Meb 16.11.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 A.L. - to pewnie nasz brukselski łącznik De Leper.? ale co mógł powiedzie o Euro 2012 - pewnie obiecał, że je załatwi. Choć po głowie chodzi mi bardziej skomplikowana wersja, że myślał o walucie euro i obiecał ją w 2009. Apropo meczu: starsznie się zmęczyłem w drugiej połowie - zła ta murwa była.Nie miałem juz siły siedziec w fotelu. Niech teraz ktoś powie złe słowo na Leo z naszych mistrzów trenerskich - może Pan Engel? zapędziłem się to nie to forum, to jest o budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.11.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Haha niezły numer z tym wywiadem z A.L. w trójce. No ale czego innego mozna sie spodziewać. Ehhh jak sobie pomyślę że ten człek decyduje o najważniejszych sprawach w państwie to mnie krew zalewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 16.11.2006 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 A.L. - to pewnie nasz brukselski łącznik De Leper.? ale co mógł powiedzie o Euro 2012 - pewnie obiecał, że je załatwi. Choć po głowie chodzi mi bardziej skomplikowana wersja, że myślał o walucie euro i obiecał ją w 2009. Generalnie był przeciw EUR w Polsce. ham jeden, nie ma przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 16.11.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Zgadzam się z przedmówcą. Acz lepszy "ham" niż fanatyk ! ALARM : Polityka = niebezpieczna dyskusja Polaków przy okazji to prawie trafiłem odp w zagadkę. "...Prawie robi wielką różnicę..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 16.11.2006 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Zgadzam się z przedmówcą. Acz lepszy "ham" niż fanatyk ! ALARM : Polityka = niebezpieczna dyskusja Polaków przy okazji to prawie trafiłem odp w zagadkę. "...Prawie robi wielką różnicę..." Dobry żart, bo polityczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 16.11.2006 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Super to wyglada. Mam pytanie. Masz w dzienniku zrobiona taka ladna wizualizacje (nawet dym z komina ), w czym ta wizualizacja jest zrobiona? mozesz podac mi nazwe tego programu?Pozdrawiam. Nie wiem, wizualizacja jest Muratora, jest to plik typu *.exe czyli można ją pobrać i uruchomić. W moim dzienniku jest link podpięty do pierwszej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 17.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mario, jak ogladam twoje ostatnie zdjecia, to rozpiera mnie chec rzucenia wszystkiego w ..... , i odwiedzenia mojej budowy Ja jak sie tam pojawiam to albo widze zachod slonca, albo jest juz ciemno - nawet zdjec nie mozna zrobic A domek w pelnym sloneczku prezentuje sie jak widze coraz ladniej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 17.11.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mario, Ja jak sie tam pojawiam to albo widze zachod slonca, albo jest juz ciemno - nawet zdjec nie mozna zrobic A domek w pelnym sloneczku prezentuje sie jak widze coraz ladniej !!! Ja tylko rano mogę robić odwiedziny i zdjęcia, odsiaduję to w pracy wieczorem. Jak zrobisz prawdziwy dach to dopiero będzie co oglądać, a nie dechy i papę jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 18.11.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Mario, widze że miałes chwile sam na sam z weną. Fajnie. Domek rośnie w oczach. teraz to już jest M08 pełną gębą.(pełnym dachem)Przybsze z IR to kto? wchodzi jakas nowa ekipa? Ja pojechałem wczoraj na nocną inspekcje. Mgla była faktycznie niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 18.11.2006 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Przybsze z IR to kto? wchodzi jakas nowa ekipa? Ja pojechałem wczoraj na nocną inspekcje. Mgla była faktycznie niesamowita. Ta sama, po prostu dwóch pracowników wraca od Innego gdzie robili strop. Jak powiedział majster - stawia ich do robienia ścianek na poddaszu - a on będzie robił facjatki czyli lukarny. Będzie miał ich na oku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 18.11.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Fajnie, nie moge doczekać się na zdj z lukarnami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 19.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Nie będzie tam zbyt wiele miejsca, w końcu to tylko poddasze. Mario, nie mow hop ! u nas sa juz scianki dzialowe na poddaszu i musze powiedziec, ze pomieszczenia sa znacznie wieksze niz przypuszczalismy. Inna rzecz, ze my powiekszylismy lukarny co tez zrobilo swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 19.11.2006 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 u nas sa juz scianki dzialowe na poddaszu i musze powiedziec, ze pomieszczenia sa znacznie wieksze niz przypuszczalismy. Inna rzecz, ze my powiekszylismy lukarny co tez zrobilo swoje. Chciałoby się obejrzeć to poddasze tylko dzień krótki, czasu brak i nie wiadomo jak trafić do krzycha_p . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 20.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Chciałoby się obejrzeć to poddasze tylko dzień krótki, czasu brak i nie wiadomo jak trafić do krzycha_p . Trafic nie jest trudno, jak bys chcial podjechac to przesle stosowne instrukcje, tylko raczej na priva - bo nieopodal za lasem w Wilczej Gorze trwa walka dobra za zlem i wolalbym zeby ta walka sie nie rozprzestrzenila Problemem faktycznie moga byc szybko zapadajace ciemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.11.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Mario co ty mówisz - małe poddasze??? Z tego co widze na zdjęciach to jest całkiem spore I jak to mówił krzycho_p lukarny jeszcze je powiększą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 22.11.2006 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Mario duże dzięki za excela.Jak byś był u Krzycha to także zapraszam. Miło będzie się poznać. Może u mnie będzie już coś więcej niż humusodziura. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 24.11.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Mario, napisz co sie stalo z ta scianka kolankowa, bo twoj ostatni post w dzienniku zabrzmial zlowieszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 26.11.2006 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Mario, napisz co sie stalo z ta scianka kolankowa, bo twoj ostatni post w dzienniku zabrzmial zlowieszczo Podwyższenie o kilkanaście cm ścianki kolankowej powoduje konieczności przesunięcia lukarny w kierunku na zewnątrz. Z drugiej strony okapy bedą zachodzić na okna jeśli ta ścianka będzie za niska. Dodatkowo parapet będzie na innej wysokości - 110 cm zamiast 90cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 26.11.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Podwyższenie o kilkanaście cm ścianki kolankowej powoduje konieczności przesunięcia lukarny w kierunku na zewnątrz. Z drugiej strony okapy bedą zachodzić na okna jeśli ta ścianka będzie za niska. Dodatkowo parapet będzie na innej wysokości - 110 cm zamiast 90cm. Po zdjeciach widze, ze kryzys zazegnany - i tak trzymac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 27.11.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Kolejna batalia z siłami ONE wygrana, Gratulacje.Fajnie wygląda z lukarnami. Pzdr Meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts