Dyletant 26.02.2003 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Qrcze - coś mi wcięło tytuł w popredniej wiadomości. Teraz powinno być OK. Więc jeszcze raz. OKNA <0,7.Ktoś kupował? Ktoś ma? Pytania: 1) Cena - ile proc. drożej od 1,1 2) Producenci - kto robi? 3) Czy warto? Dlaczego tak lub nie? 4) Wszystkie inne uwagi mile widziane. pozdro Dyletant PS. Czujecie już tę nerwówkę przed startem nowego sezonu budowlanego? Ja się czuję jak koń wyścigowy w maszynie startowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 26.02.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 kiedy ja zamawialem okna latem chcialem wlasnie takie zamowic ale szyby 0,7 kosztowaly 2,5 raza wiecej niz 1,1. Mowie o koszcie szyby a nie okna. Dla mnie to byla zbyt duza inwestycja i ze wzgledu na ich wiekszy ciezar (mam ponad metrowe skrzydla) zrezygnowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 27.02.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Żeby okno miało poniżej 0,7 to szyba musi mieć poniżej 0,5 bo nie ma ram poniżej 0.9 [poza jedyną siedmiomomorową i bardzo szeroką - SCHUCO SI 80 i PLUSTEK siedmiokomorowy - czterokomorowy profil z trzykomorową nakądką z zewnątrz. Ale co dziś jest nieosiągalne jutro będzie w zasięgu a pojutrze stosowane powszechnie. Jeszcze dwa lata temu szyba 1.1 wzbudzała zachwyt a teraz spowszedniała. Poszukajcie takich wyrobów w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 27.02.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Dyletant,poszukaj na innych watkach o oknach.Zajrzyj na te strone: http://www.megal.pl Poszukaj ,podawalam dobra strone firmy M&S,gdzie zamieszczony jest kalkulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2003 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 A profil TermoWin k=0.88 Poza tym chodziło o szyby<0.7, a nie okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts