Paweł... 02.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam.Szukam pomyśłu na nasz ogród, byłbym wdzięczny za jakieś linki do stron, ewentualnie za posty na forum i zdjęcia naszych forumowiczów... Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalia 03.05.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Wiesz co , to bardzo ciekawe pytanie ale napisz coś więcej o Twoim ogródku Ja np. mam 60 m2 a Ty ???? . Ogródek położony jest od strony południowo-zachodniej więc mam prawie cały czas słońce . Ja poradziłam sobie tak; napisałam w google "projektowanie ogrodów" i kazdy z tych linków miał galerie lub nasze ośągnięcia . Oczopląsu dostałam . Nic mi nie pasowało a jak pasowało to za drogie. W końcu trafiłam na to FORUM i już więcej nie szukam bo tu jest SUPER Paweł&... konkretnie i wszystkiego sie dowiesz . Życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts