Justyna D 14.07.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam:)Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum. Już miałam się poddać - cicho sza o Brygidzie... Jestem z Mężem niemal na 100% zdecydowana na zakup projektu. Ale fajnie by było zobaczyć zdjęcia domku lub nawet obejrzenie "na żywo".Z góry dziękuję za wszelki odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 28.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam szukam zdjęć budowy albo chętniej wizualizacji wnetrza domu Kasjopea 3 z DOBRE DOMY...albo chętnie skorzystam z zaproszenia i obejrzę gotowy domek od środka:) z góry dziekuje Juster ([email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblo 28.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Juster A co on ma wspólnego z Brygidą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 05.12.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 hahha miała być Brydzia pomyliłam sie.. zastanawiamy sie jeszcze ktory wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts