elmariachi 05.12.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Projekt jest bardzo ładny. Sami z żoną sie zastanawiamy nad nim, ale oczywiście z paroma modyfikacjami. Pokój dzienny jest troszeczkę za mały, ubikacja na dole do likwidacji. Poza tym chyba trzeba wstawić w dachu lukarnę bądź lukarny aby zwiekszyć powierzchnię pokojów na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 elmariachi napisal Poza tym chyba trzeba wstawić w dachu lukarnę bądź lukarny aby zwiekszyć powierzchnię pokojów na górze. I bez tego ten dach jest bardzo drogi (podobno ok. 50 tys.), wiec dodanie lukarn podroży jeszcze koszt wykonania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 17.12.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Też zastanawiam się nad tym projektem i tez przyznaję, że to poddasze nie bardzo wyszło. Jeszcze gorzej jest w M05, czyli z garażem jednostanowiskowym. jeśli chodzi o parter - to oprócz tych uwag powyżej chciałbym się odnieść do schodów. Tylko nie bardzo wiem jak one wyglądają /nie mam wyobraźni/. Czy naprawdę nikt tego nie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogloszka 24.01.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 WITAM..mam pytanie do miłośników MO5 przeczytałam dokładnie wasze uwagi i opinje o tym projekcie i jestem bardzo ciekawa cy ktoś zdecydował się na zakup tego projektu i jakie zrobił zmiany ,a może ktoś z was zaczoł już budowę i może udzielić kilku rad GOSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor 06.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam Czy ktos ma doświadczenie z budowaniem M05a. Jakich kosztów mam się spodziewać?? Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JKJ7 14.03.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 CZY KTOŚ MA PRZEKRÓJ TEGO DOMKU, WIDOK -DACHU, ORAZ SZCZEGÓŁOWE WYMIARY.BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE NA MÓJ E-MAIL: [email protected]GG:7901801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JKJ7 14.03.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 CZY KTOŚ MA PRZEKRÓJ TEGO DOMKU, WIDOK -DACHU, ORAZ SZCZEGÓŁOWE WYMIARY. BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE NA MÓJ E-MAIL: [email protected] GG:7901801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat 1 10.04.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 witam wszystkich 4umowiczów jezeli ktos ma czas i informacje o projekcie m05a to przydadza sie wszystkie.bardzo podoba nam sie projekt ale nie mamy żadnych konkretnych danych-czas mija a im bliżej decyzji tym wiekszy bałagan w głowie.kazda rada uwaga pomoze nam dokonac wyboru dlatego czekamy na wszystkie.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jean_Luc 11.04.2006 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witaj agat1,zobacz tutaj : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62107&highlight=m05a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Pozorska 01.05.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Zastanawiam się nad projektem domu Niewielki Wariant I. Czy ktoś ma może nr telefonu i adres do biura autora tego projektu-pani Cybulskiej?Proszę o kontakt i opinie osób, które są w trakcie budowy Niewielkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.05.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 [quote]. Czy ktoś ma może nr telefonu i adres do biura autora tego projektu-pani Cybulskiej? Spróbuj przez kontakt z Muratorem - jest taki dział: skontaktuj sie z nami abo poszukaj biura projektowego..... http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=310&IdKolekcji=21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.05.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 [albo: http://projekty.oknonet.pl/main.php?wys=001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Pozorska 01.05.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Dziękuję, ale pytania, które wysyłam na strony podane pozostają bez odpowiedzi. Muszę wymyśleć coś innego, zwłaszcza, że jestem z północy i do biura murator do Warszawki mi nie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek69 02.05.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Cześć. W tej samej grupie "Projekty" poszukaj "Projekt M05 Niewielki/Murator", bo tam sobie wszyscy gadamy. Zgłoś się tam to dam Ci nr telefonu i adres internetowy do Pani Cybylskiej - Marks - autorki projektu. Niestety nie jes ona jego właścicielem, tylko MURATOR, ale coś tam pomóc może. Projekt kupisz przez internet lub telefonicznie z Muratora. 2-3 dni czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniaiMaras 04.05.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Bardzo proszę doświadczonych o opinię na temat projektu Niewielki M05ahttp://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=337&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jean_Luc 05.05.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witaj !Zobacz na wątek:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62107&highlight=m05a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert8888 04.06.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 przyznam ze przymierzam sie do jednego lub drugiego projektu i szukam ze tak powiem ewentualnych wad tych projektów domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jean_Luc 04.06.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62107&highlight=m05a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sopranos 25.10.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam Kupiłem projekt M05a bardzo chciałbym wymienic poglady na temat tego projektu co warto zmienic jakie są ukryte wady wiem ze schody są wąskie. Szukam również osoby ktore wybudowały ten dom na terenie Wielkopolski jestem z Poznania. Bardzo proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kika21 26.10.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Zapraszam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62107&highlight=m05a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts