matbli 04.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam! Jestem mieszkańcem bloku (4 piętra), i borykam sie z nastepujacym problemem: Łazienka była remontowana w 2000 roku. Zainstalowalismy muszle podwieszana. Od wrzesnia 2005 roku mamy problem: - po spuszczeniu wody zbiera sie pelna muszla wody i woda schodzi bardzo powoli, a na koniec wytwarza sie podcisnienie i woda jest wsysana do rury odprowadzajacej. Po momencie woda powraca do stanu pierwotnego! Były juz 3 rozne firmy hydrualiczne w celu sprawdzenia kanalizacji w moim domu jak i pionie blokowym! Na daremno. Tutaj wszystko jest w porzadku. Pion był przetykany i na nic tam nie natrafiono. Problem pojawia się okresowo. Są kilkudniowe lub nawet kilkunastodniowe przerwy!! Potem dzien, dwa problemu i znow spokoj. Ostatnio wymieniłem muszle na nowa. Trzy tygodnie spokoju i znow to samo !! Pomozcie prosze! P.S. Fachowcy w moim regionie nie potrafia rozwiazac takiego problemu, ani nawet stwierdzic przyczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_78 04.05.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 mam rozumieć, ze np. spuszczasz wodę, woda ta jest calkowicie zasysana do rury odprowadzającej, a nastepnie czesc tej wody wraca do muszli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matbli 04.05.2006 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 mam rozumieć, ze np. spuszczasz wodę, woda ta jest calkowicie zasysana do rury odprowadzającej, a nastepnie czesc tej wody wraca do muszli?? Tak z jednym ale. Zanim to nastapi woda zbiera sie w muszli i podchodzi az pod sama deske sedesowa! Moze zeby lepiej zobrazowac przyczyne, mam mozliwosc wyslania zdjec na adres e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_78 05.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 obejdzie sie bez zdjec. . Moze dziwne pytanie, czy przewod (rura) łącząca sedes z głównym pionem kanalizacyjnym ma spadek w strone głównego pionu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matbli 06.05.2006 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 obejdzie sie bez zdjec. . Moze dziwne pytanie, czy przewod (rura) łącząca sedes z głównym pionem kanalizacyjnym ma spadek w strone głównego pionu?? Tak ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 15.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Może brak odpowietrzeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts