mpb1971 09.08.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ciiiiiii......trzymajcie kciuki kobitki nie mogę zapeszać....pocichutku się cieszymy ...będę Was informowac o rozwoju sytuacji Motyczko, to tak po cichutku ale mocno trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesje 09.08.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Motyczko gratuluję miłej wiadomości Trzymam kciuki i dużo zdrówka dla WAS! lesje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.08.2006 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Lesje dziękuje ślicznie ...dbam o siebie, wypoczywam i oszczędzam...informacja jakby spod lady stąd tak "dmucham" i nie chcę zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.08.2006 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ciiiiiii......trzymajcie kciuki kobitki nie mogę zapeszać....pocichutku się cieszymy ...będę Was informowac o rozwoju sytuacji Motyczko, to tak po cichutku ale mocno trzymam kciuki to tak cichoooo buźka i dziękuski za kciuki Gohna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.08.2006 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 kuchnia nabrała już koloru....mąż na urlopie realizował się malarsko ...zdjęcie oczywiście tego nie oddaje, ale wyszło pięknie http://preview.jozefina.photosite.com/~photos/tn/3471010_1024.ts1155713132151.jpg http://preview.jozefina.photosite.com/~photos/tn/3471009_1024.ts1155713129444.jpg ps. czy ktos podpowie mi jak zmniejsza się tez zdjęcia na photosite??...dodam, ze wstawiam miniatury a wywala mi fotke na całą stronke i pogarsza się jakość.....plisss czekam na rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 16.08.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 hej ,hej nie zmniejszaj -tak można się lepiej delektowć kolorkiem w kuchni -taki ładny ,zawsze uważałam ,że zieleń pasuje do naturalnego drzewa,-bo jak sie patrzy z salonu to jakby był konar drzewa a kuchnia ko korona z listkami super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.08.2006 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 hey hey Miraśka pocieszyłas mnie ...ale wiem, ze niektórzy nie lubią takich duzych fotek ...zresztą mnie denerwuje słaba ich jakośc przez to... a stół będzie pomalowany na kolor frontów kuchennych ale dopiero w momencie gdy juz kuchnia bedzie ....fajne porównanie zastosowałaś z tym drzewkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polcomsat 22.08.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 też buduję taką józefinę itrochę inny układ w srodku ale na zewnątrz to samo piękny dom choć pomieszczenia mało ustawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Motyczko kciukasy mam mocno zaciśnięte oczywiście po cichutku Ładna ta mięta na ścianach kuchni, dobrze gra z kolorem stolarki okiennej. Dom pięknieje coraz bardziej, pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 23.08.2006 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 też buduję taką józefinę itrochę inny układ w srodku ale na zewnątrz to samo piękny dom choć pomieszczenia mało ustawne WoW...w końcu ktoś!!!! EXTRA...polcomsat możesz pochwalic sie tym co juz masz, jestem bardzo ciekawa Twoich rozwiązań...my zmienialismy troszkę układ w środku i wydaje mi się ze własnie jest bardzo funkcjonalnie ....a gdzie się budujesz?? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 23.08.2006 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Motyczko kciukasy mam mocno zaciśnięte oczywiście po cichutku Ładna ta mięta na ścianach kuchni, dobrze gra z kolorem stolarki okiennej. Dom pięknieje coraz bardziej, pozdrówka Tolusia dzięki dzięki.... ps. już mogę Wam się pochwalić serduszko bije i jesteśmy w 7 tygodniu ...od dzisiaj jestem na chorobowym więc będe tutaj zaglądała tylko z doskoku ...ale mąz bedzie mi donosił na bieząco co sie u Was wszystkich dzieje ....pozdrowienia serdecznie dla Wszystkich motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 23.08.2006 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 http://preview.jozefina.photosite.com/~photos/tn/3672236_200.ts1156332833427.jpg żeby nie było tylko o domach do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.08.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Magda, gratuluje Wam obojgu i trzymam kciuki. Bedziemy Wam kibicowac w budowie i w oczekiwaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 23.08.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Motyczko jeszcze raz GRATULUJE i życzę dużo zdrówka dla WAS Napisz jak się czujesz . http://www.maluchy.pl/kartki/kartki/narodziny_malucha/narodziny2.jpg http://www.szipszop.pl/tickers/6853.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_beti_new_ 23.08.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 motyczka to ja tez muszę Ci pogratulować czy to wasze pierwsze dziecko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 25.08.2006 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam! Dziękujemy za wszystkie gratulacje i słowa otuchy. Wszystkie gwiazdy i potrzeby kulinarne mówią nam, że będzie to dziewczynka!! Madzia ma straszną ochotę na pomidory ; TAK to bedzie nasze pierwsze dziecko. Oczywiście przekarzę wszystkie informację. Pozdrawiam. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 28.08.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam! dzisiaj oglądałam po raz pierwszy wasz dom .Jest piękny.Bardzo podoba mi się parkiet planuję taki sam . kuchnia też prawie w moim stylu.Jest bardzo super.Jeżeli mecie to napiszcie na priva jaki jest koszt parkietu i kuchni.Z góry dziękuję! Jaką długość i szerokość mają klepki . Wyglądają przecudnie. Gratulacje maleństwa!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.09.2006 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witajcie!! Na wstępie pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów od przyszłej mamusi , siedzi w domku i wypoczywa, fasolka po kolejnych badaniach ma się dobrze (3cm) i jeśli wszystko dobrze sie ułoży (a ułoży się) to na Wielkanoc "na zająca" dostaniemy najważniejszy prezent!! Tymczasem chciałem się pochwalić, że mamy już pomalowany salon ale proszę Was nie pytajcie mnie faceta na jaki kolor...Madzia wybrała, ja malowałem...foteczki jutro Jutro też o 12 wpada do nas ekpia z meblami kuchennymi...już się nie możemy doczekać...obiecuję fotorelację miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 18.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 rewelacyjne wieści i o meblach kuchennych i o " fasolce". Motyczka, mocno Cię ściskam i życzę wszystkiego naj... lepszego. Buziaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 rewelacyjne wieści i o meblach kuchennych i o " fasolce". Motyczka, mocno Cię ściskam i życzę wszystkiego naj... lepszego. Buziaczki. Ja tez, ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts