quasimodo 04.05.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam wszystkichStanąłem przed koniecznością ubezpieczenia "domu w budowie" i zastanawiam się, gdzie najkorzystniej (finansowo) to zrobić.Podzielcie się proszę własnymi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 04.05.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 A od czego chcesz się ubezpieczyć? Ja myślałem o jakimś OC.W przyszłym tygodniu pewnie będę dzwonił tu i tam. W razie co dam znać jeśli nikt tutaj nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 04.05.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 My też będziemy ubezpieczać (wymóg banku). W banku podpowiedzieli nam, ze w Compensie jest najtaniej. Ale jeszcze się nie orientowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quasimodo 04.05.2006 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 dzięki za odpowiedzi. nam ktoś podpowiadał Hestie ale nie mogę się tam dodzwonić. będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.05.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=961216&highlight=compens%2A#961216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quasimodo 04.05.2006 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Bardzo dziękuję KAS01 za wskazanie poprzednich postów, oraz za wypowiedzi wszystkim gotowym pomóc. Dzięki Wam wiemy od czego zacząć ----------------------------------- Pozdrawiamy Aga i Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts