype'owałem z nią ostatnio. Ostatnich gryzą psy, a resztę paskudna noc listopadowa mrozem łapie za pysk - tak jak dzisiaj. Gdzie ta pogoda jak ze zdjęcia po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 03.11.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Z tego co czytam forum to jesteście liderami, ucieczką, peletonem i serwisem na dodatek. Ja na jutro zamówiony mam spychacz i zrywam humus, w tygodniu wpada geodeta. Jak dogadam ekipę to może fundamenty przed zimą postawie. Także ja dopiero "rower" na Tour the 2007 szykuje i jak pogoda pozowli jeden etap przećwicze. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 03.11.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Meb,dlaczego tak dlugo czekales na pozwolenie na budowe ?Z tego co pamietam to wnioski skladalismy mniej wiecej w tym samym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 03.11.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Do Krzycho_p Dłuższa historia, przeniose dyskusję na Klub budujących co by nie zaśmiecać komentarzy mario_pa. i zaraz tam napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 03.11.2006 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Z tego co czytam forum to jesteście liderami, ucieczką, peletonem i serwisem na dodatek. Ja na jutro zamówiony mam spychacz i zrywam humus, w tygodniu wpada geodeta. Jak dogadam ekipę to może fundamenty przed zimą postawie. Pzdr Tak, a inni się będą uczyć na naszych błędach , których będzie co niemiara. Jak zrobię tarasy, to może przyjdzie czas na jesienne porządki na działce: wyrównanie, sprzątnięcie gruzu czyli spychacz i wyrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 04.11.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Mario , widzę że zimowa depresja dopadła ale spoko do końca już bliżej niż dalej. Zapewne miałeś ten moment kiedy chodziłeś po pustej działce i marzyłeś żeby już zrobić dom choć w stanie surowym, (to mój etap dzisiejszy) Ja dzisiaj zerwałem humus, stojąc jak wariat pod gołym niebem 2,5 godziny i cały mokry patrzyłem jak gość w ciepłej kabince spycharki sobie spokojnie zarabia 200 zł. ... i tak patrząc na moją własną dziurę w ziemi zamarzyło mi się mieć już taki stan żeby choć na głowę nie padało. cholerna zima...PzdrMeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 04.11.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Mario_pa , masz ten sam etap prac co ja. Końcówka jest męcząca no bo tak mało brakuje do tego dachu, a już by się chciało. Mnie brakuje jednego szczytu ale mi chyba zwieją z budowy gdzieś indziej , bo wiatr i atak zimy dzisiaj dał im w kość. Trzymaj się. Damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 04.11.2006 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Mario , widzę że zimowa depresja dopadła ale spoko do końca już bliżej niż dalej. Ja dzisiaj zerwałem humus, stojąc jak wariat pod gołym niebem 2,5 godziny i cały mokry patrzyłem jak gość w ciepłej kabince spycharki sobie spokojnie zarabia 200 zł. ... i tak patrząc na moją własną dziurę w ziemi zamarzyło mi się mieć już taki stan żeby choć na głowę nie padało. cholerna zima... Pzdr Meb Może jeszcze nie depresja, ale jestem już troszki zmęczony. Ja przez 2 godziny byłem na budowie i patrzyłem jak ambitne plany na dzisiaj grzęzną w śniegu i rozpływają się na wietrze. Niestety stan surowy jest otwarty dosłownie i w przenośni. Na dole mówiąc wprost piździ, na górze też. Szczególnie że nie ma jeszcze deskowania. A plany były rzeczywiście ambitne. Marzę o tym, żeby zabić dechami okna, wstawić kozę i bawić się w palacza. Miło przy takiej pogodzie siedziej przy ciepłym piecyku. Na kominek trzeba jeszcze będzie poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 04.11.2006 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Mario_pa , masz ten sam etap prac co ja. Końcówka jest męcząca no bo tak mało brakuje do tego dachu, a już by się chciało. Mnie brakuje jednego szczytu ale mi chyba zwieją z budowy gdzieś indziej , bo wiatr i atak zimy dzisiaj dał im w kość. Trzymaj się. Damy radę. Witamy w klubie, jakoś mi umknęło że budujesz M08. Jak pójdą to szybko nie wrócą . Trzymaj ich za co się da, byle nie poszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 04.11.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 ...wstawić kozę... to tez moje marzenie. Nawet juz sobie oglądałem w castoramie rózne kozy i dobrze że żona mnie powstrzymała bo bym kupił.Na budowie mam barak i myslałem że sobie tam wstawie koze ale... na razie dałem sobie spokój.Meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 04.11.2006 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 ...wstawić kozę... to tez moje marzenie. Nawet juz sobie oglądałem w castoramie rózne kozy i dobrze że żona mnie powstrzymała bo bym kupił. Na budowie mam barak i myslałem że sobie tam wstawie koze ale... na razie dałem sobie spokój. Meb Chyba ze 150 zł kosztuje taka w miarę dobra, a 350 zł to chyba pierwsza liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mario co to za jednostka JRB ???? Jak brzmi jej nazwa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 08.11.2006 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mario co to za jednostka JRB ???? Jak brzmi jej nazwa???? Jednostka Rozliczeniowa w Budownictwie . He, He. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No to myslę, że może ona być różnie warta w zależności od potrzeb i sytuacji. Czasami może kosztowac pyle co pifko a czasami dużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts