zuzka 04.05.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Poprosiła mnie koleżanka z Australii, żebym jej poleciła jakiś niedrogi, a sympatyczny nocleg w Krakowie dla jej teściowej, która przyjedzie wkrótce obejrzeć kraj rodzinny swojej synowej. Ale spokojnie - to nie jest teściowa w naszym rozumieniu Podobna fajna kobitka, która z koleżanką wybiera się zwiedzić Europę. Dlatego, nawet jak komuś to słowo nie kojarzy się najlepiej to proszę odsunąć na bok przesądy i pomóc. Proszę - wymyślcie coś, jakiś pensjonacik? kwatery prywatne? hotelik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka 04.05.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Jeśli jestem w Krakowie /na wakacjach/ nocuję na miasteczku akademickim AGH. Ceny przystępne, do miasta od biedy jeśli ktoś lubi chodzić można dojść pieszo, blisko park Jordana. Ale rownież przy dworcu PKP oferują mieszkania i inne miejsca noclegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 04.05.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dom Kolpinga za znanym cmentarzem trzeba dojechać autobusem - blisko pensjonatu. Warunki bardzo dobre - 3 gwiazdki za ok 80 zł 2 osobowy pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 znajomi byli w pensjonacie Cogito i bardzo sobie chwalili http://www.zlotehotele.pl/cogito/pl/index.html a tu masz całą stronę z adresami http://www.zlotehotele.pl/krakow/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzintzin 10.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Podpinam się pod ten post. Również jestem zainteresowana noclegiem w Krakowie - we wrześniu. Można się wyspać do 50 zł/osoba w przyzwoitych warunkach w okolicach centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 10.05.2006 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Dziękuję za linki - skorzystałam. Bardzo się spodobały, na pewno coś wybierzemy. Szczerze mówiąc miałam nadzieję na większy odzew Krakusów i nie tylko. Dodaję jeszcze jedno pytanko - gdie najlepiej wymienić Euro? Na Rynku chyba straszne zdzierstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 chyba dolary kanadyjskie a nie euro Na ul. Wielopole sa 2 kantory, mają niezłe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 10.05.2006 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Jeżeli już to australijskie Ale czujna jesteś. Wybierają się zwiedzać Europę, więc pewnie EURO przywiozą, Ale chyba masz rację - po co dwa razy płacić za wymianę! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Jeżeli już to australijskie Ale czujna jesteś. Wybierają się zwiedzać Europę, więc pewnie EURO przywiozą, Ale chyba masz rację - po co dwa razy płacić za wymianę! Dzięki Ty jeszcze czujniejsza faktycznie australijskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts