abco 04.05.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witajcie . my z żona budujemy 164 m2 z garażem, podpiwniczony i za robocizne stanu surowego z dachem 105000 zł. nie interesuje mnie nic (materiał, sprzęt, pilnowanie itd...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 04.05.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Poczytaj mój temat " jak pozbyć się kierownika budowy?" Mam nadzieję, że Wasz wykonawca będzie uczciwy, nie zrób takich błędów jak ja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 14.05.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Trochę tanio...? czy aby są uczciwi? Oby nie okazało sę w trakcie budowy, że cena wzrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 14.05.2006 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Trochę tanio...? czy aby są uczciwi? Oby nie okazało sę w trakcie budowy, że cena wzrośnie. podpisuje z nimi umowę. nawet nie ja tylko mój bank, także nie ma ryzyka, a ekipe znam ponieważbudowała kilku znajomym doimy i są uczciwi (górale). sami zaproponowali umowe i nie widzą nic złego w umowie z bankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts