Żelka 11.10.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cieszę się bardzo,że ciasto wyszło .A w tym piekarniku wyglądało pięknie. Motyczko dbaj osiebie! Zyczę Ci więcejudanych ciast! Popieram!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 12.10.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Motyczko, Dziękuję za namiary płytkowe !!! Twoje ciasto wyglada super ! Chyba pozwolę sobie też wypróbować ten przepis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.10.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ha w koncu znalazlam ten watek hehe . Jak juz gdzies pisalam swietna masz chate . Czy w wykuszu w jadalni na parapetach planujesz kwiaty w doniczkach? Mysle ze wygladaly by super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 13.10.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 piekna masz łazienkę, bardzo mi sie podoba.... no i smaka mi narobiłyście na śliwkowca... mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 13.10.2006 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Cześć DZiewczyny!! ślicznie Wam dziękuję za takie uznanie w materii piekarskiej mam nadzieje, ze się dopiero zaczynam rozkręcać Miraśka masz bardzo dobry pomysł z tymi wypiekami w nowej kuchni i zamieszczaniem zdjęc z realizacji Aga, Zeljka, Roszponka i cała reszta dbam o siebie bardzo, oszczędzam się, duzo wypoczywam a w pracy jak to w pracy pracuję ale na mniejszych obrotach dlatego sie nie wyrabiam Agiis, Zuzza szczerze Wam wszystkim moge polecic ten przepis Roszponki...dodam tylko tyle, ze zamiast 1 kostki margaryny wzięłam 1 szklankę oleju poszłam na łatwizne z tym roztapianiem Mufka fajowo, ze udało się Tobie mnie zlokalizować i miło mi ogromnie, ze się Tobie ta nasza "chata" podoba...kwiaty planuję ale nie lubię w duzych ilościach...na razie nie kupuję, bo wiem, ze do nowego domu to goście też przynoszą w prezencie....hihihih dobra a teraz najważniejsza dla nas wiadomość, którą chcę się z Wami podzielić.............wczoraj 12.10 robilismy pierwsze badania specjalistyczne-genetyczne .....iiiii.... dzidzka jest zdrowa, ruchliwa, prawidłowo się rozwija na 90% to będzie Marcelinka - mimo tak wczesnego terminu 14t.6d. ciąży udało sie lekarzowi podejrzeć "pipkę" buziaczki dla Was dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 13.10.2006 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mohag zapomniałam o Tobie....chciałam tylko napisać, ze ten placek nawet sie nie odkłada w boczkach taki dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 13.10.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 motyczka GRATULACJE!!! Niech dzidzius rosnie zdrowo , oby nie za duzy bo ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.10.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mohag zapomniałam o Tobie....chciałam tylko napisać, ze ten placek nawet sie nie odkłada w boczkach taki dobry.... a juz myslalam ze zapomnisz i nie bedziesz dalej kusic tymi dobrociami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 13.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Witaj Motyczko!! Kuchnia wygląda super, wszystko idealnie dobrane, przepięknie . A ciasto wyglada baaaaaaardzo smakowicie , chyba jutro też wezmę się za wypiek śliwkowca. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 17.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Cieszymy się zę to będzie dzidza!!!!!zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.10.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Zagladam aby pozdrowic. Roszponce tez dziekuje za swietny przepis. Dzis robilam Zamiast sliwek byly wisnie i tez bylo super...Dzieki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 19.10.2006 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dziękuję, dziękuję kochane w czwartek byłam na wizycie kontrolnej u gina, słyszałam po raz pierwszy bicie serduszka....co za moment, co za emocje ... Zeljko i jak wyszło ciacho z wiśniami?? ja teraz planuje wrzucić jabłka, takie większe talarki, ciekawa jestem jak sie jabłko zachowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 19.10.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć dziewczyny cieszę się ,że ciasto robi taką furrorę .Ja nie miała m czasu spróbować z innymi owocami Może w niedzielę . Jest mój dom Malwa na horyzoncie jeżeli możecie to zobaczcie go . Pozdrowienia dla mamy i dzidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 24.10.2006 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 roszponka moge polecic Twój placek z jabłkami, rewelacja...bo śliwki już tracą pierwszą świeżosc ....jabłuszka pokroiłam w talarki obtoczyłam w cukrze pudrze i posypałam delikatnie cynamomen i układałam jak sliwki..........poprostu miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 24.10.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Motyczko super brzmi to zmodyfikowane ciasto.Muszę spróbować.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 24.10.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Jesli się już tu tak kulinarnie zrobiło to przyznam się że zrobiłam ciasto śliwkowe dwa razy Raz z olejem, a drugi raz z masłem. Niestety za każdym razem wyszedł mi lekki zakalec. Ale było i tak przepyszne, więc znikneło w pół dnia Chyba jestem kiepską kucharką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 25.10.2006 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zuzza u mnie też ciasto idzie w pół dnia...ale czy wychodzi mi/lub nie zakalec to ja w sumie nie wiem ...ani mama, ani babcia nic nie mowiły, zeby im cos nie pasowało...więc zakładam, iż mi się udaje....moze Twój piekarnik wolałby wyższą temperaturę, albo niższą (nie znam się)...bo ja np. na poczatku pieke na 190 ale pod koniec schodze do 170...bo widze ze bym go przypiekła...i raczej pieke w 40-45 minutek...bez termoobiegu.... teraz na weekend planuje upiec, w końcu, szarlotkę z przepisu Zeljki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 26.10.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Motyczko pięke masz podłogi. Czy podłogi górne idolne różnią się gatunkiem. Jaka jest długość klepek? Czy możesz podać cenę 1mkw. drewna i robocizny . też będziemy kupować jesion.Jest piękny już mi się opatrzyły dębowe podłogi. Z jakieg drzewa są Twoje drzwi? Czym je malowałaś? Lakier,impregnat czy lakierobejca? I jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 26.10.2006 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 napisałam do Ciebie na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 26.10.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Motyczka kto Ci będzie te podłogi polerował zeby byly takie piękne zawsze? Jak Marcelinka zacznie raczkować i pozerać ciasteczka, chrupeczki, jabłka to juz nie bęęęędzie tak pieknie hihihi Wiem co mówię! Ciaża to cudowny stan, a później taka maleńka dzidzia, i karmienie ... ale się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts