renia57 18.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam wszystkich włascicieli Niewielkich! Mam pytanie, czy ktoś buduje EM05L?Ja jestem na etapie załatwiania pozwolenia.Czytałam Wasze zmiany wprowadzone,bardzo mi się podobały,szczególnie podniesienie ścianki kolanowej,ale nikt nie zmieniał okien z połaciowych na proste(kukawki).Ja chcę wprowadzic taka zmianę, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikad2 02.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Mam pytanie. Chciałabym zobaczyc na żywo dom NIEWIELKI M05a. Wielka prośba jakby był ktoś z okolic Warszawy i pozwoliłby obejżec swoj dom byłabym bardzo wdzięczna. Na żywo to nie to co z obrazków:)Pozdrawiam Monika[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 03.07.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Mam pytanie. Chciałabym zobaczyc na żywo dom NIEWIELKI M05a. Wielka prośba jakby był ktoś z okolic Warszawy i pozwoliłby obejżec swoj dom byłabym bardzo wdzięczna. Na żywo to nie to co z obrazków:) Pozdrawiam Monika [email protected] Ja zapraszam do naszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasus 14.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dołaczyłem do tych co budują niewielki czy ktoś może podac koszty stanu surowego zamkniętego .Pozdrawiam wszystkich budjących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosa1000 20.05.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 czy ktoś wybudował może domek w zachodniopomorskim? Zastanawiamy się nad budową właśnie niego i chętnie byśmy zobaczyli jak wygląda na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaAdam 30.06.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Ja zapraszam do naszego domku. Witam wszystkich bardzo ciepło Przymierzamy się do zakupu projekt M05a, jednakże chcielibyśmy najpierw zobaczyć go na żywo i pogadać z kimś kto budował lub jest w trakcie budowania tego domku. Jesteśmy z Warszawy, a nasz wymarzony domek ma stanąć w pięknej Wiązownie Jeżeli byłby ktoś tak miły i zaprosił nas do siebie będziemy niezmiernie wdzięczni Poniżej podaje namiary; [email protected] 692805550 Pozdrawiamy, D&A Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Dorota&Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noka2 12.09.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam wszystkich czy ktoś budował "niewielki" i może określić koszt budowy tego domu???Chcemy zacząć w przyszłym roku ale nie wiem czy 370 tyś wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertMagda 15.01.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Czy udało się wybudować domek lub uzyskać informacje dotyczące kosztów itd:)? Również chcemy zacząć budowę Niewielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertMagda 15.01.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Przyłączamy się do starego postu:) Może inicjator wątku już zaczął lub skończył budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertMagda 16.06.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Chcemy w sierpniu zacząć...pozwolenie jest, wszystko jest. Narazie trwają poszukiwania ekipy budowlanej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts