śmieszek 04.05.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Mam na tylnej ścianie działki mur - poniższe zdjęcie. Sąsiad ma dość wysoko osadzony dom i działkę i stąd ten mur. Kurcze co z tym zrobić? Jedni proponują poukladanie tam dużych głazów, ktore następnie "zapełnilibyśmy" ziemią i posadzili jakieś mszaki, byliny itp. Inni proponują usypanie tarasu z ziemi z murkiem zaporowym. Problem polega na tym, że do domu jest mniej więcej tyle miejsca co widać na fotce (zdjęcie robiłam z okna tarasowego). Jest zatem go niewiele i nie chciałabym zbyt dużo go zabierać na "schowanie" ścianki. Będę wdzięczna za pomysły http://img158.imageshack.us/img158/9127/sciana018sh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 04.05.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Czy to jest naslonecznione miejsce?Ja bym posadzila różne krzewy na kolorowy żywopłot np. jaśminowiec, forsycje, dziką róże itp. Nie potrzebujesz chyba wysokiej zasłony, wystarczy jak zasłoni ten brzydki mur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts