Teska 27.02.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 witam...ładny domek..mam pytanie..ja mam tez strop drewniany, ale moj elektryk stanowczo nie chciał ciagnąc kabelków na drewnie to znaczy na stropie , wszystkie kable ciagnie po scianach..popytałam i rzeczywiscie wiekszosc elektryków kabli na stropach drewnianych nie ciagnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ada Rafał 05.03.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dziękuję Teska, nam też się domek podoba i to coraz bardziej. Co do kabli to zdania są podzielone i faktycznie elektrycy trochę się kłucili między sobą, ale w końcu zdecydowali że można przy zachowaniu odpowiednich środków bezpieczenstwa. Co to dokładnie znaczy to nie wiem, ale nasz kierownik budowy trzyma rękę na pulsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.03.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 ale tempo - nie ma co. Gratulacje ! A domek bardzo ładnie suię prezentuje na Waszych stronach www. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZOOLO 22.04.2003 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 mam pytanie dot.kredytu-jakie wywalczyliście oprocentowanie i prowizję ,w jakiej walucie braliście kredyt ,ile koszt.wycena budowy przez rzeczoznawcę.warunki jakie bank pbk przedstawił dla mnie''marża banku 1,5%+WIBOR 5,74% opr,zmienneprowizja -2% wycena-ok.700 kredyt 50000czy to dobre warunki ,a może są lepsze.dziękuję za ewent. odpowiedz i życzę sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ada Rafał 23.04.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 mamy kredyt w CHF, oprocentowany na 2,5% + LIBOR co na dzień dzisiejszy daje ok 3,2%. Prowizja wyniosła 0,5% ( po długiej walce ). Za wycenę zapłaciliśmy 600 PLN ( człowiek z Grójca ). Warunki masz niezłe, negocjuj prowizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 28.04.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Przepraszam za gratulacje w Waszym dzienniku budowy, nie mogłem się porzeć pokusie pogratulowania Wam z okazji narodzin syna.Pzdr.PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2003 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 GRATULUJE NARODZIN SYNKA :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ada Rafał 30.04.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.05.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 dopiero doczytałam dziennik, gratulacje z okazji NARODZIN SYNKA !!! i potwierdzam suuuuuuper tempo budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 18.06.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Witaj. Czy jesteś zadowolony z dachówki Brassa. Ja też planuję Brassa i zbieram opinie na jej temat. Czy było duzo popękanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ada Rafał 18.06.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 jesteśmy zadowoleni, cena była atrakcyjna a na dachu prezentuje się fajnie. Nie było dużo uszkodzonych, tylko zabrakło nam kilku gąsiorów i okazało się że w cełej warszawie nie można dokupić kilku szt. gąsiorów do czarnej dachówki greckiej, tak więc czeka nas wycieczka do Płońska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2003 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Bardzo ladny domek, gratuluje.Album ze zdjeciami tez bardzofajny.Dosyc szybko zbudowaliscie Wasz domek. Zycze szybkiego wprowadzenia sie.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Wasz domek coraz bardziej mi sie podoba.Kuchnia jestsliczna. Mam pare pytan.Czy oprocz garazu, robilisciejakies zmiany?Interesuje mnie jeszcze klimatyzacja.Wiem jak to dziala,jak wyglada,ale chcialam sie zapytac o koszty zima i latem.Czy macie juzjakies rozeznanie na ten temat?Jeszcze raz zycze szybkiego wprowadzenia sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ada Rafał 16.07.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 dzięki bonnie ! oprócz garażu pozmienialiśmy nieco okna i ścianki działowe. O kosztach klimatyzacji nie możemy jeszcze dużo powiedzieć bo działa dopiero od paru dni, ale pobór jest mniej więcej taki jak dużej lodówki. Z tym że klima działa tylko kilka godzin dziennie i to w te dni gdy jest gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts