Cypek 04.05.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Osz cholibka, jak z tym walczyć ?Roundup'em próbowałem, nawet tym N3 i nie pomogło.Odrosły dziady jedne.Może macie inny sposób, moze byc drastyczny, tam ma nic nie rosnąć i basta, ma być żwirowa alejka. Nie każcie mi zgrabiać kamieni i układać geowłókniny, nie mam tyle siły.PS. Sąsiad radzi benzyną, ma to sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 04.05.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 powiedz sąsiadowi żeby siebie potraktował benzyną weź jakis glifosat z chwastoxem lub lontrel ten drugi nawet lepszy i powinno byc OK pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Osz cholibka, jak z tym walczyć ? Roundup'em próbowałem, nawet tym N3 i nie pomogło. Odrosły dziady jedne. Może macie inny sposób, moze byc drastyczny, tam ma nic nie rosnąć i basta, ma być żwirowa alejka. Nie każcie mi zgrabiać kamieni i układać geowłókniny, nie mam tyle siły. PS. Sąsiad radzi benzyną, ma to sens ? Starane lub Bofix....nie wiem ktory ale jeden z nich jest na mniszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 04.05.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Osz cholibka, jak z tym walczyć ? Roundup'em próbowałem, nawet tym N3 i nie pomogło. Odrosły dziady jedne. Może macie inny sposób, moze byc drastyczny, tam ma nic nie rosnąć i basta, ma być żwirowa alejka. Nie każcie mi zgrabiać kamieni i układać geowłókniny, nie mam tyle siły. PS. Sąsiad radzi benzyną, ma to sens ? mnie od czasu do czasu spomiędzy kostki brukowej wyłazi kępka trawy - pomaga roundup.. Może zrób jakieś mega-stężenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.05.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 One nie odrosły po Roundupie. Cudów nie ma. Wylazły nowe z naniesionych wiatrem nasion, i tyle. Czasem trzeba pryskać 3-4 razy w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts