Gość 26.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 dziękuję Motyczko dostałam twoją wiadomość kuchnia super !!! - ja natomiast troszkę myślałam o bardziej nowoczesnej . ale jadnak nie czuła bym się w niej dobrze . Byliśmy u znajomego stolarza , który będzie nam robił kuchnie o podobnych wymiarach ale nieco taniej i myślę że będę zadowolona takie drewnianne kuchnie nadają domu przytulnośći i ciepła , więc napewno nowoczesny styl w moim przypadku odpada - co nie znaczy że nie podobają mi się A te szafki przy pochłaniaczu to będą miały matowe szyby - bo ja bym takie chciała pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 27.07.2006 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 hey hey ja tez nie gustuje w nowoczesnym stylu, chociaz nie moge powiedzieć, ze jak ktoś ma ze smakiem urządzone wnętrza to tez mi się podobają...ale u siebie bym ich nie zrobiła.... a te szafeczki na wizualizacji tak wyglądają...my robimy normalne szklane ze szprosamy....nie matowe....i jeszcze bedą 4 szufladki...ale tez program jakby nie mial wszystkich opcji...mam nadzieje, ze na zywo bedzie ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.07.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 motyczka piękna będzie ta kuchnia, pięknaaaaaaaa Już sie nie mogę doczekac realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.07.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 jak ja bym chciała być na tym etapie-a u mnie dopiero strop(ale kupiłam dzisiaj gers do kotłowni po 19 zł-likwidacja hurtowni) KUCHNIĘ masz-będziesz miała superową-tylko pozazdrościc-ostatnio własnie zaczęły mi sie podobać ciemne meble ,aż nie chcę myslec ile trzeba wydać na urzadzenie kuchni- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 27.07.2006 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 dziewczyny...cieszę sie, ze Wam się podoba...bo mi tez i nie moge sie doczekac, dni tak nam szybko leca, ze pewnie chwilka i już bedzie ...teraz wybieramy sie na 3 dni nad morze do Karwi na działeczke pod namioty ze znajomymi...byle tylko do przodu..... Miraśka ja też juz bym nie chciala wracac do tego etapu ale widać, ze idziecie jak burza z murami to i kuchnia będzie szybko zobaczysz ...jak ty już kafle kupujesz...to moja droga niedługo bedziesz sie w wannie pluskac..hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.07.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 zapomniałam sie zapytać czy kuchnie robisz razem już z tym pochłaniaczem i resztą sprzętu bo jestem ciekawa czy jak robia ze sprzetem to czy drozej to nie wychodzi jakby samemu sie kupiło-osobiscie bym potrzebowała kuchenkę el.i zmywarke do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 27.07.2006 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 nie słoneczko ....sprzet kupuje sama i wynegocjowalismy że montaż sprzętu bedziemy mieli w cenie mebli, ale nie praktykuja tego, chyba ze się sprzet kupuje u nich........ceny mają wyższe a ja znalazłam korzystniejsze w internecie piekarnik z płytą gazową TEKI już mam od grudnia, bo korzystalismy z ulgi remontowej i reszte sprzętu też kupuje TEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 06.08.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Hej Motyczka, czyżbys w czasie oczekiwanie na meble kuchenne wybrała się na jakiś urlop ? Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Motyczko KOCHANA!!!! Napisz mi na priva ile ten parkiecik przecudny cię kosztował , - czyli robocizna też , bo mam już zrobione posadzki i muszę się zastanowić co na podłogia tak apropo jak długo muszą schnąć posadzki pod parkiet ?? pozdrawiam marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesje 07.08.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Motyczko, jesteś na urlopie a ja oglądam Twój dom i ... jest piękny - wieżyczka oryginalna (a sypialnia w wieżyczce ... marzenie . Schody też bomba - wspaniale to wszystko urządzasz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasniowySen 07.08.2006 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Jestem dzis na tym forum po raz pierwszy. Postanowilam przejrzec tematy, w nadziei, znalezienia - podpowiedzi, do mojego domku; jak na razie w planach, wpierw musze "odnalesc" zagubiona i czekajaca tylko na mnie - dzialke.Ale nie o tym chce teraz pisac.Dziwnie sie skierowalam pod posty - motyczki, czyzby jakies przeczucie?Przejrzalam motyczko twoje posty i powiem tak : jestem pod wrazeniem, wielkiem wrazeniem! Gratuluje pieknego domku i jak i wnetrza.Powiem Ci rowniez iz sama planuje domek - zameczek, z malymi "wiezyczkami" - maja swoj urok. Ale sa to jak na razie plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.08.2006 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witajcie dziewczyny ...jestem, jestem bylam tylko na 3 dni nad morzem na działeczce udało nam się jeszcze skorzystać z pogody w ostatni weekend lipca ...a w piątek urwałam sie z pracy no i jestem dopiero dzisiaj ... u nas teraz czas oczekiwania nie tylko na meble ....szykują się małe zmiany rodzinne... ..nie chcę zapeszać....czekamy na rozwój sytuacji ... lesje i BasniowySen....jest mi niezmiernie miło, ze podoba się Wam nasza Józefinka fajnie wrócić po długiim weekendzie i czytac takie milusie słowka ...tym częsciej zapraszam do odwiedzania naszego domku pozdrawiam serdecznie ps. Marzenko dam znać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasniowySen 08.08.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Naprawde, zaczynam miec metlik. Ehhh, za duzo ogladam. Wlasnie skonczylam ogladac zdjecia Twojego domeczku - tylko pozazdroscic; pisze o sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 08.08.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Motyczko śliczną będziecie mieć tą kuchnię . Ciekawa jestem czy planujesz jakieś oświetlenie nad/pod szafkowe. Motyczko po cichu - gratulacje dzidzi i trzymajcie się zdrowo, ależ miła nowina.... . http://www.szipszop.pl/tickers/6853.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 08.08.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Motyczko gratuluję pięknego domku, a jeszcze bardziej tego, że tak wspaniale sprawdziła się ta sypialnia Dużo zdrówka, pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.08.2006 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 u nas teraz czas oczekiwania nie tylko na meble ....szykują się małe zmiany rodzinne... ..nie chcę zapeszać....czekamy na rozwój sytuacji ... Ale miła wiadomość Motyczko . Też nie chcę zapeszać, więc nic więcej nie napiszę. Pozdrawiam serdecznie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.08.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 u nas teraz czas oczekiwania nie tylko na meble ....szykują się małe zmiany rodzinne... ..nie chcę zapeszać....czekamy na rozwój sytuacji ... Ale miła wiadomość Motyczko . Też nie chcę zapeszać, więc nic więcej nie napiszę. Pozdrawiam serdecznie Sonika Gratulujemy i mocno trzymamy kciuki. UWAŻAJ NA SIEBIE Motyczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.08.2006 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ciiiiiii......trzymajcie kciuki kobitki nie mogę zapeszać....pocichutku się cieszymy ...będę Was informowac o rozwoju sytuacji dziękuję za ciepłe słowa wsparcia Aga, Sonika, Wienia, Martynka ps. Martynko - nie planuje oświetlenia nad/pod szafkowego bynajmniej na razie....chyba że sytuacja mnie zmusi..ale to dopiero okaze sie gdy zaczniemy tą kuchnie uzytkować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 09.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Motyczko przemyśl nad tym oświetleniem, wiem z doświadczenia, że przy maluszku przydaje się . http://www.szipszop.pl/tickers/6853.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.08.2006 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Martynko....kuchnia nasza jest bardzo świetlista...jadalnia ma 4 okna + to kuchenne i jasność bijąca z salonu....dodatkowo myslałam ze w okapie tez jest oswietlenie (oczywiście poza górnym w kuchni i w jadalni)....myslisz, ze moze byc ciemno??..................wiesz co, bo mi te halogeniki itp. swiatełka kojarzą się tylko z nowoczesnością i stad jakby moja niechęć do ich montazu....przy oknie nie mam górnych szafek nie ma co cieniować.....ale kazdą sugestie rozpatrze ...zaczynam sie teraz "letko" zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts