Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Magdy i Roberta - Józefina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 783
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kuchnia nabrała już koloru....mąż na urlopie realizował się malarsko :lol: :D ...zdjęcie oczywiście tego nie oddaje, ale wyszło pięknie :oops: :)

http://preview.jozefina.photosite.com/~photos/tn/3471010_1024.ts1155713132151.jpg

http://preview.jozefina.photosite.com/~photos/tn/3471009_1024.ts1155713129444.jpg

ps. czy ktos podpowie mi jak zmniejsza się tez zdjęcia na photosite??...dodam, ze wstawiam miniatury a wywala mi fotke na całą stronke i pogarsza się jakość.....plisss czekam na rady :-? :)

hey hey Miraśka pocieszyłas mnie :lol: ...ale wiem, ze niektórzy nie lubią takich duzych fotek :wink: ...zresztą mnie denerwuje słaba ich jakośc przez to...

a stół będzie pomalowany na kolor frontów kuchennych ale dopiero w momencie gdy juz kuchnia bedzie :)....fajne porównanie zastosowałaś z tym drzewkiem :wink:

Motyczko kciukasy mam mocno zaciśnięte :D oczywiście po cichutku :wink:

Ładna ta mięta na ścianach kuchni, dobrze gra z kolorem stolarki okiennej.

Dom pięknieje coraz bardziej, pozdrówka :D

też buduję taką józefinę itrochę inny układ w srodku ale na zewnątrz to samo piękny dom choć pomieszczenia mało ustawne

WoW...w końcu ktoś!!!! :D :D :D EXTRA...polcomsat możesz pochwalic sie tym co juz masz, jestem bardzo ciekawa Twoich rozwiązań...my zmienialismy troszkę układ w środku i wydaje mi się ze własnie jest bardzo funkcjonalnie :)....a gdzie się budujesz??

pozdrawiam serdecznie :D

Motyczko kciukasy mam mocno zaciśnięte :D oczywiście po cichutku :wink:

Ładna ta mięta na ścianach kuchni, dobrze gra z kolorem stolarki okiennej.

Dom pięknieje coraz bardziej, pozdrówka :D

Tolusia dzięki dzięki.... :D

ps. już mogę Wam się pochwalić serduszko bije i jesteśmy w 7 tygodniu ...od dzisiaj jestem na chorobowym więc będe tutaj zaglądała tylko z doskoku ...ale mąz bedzie mi donosił na bieząco co sie u Was wszystkich dzieje :) ....pozdrowienia serdecznie dla Wszystkich

motyczka

Witam! dzisiaj oglądałam po raz pierwszy wasz dom .Jest piękny.Bardzo podoba mi się parkiet planuję taki sam . kuchnia też prawie w moim stylu.Jest bardzo super.Jeżeli mecie to napiszcie na priva jaki jest koszt parkietu i kuchni.Z góry dziękuję! Jaką długość i szerokość mają klepki . Wyglądają przecudnie. Gratulacje maleństwa!!Pozdrawiam

• 3 weeks później...

Witajcie!!

Na wstępie pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów od przyszłej mamusi :lol:, siedzi w domku i wypoczywa, fasolka po kolejnych badaniach ma się dobrze (3cm) i jeśli wszystko dobrze sie ułoży (a ułoży się) to na Wielkanoc "na zająca" dostaniemy najważniejszy prezent!!

Tymczasem chciałem się pochwalić, że mamy już pomalowany salon ale proszę Was nie pytajcie mnie faceta na jaki kolor...Madzia wybrała, ja malowałem...foteczki jutro :lol:

Jutro też o 12 wpada do nas ekpia z meblami kuchennymi...już się nie możemy doczekać...obiecuję fotorelację

miłego dnia!!