Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik mario_pa - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 619
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dachowka bedzie w kolorze antracyt - creaton kera - pfanne.

Czy to jest kolor a'la czarny? Nawet mi się podoba i nie powinien tak zachodzić jak inne dachówki. Ale moja żonka kategorycznie stwierdziła, że kolor naturalny czyli czerwony/cegła lub miedziany.

Możesz podesłać wycenę, jaka firma robi Ci dach?

Czy to jest kolor a'la czarny? Nawet mi się podoba i nie powinien tak zachodzić jak inne dachówki. Ale moja żonka kategorycznie stwierdziła, że kolor naturalny czyli czerwony/cegła lub miedziany.

Możesz podesłać wycenę, jaka firma robi Ci dach?

Nam z kolei bardziej podobaly sie takie ciemne kolorki. Antracyt jest faktycznie taki a'la czarny tzn. nie do konca czarny :)

Caly dach zamawialismy w DachLuxie - oni maja kilkanascie oddzialow w Warszawie i okolicach.

Wycene jak chcesz to zeskanuje i wysle Ci mailem - jest dosyc obszerna i nie chce mi sie przepisywac :)

Ten ciemny kolorek dachu to mniej wiecej taki jak i ja planuje. (choć gdzie mi na razie o dachu rozmawiać). Na szczęście żona tez chce taki kolor.

Krzycho jeżeli to nie problem to też poproszę.

Podeślę priva.

Robie własnie kosztorys do banku i nie ukrywam, że korzystam z waszych doświadczeń i exceli mario_pa.

mario_pa pewnie będę miał kilka pytań ale musze je sobie poukładać także odezwę się. Aha podstawowe to czy weryfikowałes plik ? - bo ściągałem go dawno.