Daark 11.02.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Jeśli ktoś to buduje, to proszę o odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 01.06.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Zbieram zdjęcia realizacji domów ale tylko ARCHETON jak macie to czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arcik77 23.04.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam Kto buduje albo zbudowal dom na podstawie tego projektu. Mam zamiar postawic taki domek i szukam osob ktore by mi mogly przyblirzyc jak wygladaly u nich koszta. Ile wyniusl stan surowy a ile juz gotowy dom i ile ta cena sie ruzni od kosztorysy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arcik77 03.05.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Czy sa osoby co buduja z tego projektur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 12.05.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 MARZANNA ALE jaka z jakiej firmy jezeli z Archetonu to szukaj na ich stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 12.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To już lepiej Marzanna z Archetonu możesz poszukać na ich stronie w forum budujących to jest dość fajny domek domek kroś powinien go już zbudowaćpowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamakota 15.01.2007 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam Kto buduje albo zbudowal dom na podstawie tego projektu. ja. obecnie stan surowy zamkniety. generalnie projekt ciekawy. polecam ogladanie juz wybudowanych. nie dokonujac przerobek mozna sie jednak rozczarowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts