ZbyszekM05aL 20.04.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam ponownie ! Ekipa weszła 10.04.2007r. Oto efekty M05aL ! http://www.viknet.pl/marzena/IMG_0095.JPG http://www.viknet.pl/marzena/IMG_0089.JPG http://www.viknet.pl/marzena/IMG_0117.JPG http://www.viknet.pl/marzena/IMG_0113.JPG http://www.viknet.pl/marzena/IMG_0088.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyna 26.04.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No ! Nareszcie ktoś oprócz nas zdecydował się na wersję "b" Gdzie budujecie ? My pod Wrocławiem - piszę korzystając z imienia żony ale jak wspólnota, to wspólnota Jednym zdaniem: WITAMY W KLUBIE NIEWIELKICH "B" !!!!! I w klubie walczących z murarzami i innymi "specami" Ach, już wyczytałem gdzie się budujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 27.04.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 jestem właśnie w trakcie oglądania projektu M05a i chyba na niego padnie nasza decyzja podoba nam się bardzo , zastanawaim sie jaka jest cena dachu bo wygląda na to ze moze byc drogi czy ktoś mam jakieś informacje na ten temat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Janek 06.05.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 wITAM zaczynam budowac niewielkiego B w TORUNIU.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dake 06.05.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 No ! Nareszcie ktoś oprócz nas zdecydował się na wersję "b" Gdzie budujecie ? My pod Wrocławiem - piszę korzystając z imienia żony ale jak wspólnota, to wspólnota Jednym zdaniem: WITAMY W KLUBIE NIEWIELKICH "B" !!!!! I w klubie walczących z murarzami i innymi "specami" Ach, już wyczytałem gdzie się budujecie miło że jest ktoś z okolic wrocławia. Ja zamierzam budować M05a. Na jakim etapie jesteście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyna 15.05.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 mamy stan zero + trochę ściany zapraszam na stronkę http://www.niewielkidom.startowy.pl zdjęcia aktualne ale opisy nie bardzo- brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzidzior2 18.06.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam wszystkich Od około roku obserwuje ten projekcik tj. M05a i im więcej projektów przerzuce tym bardziej przekonuje sie do M05a. Bardzo sie ciesze że jest takie fajne forum i mysle ze pomożecie mi w realizacji moich marzeń tzn. budowie M05a. Przeglądając projekty głównym moim zmartwieniem jest koszt budowy, najczesciej go nie ma lub jest nieaktualny. Ale mysle ze jak zakupie ten projekcik to wcześniej otrzymam od Was wszystkie niezbędne informacje co do kosztów budowy tego domku i fachowe instrukcje co gdzie i jak. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu5 22.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witambuduję M05a i zastanawiam się nad schodami.Widzę ,że większość buduje schody betonowe natomiast nie widzę aby ktoś budował schody drewniane. Może jest ktoś na forum, kto ma schody drewniane i jak to rozwiązał. Bo ja jakoś tego nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zmorka1 11.09.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witaj, Chciałam zapytać czy zdecydowałaś się wtedy na zakup projektu M05a? Pytam, ponieważ ja jestem właśnie na etapie wyboru projektu i wpadł mi w oko właśnie ten projekt. Zastanwiam się tylko czy nie jest on zbyt drogi w realizacji (dach mnie przeraża).Jakbyś coś mogła doradzić z właśnego doświadczenia to będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 11.09.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Cześć! Tych którzy kupili ten projekt jest wielu, wielu. Zapraszam Was do tematu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62107&postdays=0&postorder=asc&highlight=m05a&start=0 Znajdziecie tam wszystko czego szukacie. A dach... hmmm... mój wyjdzie ok. ok. 50 000 zł - dachówka cementowa, okna Fakro, rynny plastikowe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zmorka1 12.09.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Cześć,Bardzo dziękuję za ospowiedź na moje zapytanie. Zaraz zerknę na tego linka. Jeżeli chodzi o dach to tak liczyłam, że wyjdzie jakieś 50 tys. No ale cóż domek jest śliczny, odkąd wynalazłam ten projekt inne mi się nie podobają..............czuję, że zostanę już przy nim.A nie boisz się tych schodów? Duzo osób narzekała, że są wąskie? Dzięki,Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.09.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A nie boisz się tych schodów? Duzo osób narzekała, że są wąskie? Schody już mam i są świetne!!! Odpowiednio szerokie i BARDZO wygodne. Looknij do mojego dziennika. Są tam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 10.12.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Drodzy forumowicze,Czy ktoś z Was buduje Niewielki M05a w Wielkopolsce. Bardzo nam się podoba ten projekt, lecz przed podjęciem decyzji o zakupie tego projektu chcielibyśmy zobaczyć realizację na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 11.12.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Czyżby nikt w Wielkopolsce nie budował Niewielkiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 24.05.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Widzę że temat się zatrzymał. Szkoda. Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Może jednak ktos jeszcze buduje i się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PODLASIE2 25.06.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 WitamMamy zamiar kupić projekt ale martwimy się małym salonem i łazienkami, jak to wygląda w praktyce, czy widzicie jakieś wady tego projektu. Może macie jakieś ciekawe pomysły, rozwiązania, zdjęcia. Chętnie posłuchamy Waszych rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JKJ7 27.06.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 http://forum.muratordom.pl/projekt-m05-niewielki-murator,t62107.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz Kielce 02.01.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witam Buduję Niewielkiego M05b. Zakończyłem stan surowy otwarty. Mam zdjęcia i podliczone koszty jakie do tej pory poniosłem. Szukam osób które budują lub wybudowały ten domek w celu wymiany doświadczeń. Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roki113 28.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witamy wszystkich forumowiczów!!!Planujemy w tym roku rozpoczać budowe!!Bardzo podoba sie nam projekt domu Niewielki MO5 a z podwójnym garażem niestety wciaz nurtuje nas kilka pytań!!!Jakie są koszty bydowy domu interesowaly by nas jakiekolwiek zdjecia z budowy a także to czy dom w rzeczywistosci prezentuje sie rownież okazale jak projekt!!!!Jakiekolwiek porady opinie mile byly by widziane!!!!Za wszelakie informacje i odpowiedz z góry serdecznie dziękujemy!!!!Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siarka 26.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 witam serdecznie wszystkich uzytkownikow! Planujemy wybudowac domek,bardzo spodobal nam sie projekt Niewielkiego MO5al przed budowa i zdecydowaniem sie na ten projekt chcielibysmy zobaczyc ten domek ''na zywo'' Moze jest gdzies w okolicy taki domek ktorego wlasciciel nie mialby nic przeciwko temu zeby ktos ogladnal jego dom od srodka... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts