Monika Pozorska 01.05.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Wiem, że zastanawialiście się nad projektem Niewielki. Ostatnie informacje znalazłam z października, niestety. Teraz ja zastanawiam się nad tym projektem. Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasik30 04.05.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam,Ja wybrałam inny projekt "Dom w rododendronach 5". Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa1719500118 04.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Hej Bardzo poważnie zastanawiałam się nad M05a ale potrzebował on wielu zmian w środku. Ostatecznie postanowiłam zrobić projekt indywidualny. Mój projekt jest zbliżony wyglądem do Niewielkiego, ale układ w środku ma zupełnie inny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.05.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witamW niewielkim podobal mi sie wygląd zewn. oraz duuuuużo pow. gospodarczej, ale poza tym za dużo bym musiała zmieniać w środku. Wybrałam DOM W KONICZYNCE Archonu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Pozorska 04.05.2006 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Dla mojej rodzinki Niewielki jest akurat, z zewnątrz bardzo zgrabny (o ile można tak scharakteryzować domek) a w środku musiałabym tylko zlikwidować 1 stanowisko garażowe. Cały czas czekam na opinie FORUMOWICZÓW nt. NIEWIELKIEGO M05a.Dom w Koniczynce jest bardzo ładny, tylko taras niezadaszony, natomiast Dom w rododendronach jest okazały, ale dla mnie zbyt duży. Praktycznie obydwa są do siebie podobne i gratuluję wyboru i zdecydowania. Ja mam z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Monika Pozorska napisała Ja mam z tym problem. (z wyborem projektu) Jak mówisz o tym tak spokojnie, to znaczy, że dopiero zaczynasz szukać. Zobaczymy za kilka miesięcy Dom w Koniczynce jest bardzo ładny, tylko taras niezadaszony Tak, wiem, w moim wymarzonym też miał być zadaszony, ale....... z czegoś trzeba było zrezygnować, żeby coś ważniejszego zostało. Myśle, że DOM W KONICZYNCE sprawdzi się i będzie funkcjonalny. Pozdrawiam i życzę szybkiego wybrania projektu! justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Pozorska 02.06.2006 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 To fakt, że ciągle szukamy najodpowiedniejszego projektu. Narazie czekamy na mapkę geodezyjną, ale chcielibyśmy w tym roku wylać chociaż ławy fundamentowe.Jesteśmy prawie zdecydowani na Niewielki M05a z Muratora, ale nadal proszę o opinie. Kiedyś interesował nas też Piecuszek, zorientowałam się, że "Wlowikowie" wybudowali go, jednak nie mogę znaleść linku ze zdjęciami.Pozdrawiam wszystkich budowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokuz 09.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Oto link http://mag.wrota.net/budowa.htm do znalezienia w projektach temat Piecuszek - czy ktoś budował lub buduje ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokuz 09.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 No i jak z decyzją ja jestem w podobnej sytuacji, "ciągle szukam" a i do Piecuszka mi blisko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts