Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt M05a NIEWIELKI wersja 1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No ! Nareszcie ktoś oprócz nas zdecydował się na wersję "b" ;-)

Gdzie budujecie ? My pod Wrocławiem - piszę korzystając z imienia żony ale jak wspólnota, to wspólnota ;) Jednym zdaniem: WITAMY W KLUBIE NIEWIELKICH "B" !!!!! I w klubie walczących z murarzami i innymi "specami" :cry: Ach, już wyczytałem gdzie się budujecie ;-)

• 2 weeks później...
No ! Nareszcie ktoś oprócz nas zdecydował się na wersję "b" ;-)

Gdzie budujecie ? My pod Wrocławiem - piszę korzystając z imienia żony ale jak wspólnota, to wspólnota ;) Jednym zdaniem: WITAMY W KLUBIE NIEWIELKICH "B" !!!!! I w klubie walczących z murarzami i innymi "specami" :cry: Ach, już wyczytałem gdzie się budujecie ;-)

miło że jest ktoś z okolic wrocławia.

Ja zamierzam budować M05a.

Na jakim etapie jesteście???

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witam wszystkich :)

Od około roku obserwuje ten projekcik tj. M05a i im więcej projektów przerzuce tym bardziej przekonuje sie do M05a. Bardzo sie ciesze że jest takie fajne forum i mysle ze pomożecie mi w realizacji moich marzeń tzn. budowie M05a. Przeglądając projekty głównym moim zmartwieniem jest koszt budowy, najczesciej go nie ma lub jest nieaktualny. Ale mysle ze jak zakupie ten projekcik to wcześniej otrzymam od Was wszystkie niezbędne informacje co do kosztów budowy tego domku i fachowe instrukcje co gdzie i jak.

Pozdrawiam Paweł

• 1 month później...

Witam

buduję M05a i zastanawiam się nad schodami.Widzę ,że większość buduje schody betonowe natomiast nie widzę aby ktoś budował schody drewniane. Może jest ktoś na forum, kto ma schody drewniane i jak to rozwiązał. Bo ja jakoś tego nie widzę...

• 1 month później...

Witaj,

Chciałam zapytać czy zdecydowałaś się wtedy na zakup projektu M05a? Pytam, ponieważ ja jestem właśnie na etapie wyboru projektu i wpadł mi w oko właśnie ten projekt.

Zastanwiam się tylko czy nie jest on zbyt drogi w realizacji (dach mnie przeraża).

Jakbyś coś mogła doradzić z właśnego doświadczenia to będę bardzo wdzięczna.

Cześć!

Tych którzy kupili ten projekt jest wielu, wielu. :)

Zapraszam Was do tematu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62107&postdays=0&postorder=asc&highlight=m05a&start=0

Znajdziecie tam wszystko czego szukacie. :)

A dach... hmmm... mój wyjdzie ok. ok. 50 000 zł - dachówka cementowa, okna Fakro, rynny plastikowe.

Pozdrawiam.

Cześć,

Bardzo dziękuję za ospowiedź na moje zapytanie. Zaraz zerknę na tego linka. Jeżeli chodzi o dach to tak liczyłam, że wyjdzie jakieś 50 tys. No ale cóż domek jest śliczny, odkąd wynalazłam ten projekt inne mi się nie podobają..............czuję, że zostanę już przy nim.

A nie boisz się tych schodów? Duzo osób narzekała, że są wąskie?

Dzięki,

Iwona

• 2 months później...
  • 5 months później...
  • 1 month później...
  • 6 months później...

Witam

Buduję Niewielkiego M05b. Zakończyłem stan surowy otwarty. Mam zdjęcia i podliczone koszty jakie do tej pory poniosłem. Szukam osób które budują lub wybudowały ten domek w celu wymiany doświadczeń.

Pozdrawiam

[email protected]

• 4 weeks później...

Witamy wszystkich forumowiczów!!!Planujemy w tym roku rozpoczać budowe!!Bardzo podoba sie nam projekt domu Niewielki MO5 a z podwójnym garażem niestety wciaz nurtuje nas kilka pytań!!!Jakie są koszty bydowy domu interesowaly by nas jakiekolwiek zdjecia z budowy a także to czy dom w rzeczywistosci prezentuje sie rownież okazale jak projekt!!!!Jakiekolwiek porady opinie mile byly by widziane!!!!Za wszelakie informacje i odpowiedz z góry serdecznie dziękujemy!!!!Pozdrawiamy :D

• 2 months później...

witam serdecznie wszystkich uzytkownikow!

Planujemy wybudowac domek,bardzo spodobal nam sie projekt Niewielkiego MO5al :lol: przed budowa i zdecydowaniem sie na ten projekt chcielibysmy zobaczyc ten domek ''na zywo'' :)

Moze jest gdzies w okolicy taki domek ktorego wlasciciel nie mialby nic przeciwko temu zeby ktos ogladnal jego dom od srodka...

Pozdrawiam...