Apolodoros 04.05.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Chcę zrobić taki pas oddzielający trawnik od płotu. Zastanawiam się co jest lepsze kora czy żwir. Czy macie doświadczenie w tym temacie? Co jest tańsze/wydajniejsze, praktyczniejsze w utrzymaniu? Dziękuję za wszelkie informacjeTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 04.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Trwalszy jest żwir. Kora cały czas podlega rozkładowi, więc trzeba ja uzupełniać co rok, dwa lata. Ale rozkładająca się kora polepsza strukturę gleby, więc i na niej zaczynają wyrastać w końcu trawki Jesli nie chce Ci się pielić, a pozostały wystrój ogrodu nawiązuje do kamienia, to żwir lub otoczaki położone na czarnej folii, będą rozwiązaniem na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 08.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a nie lepiej włóknina?pozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 09.05.2006 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 oczywiście pod żwir - bo na 95% juz zdecydowałem że bedzie to żwir, mam zamiar dać włóknine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ja mam i kore i zwir....pod nimi agrowloknine...i tu i tu wyrasta trawka..... mniejsza zmielona kora wyglada ladniej niz zwir..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts