Bodiniusz 04.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Może naiwne, ale mam pytanie: czy mając działkę narożną mogę sobie zrobić wjazd na działkę przez skos (na skrzyżowaniu tych dwóch dróg)? Tak sobie oglądam działeczki i jedna jest narożna (ogólnie mi to przeszkadza, ale pomyślałem, że gdybym mógł zrobić sobie taki wjaździk, to bym się skusił). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 06.05.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Ja też będę miała narożną, ale nie mam pojęcia czy można mieć wjazd przez skos, ale z drugiej strony nie za mało miejsca na porządną bramę i jeszcze furtkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodiniusz 06.05.2006 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Furtka byłaby już od jednej z ulic (naprzeciw wejcia). Chodziło mi jedynie o wjazd... ciekawe, czy mi w urzędzie powiedzš... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts