akinom 03.05.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 poradzcie proszę jaki kolor dywanu wybrać do jasnego pokoju i sofy obitej jasną skóra.Kolor ścian mam taki jak na tym zdjęciuhttp://www.meblea.pl/bigger/adam.jpgPodłoga to jesionowy parkiet.Myślałam o dywanie w kolorze mocnej czerwieni lub wina lub zupełnie coś innego tj. czerń z akcentami bardzo jasnego beżu (jakieś delikatne ślaczki na rogach dywanu).Dywan nie będzie duży tylko taki, aby delikatnie wystawał spod sofy i wchodził pod ławę. Sofa to model Frida Domo Faber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyspa 03.05.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 naprawdę duzo łatwiej by było gdybyś wkleiła zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 08.05.2006 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 niestety nie mam cyfrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts