Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sztuczny pies

Gość

Recommended Posts

Czy wiecie gdzie w Polsce można kupić tzw sztucznego psa ?

tj czujnik ruchu + głośniki schowane w krzewach.

- dzwięk tj niesamowite sczekanie rottweilera powoduje paraliż u intruza :wink:, mój znajomy przeżył to

spotkanie podczas pobytu w Stanach - rewelacja :smile:.

podoba mi się bo jest bez obsługowym psem :wink:

No tak, sztuczny pies spowoduje paraliż u intruza i zostanie na terenie naszej posiadłości na zawsze. Wolałabym, aby intruz salwował się paniczna ucieczką :grin: "Głośniki w krzakach" - nalezy mieć duzo zarośli, aby intruz nie zorientował się, że pies nie istnieje.

Chyba wolę już umieścić tabliczkę z mordką psa na bramie /proponowaną przez Bartta/ "dobiegam do płotu w 5 sekund, a ty?" :grin:

a jakby z tych głośników wydobywał się donośny głos:

UWAGA INTRUZ NA POSESJI WZYWAM OCHRONĘ !, UWAGA INTRUZ NA POSESJI WZYWAM OCHRONĘ ! ..........

albo

WKROCZYŁEŚ NA TEREN PRYWATNY BEZ ZEZWOLENIA GROZI ŚMIERCIĄ LUB CIĘŻKIM KALECTWEM !, WKROCZYŁEŚ NA TEREN PRYWATNY BEZ ZEZWOLENIA GROZI ŚMIERCIĄ LUB CIĘŻKIM KALECTWEM !........

a może

WESZŁEŚ NIE PROSZONY! POCZEKAJ ZAŁADUJE BROŃ !

:smile:

• 4 years później...

Na czeskim filmie widziałam kiedyś małego kundelka szczekającego piskliwie za wysokim ogrodzeniem (zasłaniającym go) do mikrofonu a wzmacniacz pogrubiał mu głos tak, że budził respekt ... Wymaga to jednak inteligentnego psa.

Co do sztucznych - u nas we wsi ktoś ma sztucznego świętego Mikołaja - taki dmuchany na 2-3 m wysokości. Trzeba mieć fantazję żeby coś takiego wymyślić.