KonAn 01.05.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Dzisiaj zrobiono mi przyłącze wodne(przez wodociągi) i dokonano wpisu do dziennika budowy.Po świętach mają mi zrobić przyłącze energetyczne ziemne(na razie prowizorka budowlana zamontowana w piwnicy.Czy przy tej okazji też musi być wpis elektryka z uprawnieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 02.05.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 03.05.2006 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 pewnie Pewnie tak, czy pewnie nie? Wiem, że taki wpis jest przy odbiorze instalacji w budynku, ale czy praktykuje się to również w przypadku prowizorki budowlanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts