MoniaiMaras 02.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 My możemy pochwalić się dopiero działką w Malborku. Zaczynamy rozeznanie, więc na rady gdzie dobrze i tanio i kto dobrze i tanio czekamy. Czy jest ktoś, kto się buduje w Malborku lub w "bardzo bliskiej" okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena10 19.07.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 witam buduję się w starym polujuż wykańczam materiały budowlane u grzesika /bloczki itp/ można też w ren-marze na chyba westerplatte /prostopadła do nowowiejskiego/piasek tylko ze żwirowni bo malborscy rozwoziciele bardzo drogo wołają - naciągająpolecam żwirownię w dzierzgoniu tanio i nadadzą transport wykonawca?????? trudna sprawa jak polecę mojego to mi jeszcze ucieknia a fajny człowiek i z malborka ale w sumie u mnie już wyukańcza więc możeandrzej sosnowskipoleciła mi go pani wnuk z kałdowa /najbardziej popularny na naszym terenie kierownik budów/w razie zaiteresowania dam numersolidny ale niekoniecznie tani ale i niezbyt drogija chodzę na budowę raz w miesiącu a dom się buduje i to dobrzeto też ważne bo patrząc na moich budujących się sąsiadów to mają oni problemyinstalacje wodne, kan i co pan cieszyński z nowego stawufacet bardzo solidny i jeszcze ci posprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena10 19.07.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 w azie dokładniejszych pytań będę tu zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena10 19.07.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 kupując u grzesika polecam negocjacje wcześniejsze z właścicielem hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts