Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt M05a NIEWIELKI wersja 1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

elmariachi napisal

Poza tym chyba trzeba wstawić w dachu lukarnę bądź lukarny aby zwiekszyć powierzchnię pokojów na górze.

I bez tego ten dach jest bardzo drogi (podobno ok. 50 tys.), wiec dodanie lukarn podroży jeszcze koszt wykonania!

• 2 weeks później...
Też zastanawiam się nad tym projektem i tez przyznaję, że to poddasze nie bardzo wyszło. Jeszcze gorzej jest w M05, czyli z garażem jednostanowiskowym. jeśli chodzi o parter - to oprócz tych uwag powyżej chciałbym się odnieść do schodów. Tylko nie bardzo wiem jak one wyglądają /nie mam wyobraźni/. Czy naprawdę nikt tego nie buduje?

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
witam wszystkich 4umowiczów jezeli ktos ma czas i informacje o projekcie m05a to przydadza sie wszystkie.bardzo podoba nam sie projekt ale nie mamy żadnych konkretnych danych-czas mija a im bliżej decyzji tym wiekszy bałagan w głowie.kazda rada uwaga pomoze nam dokonac wyboru dlatego czekamy na wszystkie.dzieki

• 3 weeks później...
Cześć. W tej samej grupie "Projekty" poszukaj "Projekt M05 Niewielki/Murator", bo tam sobie wszyscy gadamy. Zgłoś się tam to dam Ci nr telefonu i adres internetowy do Pani Cybylskiej - Marks - autorki projektu. Niestety nie jes ona jego właścicielem, tylko MURATOR, ale coś tam pomóc może. Projekt kupisz przez internet lub telefonicznie z Muratora. 2-3 dni czekania.

• 5 weeks później...
  • 4 months później...

Witam Kupiłem projekt M05a bardzo chciałbym wymienic poglady na temat tego projektu co warto zmienic jakie są ukryte wady wiem ze schody są wąskie. Szukam również osoby ktore wybudowały ten dom

na terenie Wielkopolski jestem z Poznania.

Bardzo proszę o kontakt

[email protected]