Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Magdy i Roberta - Józefina

Recommended Posts

dziękuję Motyczko

dostałam twoją wiadomość

kuchnia super !!! - ja natomiast troszkę myślałam o bardziej nowoczesnej . ale jadnak nie czuła bym się w niej dobrze .

Byliśmy u znajomego stolarza , który będzie nam robił kuchnie o podobnych wymiarach ale nieco taniej i myślę że będę zadowolona

takie drewnianne kuchnie nadają domu przytulnośći i ciepła , więc napewno nowoczesny styl w moim przypadku odpada - co nie znaczy że nie podobają mi się :wink:

A te szafki przy pochłaniaczu to będą miały matowe szyby - bo ja bym takie chciała

pozdrowionka

• Odpowiedzi 783
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hey hey :)

ja tez nie gustuje w nowoczesnym stylu, chociaz nie moge powiedzieć, ze jak ktoś ma ze smakiem urządzone wnętrza to tez mi się podobają...ale u siebie bym ich nie zrobiła.... :)

a te szafeczki na wizualizacji tak wyglądają...my robimy normalne szklane ze szprosamy....nie matowe....i jeszcze bedą 4 szufladki...ale tez program jakby nie mial wszystkich opcji...mam nadzieje, ze na zywo bedzie ładniej :oops: :lol: :D

:lol: :lol: jak ja bym chciała być na tym etapie-a u mnie dopiero strop(ale kupiłam dzisiaj gers do kotłowni po 19 zł-likwidacja hurtowni) :lol:

KUCHNIĘ masz-będziesz miała superową-tylko pozazdrościc-ostatnio własnie zaczęły mi sie podobać ciemne meble ,aż nie chcę myslec ile trzeba wydać na urzadzenie kuchni- :lol:

dziewczyny...cieszę sie, ze Wam się podoba...bo mi tez :p i nie moge sie doczekac, dni tak nam szybko leca, ze pewnie chwilka i już bedzie 8) ...teraz wybieramy sie na 3 dni nad morze do Karwi na działeczke pod namioty ze znajomymi...byle tylko do przodu..... :D

Miraśka ja też juz bym nie chciala wracac do tego etapu ale widać, ze idziecie jak burza z murami to i kuchnia będzie szybko zobaczysz :D ...jak ty już kafle kupujesz...to moja droga niedługo bedziesz sie w wannie pluskac..hihih :lol:

nie słoneczko :) ....sprzet kupuje sama i wynegocjowalismy że montaż sprzętu bedziemy mieli w cenie mebli, ale nie praktykuja tego, chyba ze się sprzet kupuje u nich........ceny mają wyższe a ja znalazłam korzystniejsze w internecie :D

piekarnik z płytą gazową TEKI już mam od grudnia, bo korzystalismy z ulgi remontowej i reszte sprzętu też kupuje TEKI :D

• 2 weeks później...

Motyczko KOCHANA!!!!

Napisz mi na priva ile ten parkiecik przecudny cię kosztował , - czyli robocizna też , bo mam już zrobione posadzki i muszę się zastanowić co na podłogi

a tak apropo jak długo muszą schnąć posadzki pod parkiet ??

pozdrawiam marzena

Jestem dzis na tym forum po raz pierwszy. Postanowilam przejrzec tematy, w nadziei, znalezienia - podpowiedzi, do mojego domku; jak na razie w planach, wpierw musze "odnalesc" zagubiona i czekajaca tylko na mnie - dzialke.

Ale nie o tym chce teraz pisac.

Dziwnie sie skierowalam pod posty - motyczki, czyzby jakies przeczucie?

Przejrzalam motyczko twoje posty i powiem tak : jestem pod wrazeniem, wielkiem wrazeniem!

Gratuluje pieknego domku i jak i wnetrza.

Powiem Ci rowniez iz sama planuje domek - zameczek, z malymi "wiezyczkami" - maja swoj urok. Ale sa to jak na razie plany.

Witajcie :D dziewczyny :wink:...jestem, jestem bylam tylko na 3 dni nad morzem na działeczce :lol: udało nam się jeszcze skorzystać z pogody w ostatni weekend lipca :)...a w piątek urwałam sie z pracy no i jestem dopiero dzisiaj ... :D

u nas teraz czas oczekiwania nie tylko na meble :wink: ....szykują się małe zmiany rodzinne...:oops: :lol: ..nie chcę zapeszać....czekamy na rozwój sytuacji :wink:...

lesje i BasniowySen....jest mi niezmiernie miło, ze podoba się Wam nasza Józefinka :wink: fajnie wrócić po długiim weekendzie i czytac takie milusie słowka ...tym częsciej zapraszam do odwiedzania naszego domku

pozdrawiam serdecznie :D

ps. Marzenko dam znać na priva :)

u nas teraz czas oczekiwania nie tylko na meble :wink: ....szykują się małe zmiany rodzinne...:oops: :lol: ..nie chcę zapeszać....czekamy na rozwój sytuacji :wink:...

Ale miła wiadomość Motyczko :D .

Też nie chcę zapeszać, więc nic więcej nie napiszę.

Pozdrawiam serdecznie

Sonika

Ale miła wiadomość Motyczko :D .

Też nie chcę zapeszać, więc nic więcej nie napiszę.

Pozdrawiam serdecznie

Sonika

Gratulujemy i mocno trzymamy kciuki. UWAŻAJ NA SIEBIE Motyczko :D

:wink: :wink: :wink: ciiiiiii......trzymajcie kciuki :D kobitki :lol: nie mogę zapeszać....pocichutku się cieszymy :p...będę Was informowac o rozwoju sytuacji :D

dziękuję za ciepłe słowa wsparcia Aga, Sonika, Wienia, Martynka

ps. Martynko - nie planuje oświetlenia nad/pod szafkowego bynajmniej na razie....chyba że sytuacja mnie zmusi..ale to dopiero okaze sie gdy zaczniemy tą kuchnie uzytkować.... :)

Martynko....kuchnia nasza jest bardzo świetlista...jadalnia ma 4 okna + to kuchenne i jasność bijąca z salonu....dodatkowo myslałam ze w okapie tez jest oswietlenie (oczywiście poza górnym w kuchni i w jadalni)....myslisz, ze moze byc ciemno??..................wiesz co, bo mi te halogeniki itp. swiatełka kojarzą się tylko z nowoczesnością i stad jakby moja niechęć do ich montazu....przy oknie nie mam górnych szafek nie ma co cieniować.....ale kazdą sugestie rozpatrze :) ...zaczynam sie teraz "letko" zastanawiać :)