Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję isabell2809, justy, kasik 30 i Agawy

Recommended Posts

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Dla mojej rodzinki Niewielki jest akurat, z zewnątrz bardzo zgrabny (o ile można tak scharakteryzować domek) a w środku musiałabym tylko zlikwidować 1 stanowisko garażowe. Cały czas czekam na opinie FORUMOWICZÓW nt. NIEWIELKIEGO M05a.

Dom w Koniczynce jest bardzo ładny, tylko taras niezadaszony, natomiast Dom w rododendronach jest okazały, ale dla mnie zbyt duży. Praktycznie obydwa są do siebie podobne i gratuluję wyboru i zdecydowania. Ja mam z tym problem.

• 4 weeks później...

Monika Pozorska napisała

Ja mam z tym problem.
(z wyborem projektu)

Jak mówisz o tym tak spokojnie, to znaczy, że dopiero zaczynasz szukać. Zobaczymy za kilka miesięcy :lol:

Dom w Koniczynce jest bardzo ładny, tylko taras niezadaszony

Tak, wiem, w moim wymarzonym też miał być zadaszony, ale....... z czegoś trzeba było zrezygnować, żeby coś ważniejszego zostało.

Myśle, że DOM W KONICZYNCE sprawdzi się i będzie funkcjonalny.

Pozdrawiam i życzę szybkiego wybrania projektu!

justa

To fakt, że ciągle szukamy najodpowiedniejszego projektu. Narazie czekamy na mapkę geodezyjną, ale chcielibyśmy w tym roku wylać chociaż ławy fundamentowe.

Jesteśmy prawie zdecydowani na Niewielki M05a z Muratora, ale nadal proszę o opinie.

Kiedyś interesował nas też Piecuszek, zorientowałam się, że "Wlowikowie" wybudowali go, jednak nie mogę znaleść linku ze zdjęciami.

Pozdrawiam wszystkich budowniczych.

• 3 months później...