Biker1 03.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam wszystkich forumowiczów!!Mam do oddania piach idealny na podsypkę jest tego około 10 wywrotek piach jest czysty bez gruzu itp. odbiór osobisty czyli transport i załadunek.Materiał znajuje się w piasecznie.nr tel 503 900 344 Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 04.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam wszystkich forumowiczów!! Mam do oddania piach idealny na podsypkę jest tego około 10 wywrotek piach jest czysty bez gruzu itp. odbiór osobisty czyli transport i załadunek. Materiał znajuje się w piasecznie. nr tel 503 900 344 Andrzej Do oddania ? Czy do sprzedania ? Byłbym zainteresowany ale ... potrzebowałbym pomocy z namiarem na jakąś koparko-ładowarkę z Twoich okolic .. bo z Babic wysłac ładowarkę to trochę ... za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biker1 06.05.2006 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam wszystkich forumowiczów!! Mam do oddania piach idealny na podsypkę jest tego około 10 wywrotek piach jest czysty bez gruzu itp. odbiór osobisty czyli transport i załadunek. Materiał znajuje się w piasecznie. nr tel 503 900 344 Andrzej Do oddania ? Czy do sprzedania ? Byłbym zainteresowany ale ... potrzebowałbym pomocy z namiarem na jakąś koparko-ładowarkę z Twoich okolic .. bo z Babic wysłac ładowarkę to trochę ... za daleko Do oddania to do oddania, czyli za darmo. A jak masz gest to możesz dobre piwo postawić Z koparką nie będzie problemu. wystarczy wcześniej zapytać. Jeśli już będziesz wiedział że masz zamiar przyjechać po piach zadzwoń a ja ustawie jakoś temat załadunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts