kedod 04.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Czy ktos mial przygode z szyba uniglas w oknie plastikowym- na 3 pietrze zrobila sie dziura w zewnetrznej szybie. ( mam zdjecie ale nie umiem go wstawic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedod 04.05.2006 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 tu sa zdjecia tej szyby http://www.kedod.photosite.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 04.05.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Jak to zrobiła się? Na moje oko to została wybita czymś okrągłym- jakąś kulka od łożyska ,porcelanką etc. -poszukaj pod oknem lub między szybami na ramce. Takich cudów samoistnych w szybie jeszcze nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_kacper 04.05.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 wiec muszę Cię poinformować że taka dziurka sama nie powstała.Zależy od jeje średnicy:1-jeżeli ma ok 4mm-6mm mogła to być wiatrówka na śrut stalowo-miedziany (mam więc wiem jak wyglądają takie dziureczki)2-jeżeli średnica tej dziurki jest większa od 10mm to kulka z łożyska wystrzelona z procy. Osobiście wydaje mi się że to wybili Ci z wiatrówki śrut nie ma siły przebić dwóch szyb z odległości powyżej ok.10metrów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 04.05.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cz ty masz jakiś wrogów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.05.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 jezeli to śrutowina to ............ po drugiej stronie masz blokjakiś debil z wiatrówką moze jareko coś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 05.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 na plicje zglos - ktos sobie strzela do luidzi - oni go namierza po lini strzalu - na to wyglada ze to ktos strzela sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedod 11.05.2006 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 dzieki za podpowiedzi, mnie sie tez tak wydawalo, ale dzielnicowy po obejrzeniu szyby stwierdzil, ze to "zmeczenie materialu" i chyba nie bedzie dochodzenia w tej sprawie. Nie zrobili zadnych zdjec, o pomiarach nie mowiac. Wasze opinie sklaniaja mnie jednak do ciagniecia tej sprawy, zastanawiam sie tylko co to da? Poki co nic sie nikomu nie stalo, tylko dla mnie klopot z wymiana szyby. Goscia i tak nie zlapia. Jak sklonic policje do ustalenia pryznajmniej przyczyny tego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 12.05.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Przed wczoraj stoję sobie przed samochodem u znajomego na osiedlu (juz zmierzcha) a tu ... łub i tylna szyba w aucie "zbiła się". Co za ch.j strzelił z wiatrówki. Dzisiaj jadę wymienic i będzie mnie to kosztowało 270 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 12.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 tyz prowda - wzrosnie im przestepczość - dlatego nie przyjmuja zgloszenia A Ty zazadaj on tego komendanta - na pismie - ze to zmeczenie materialu i zapowiedz mu ze sie zglosisz jednoczesnie do Instytutu Szkła i Ceramiki o ekspertyze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_kacper 12.05.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Sprawe i tak i tak musisz zgłosić ale musisz dostać potwierdzdenie na pismie, że złożyłeś zawiadomienie o przestępstwie i toczy się postępowanie wyjaśniające. Na 100% dostaniesz za jakiś czas pismo o umożeniu śledztwa z powodu braku wykrycia sprawcy.( Tak było u mnie, podobna sytuacja-uszkodzenie mienia) Szybę wymień i weż fakture/rachunek na szybę oraz usługę wymiany.I czekaj...... Ja po może 6-8miesiącach dostałem wezwanie na komende... sprawa taka sama jak u mnie i sprawca się znalaz:) odpowiadał za obie sprawy. Znając życie twojego sprawce też ręka będzie świeżbić i pokusi się o wybicie kolejnej szybki...Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts