Ricewind 11.06.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 My również zdecydowaliśmy się na Bolka. Piękny dom. Czy ktoś z Wam widział go może na "żywo"? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 13.06.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Widziałem na żywo, niestety nie w środku.... wynalazłem go w Gowinie wg wskazówek na forum Muratora...Niestety b.duzo zmian zewnętrznych spowodowało, że wg mnie stracił sporo na urodzie... FajnieWygląda na to, że wreszcie rośnie grono budujących ten projekt. Miło bedzie wymieniać doświadczenia. PozdrawiamGelus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 22.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam, odsyłam do wątku: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=32242&highlight= PozdrawiamGelus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ricewind 30.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 My nie będziemy wprowadzać modyfikacji zewnętrznych, poza garażem na dwa auta. W tym roku nie zaczniemy, ale od przyszłego mam nadzieję ruszymy z pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOLKOWICZ 04.07.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Jesteśmy na etapie wykończeniowym wewnątrz BolkaJeśli ktoś ma jakieś pytanka to chetnie odpowiemDysponuję również fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAURA1978 10.07.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 my z mężem zastanawiamy się własnie nad Bolkiem i miałabym parę pytań. Nie ukrywam, że chetnie obejrzałabym parę fotek BOLKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystek_mak 11.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 jestem na etapie krycia Bolka dachówką. Projekt ma parę konkretnych zmian:PARTER:*kotłownia nie jest obsługiwana z garażu;*wejście główne jest tak przesunięte aby z okna kuchennego dało się zobaczyć kto jest za drzwiami (to tak w teorii) - a faktycznie drzwi wejściowe licują się z oknem;* zrezygnowaliśmy ze spiżarki;* zrezygnowaliśmy z luksferów w salonie;PIĘTRO:* pomieszczenie nad garażem wykożystane jako otwarty pokój;*łazienka jest nad łazienką w parterze;*zrezygnowaliśmy z okien połaciowych - tylko 1 szt; w efekcie jest 5 pokoi + salon i pow 232m^2 chętnie bym przesłał Wam zdjęcia - tylko nie wiem gdzie sie to wgrywa - ja świeżak jestam na tym forum;chętnie bym też obejrzał Wasze rozwiązania i wymienił się doświadczeniami pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 23.10.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 * zrezygnowaliśmy z luksferów w salonie; zostały słupki, czy całkowicie wywaliliście ściankę? Bo szczerze powiedziawszy po projekcie widać jakby tam musiały byc słupki. chętnie bym przesłał Wam zdjęcia - tylko nie wiem gdzie sie to wgrywa - ja świeżak jestam na tym forum; chętnie bym też obejrzał Wasze rozwiązania i wymienił się doświadczeniami A my bardzo chętnie byśmy je zobaczyli. Mieliśmyw planach z żoną inny projekt ale po pewnych perturbacjach rozważamy teraz Bolka. Jeszcze pewnie dużo wody upłynie, zanim sie w koncu zdecydujemy, ale być moze Twoje zdjecia nas przekonają. Jak kosztowo Cię to wyniosło, czy masz jakieś obliczenia ("z grubsza") do stanu krycia dachówką? Co do zdjęć wystarczy że wejdziesz choćby na http://www.imageshack.us/ i wstawisz kilka zdjęć (nie większych niż 1,5MB). Najpierw Przeglądaj... wybierasz zdjęcie.... klikasz Host It i po krzyku. Kopiujesz odpowiednią linijkę kodu... Thumbnail for forums (1) a my mamy możliwość podziwiania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAURA1978 23.10.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 My z mężem też chcielibyśmy zrezygnowac z luksferów i spiżarki, tak aby maksymalnie powiększyć salon. Jestem bardzo ciekawa jak po przeróbkach będzie wyglądać salon. Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystek_mak 24.10.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 http://img508.imageshack.us/my.php?image=zdjcie029dm1.jpgtak się zaczeło - była już woda i ławy fundamentowe to był 28-06-2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAURA1978 25.10.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Zamiesciłes tylko jedno zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystek_mak 09.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 http://www.muratordom.pl/galerie_panel.htm?akcja=modyfikuj_galerie&galeria=251tu macie linka do następnych chodz nie ostatnich zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAURA1978 13.11.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 krystek wchodzę na podany przez Ciebie link i nic. Nie ma ani jednego zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 13.11.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 krystek_mak jak wyszedł Was kosztorys?? Czy mógłbyś rzucić jakimiś kosztami na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAURA1978 13.11.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Krystek a mógłbys mi przesłać parę zdjęć na meila? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ricewind 18.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kurcze nikt mi nie chce przeprojektować na dwa garaz dwustanowiskowy. Wysiadam, wszyscy architekci budują osiedla i nie chcą się pochylać nad głupotami. Ale się nie poddam podrzućcie faktycznie koszty na prv. z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAURA1978 26.11.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 jeszcze raz proszę o zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekf 14.01.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam Jako że też będę stawiał Bolka, mam pytanie, czy może ktoś z Was założył ogrzewanie podłogowe wodne na parterze, nie zmieniając przy tym grubości izolacji i wylewki ? W projekcie jest styro 6cm i wylewka 4, zastanawiam się, czy to z deka nie za mało... Ps. gdyby ktoś mógł udostępnić kosztorys (a raczej przedmiar robót), byłbym wielce zobowiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zrobas 19.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witam zwolenników BolkaMam zamiar kupić projekt i budować "Bolka", chętnie wysłucham wszelkich uwag i sugestii. Jestem na etapie załatwiania wszelkich dokumentów, rozpocząć budowę planuje ok. Sierpnia br. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystek_mak 26.01.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 przepraszam za moją nieobecność - brak czasupodaje linka mam nadzieje że ten będzie lepiej działaćhttp://picasaweb.google.com/AdaMakDominika/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts