mario_pa 08.11.2006 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No to myslę, że może ona być różnie warta w zależności od potrzeb i sytuacji. Czasami może kosztowac pyle co pifko a czasami dużo więcej Zwykle to tyle co z 10 skrzynek piwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 10.11.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Odniose sie do kwestii wieczornych odwiedzin.Robie dokładnie to samo - Geo wbił 4 kolki w ziemie a ja o 22 jade żeby zobaczyc czy OK. Jak bym kołka w ziemi nie widział. aha i jeszcze zdj robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 11.11.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Super, kolejne postępy. Widac teraz jak M08 wygląda w całej okazałości. Jak patrzę na Twoje zdjęcia to automatycznie ładują mi się baterie motywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 12.11.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Superosko Ja tez juz bym chciala mieć domek w takim stanie. Dobrze, że pogoda jest znośna. Powodzenia w zamknieciu przed zimą. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 13.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Fajne zdjecia ! M08 z odeskowanym dachem zaczyna wreszcie wygladac jak na wizualizacji w muratorze U mnie wiezba skonczona, nabita deska czolowa, jutro dekarz zaczyna foliowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 13.11.2006 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Fajne zdjecia ! M08 z odeskowanym dachem zaczyna wreszcie wygladac jak na wizualizacji w muratorze U mnie wiezba skonczona, nabita deska czolowa, jutro dekarz zaczyna foliowanie. To jedziesz od razu z dachówką. Jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 13.11.2006 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Superosko Ja tez juz bym chciala mieć domek w takim stanie. Dobrze, że pogoda jest znośna. Powodzenia w zamknieciu przed zimą. Ania Jak będą pracować tak jak dzisiaj - do 19.00 to pewnie zdążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 14.11.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 dachowka bedzie w kolorze antracyt - creaton kera - pfanne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.11.2006 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 dachowka bedzie w kolorze antracyt - creaton kera - pfanne. Czy to jest kolor a'la czarny? Nawet mi się podoba i nie powinien tak zachodzić jak inne dachówki. Ale moja żonka kategorycznie stwierdziła, że kolor naturalny czyli czerwony/cegła lub miedziany. Możesz podesłać wycenę, jaka firma robi Ci dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 14.11.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Czy to jest kolor a'la czarny? Nawet mi się podoba i nie powinien tak zachodzić jak inne dachówki. Ale moja żonka kategorycznie stwierdziła, że kolor naturalny czyli czerwony/cegła lub miedziany. Możesz podesłać wycenę, jaka firma robi Ci dach? Nam z kolei bardziej podobaly sie takie ciemne kolorki. Antracyt jest faktycznie taki a'la czarny tzn. nie do konca czarny Caly dach zamawialismy w DachLuxie - oni maja kilkanascie oddzialow w Warszawie i okolicach. Wycene jak chcesz to zeskanuje i wysle Ci mailem - jest dosyc obszerna i nie chce mi sie przepisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.11.2006 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Caly dach zamawialismy w DachLuxie - oni maja kilkanascie oddzialow w Warszawie i okolicach. Wycene jak chcesz to zeskanuje i wysle Ci mailem - jest dosyc obszerna i nie chce mi sie przepisywac Byłbym wdzięczny, adres podeślę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 14.11.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ten ciemny kolorek dachu to mniej wiecej taki jak i ja planuje. (choć gdzie mi na razie o dachu rozmawiać). Na szczęście żona tez chce taki kolor.Krzycho jeżeli to nie problem to też poproszę. Podeślę priva. Robie własnie kosztorys do banku i nie ukrywam, że korzystam z waszych doświadczeń i exceli mario_pa. mario_pa pewnie będę miał kilka pytań ale musze je sobie poukładać także odezwę się. Aha podstawowe to czy weryfikowałes plik ? - bo ściągałem go dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.11.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Mario - to jak to jest z tym nocnym humorem??? dlaczego majster tak długo się pieprzy z tą robotą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 15.11.2006 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 mario_pa pewnie będę miał kilka pytań ale musze je sobie poukładać także odezwę się. Aha podstawowe to czy weryfikowałes plik ? - bo ściągałem go dawno. Jeszcze nie, mam co prawda zmodyfikowany arkusz, ale i tak wydatki są sprzed 1.5 miesiąca. Jeszcze go nie wrzucałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 15.11.2006 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Mario - to jak to jest z tym nocnym humorem??? dlaczego majster tak długo się pieprzy z tą robotą?? Bo nałykał się za dużo Viagry . Przedawkowanie tego medykamentu to powszechne chyba zjawisko w brażny budowalnej. Budowlańcy jak zaczną to cięzko im przerwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 15.11.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Jak zaczną to cięzko im - przerwać - ale chyba nie budowanie ? Podeslesz mi xls jak zaktualizujesz? Dzięki priva: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 15.11.2006 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Jak zaczną to cięzko im - przerwać - ale chyba nie budowanie ? Myślę właśnie o budowaniu. Tak się wszyscy rozkochują we własnej robocie, że zapominają kiedy mają ją skończyć. Jak zaktualizuje to prześlę, ale to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 15.11.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Zdecydowanie bardziej podoba mi się dom od strony ogrodu, front jakiś taki ...niedokończony Jest nieźle, powiedz majstrom, żeby szybko kończyli bo my musimy przyjechać na inspekcję Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arecki1338 16.11.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Super to wyglada. Mam pytanie. Masz w dzienniku zrobiona taka ladna wizualizacje (nawet dym z komina ), w czym ta wizualizacja jest zrobiona? mozesz podac mi nazwe tego programu?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.11.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Mario - coś widzę, że nocny z ciebie marek. Post o 0:34 dzisiaj w nocy Ale z Ciebie optymista z tym Euro Kto to A.L ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts