Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Magdy i Roberta - Józefina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 783
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Motysia Ty się nie migaj, nie do druku, tylko sernik piecz i stawiaj na stole :D

I zdjęcie poproszę, będę się oblizywać i "zazdraszczać" i stołu i sernika 8)

TOLA, TOLA....pipko :wink: widzisz, ze pieke :wink:

jak bede tyle jadła to sie na nowym krześle nie zmieszcze w tej ciązy :lol: ...hihihihi... nie oblizuj się tylko przyjezdzaj pomóc zjeść :wink: :p koleżance

kazdy nowowypróbowany placuszek zamieszcze na forum :lol: obiecuje :lol:

Opony zmieniłam na zimowe, to właściwie jestem gotowa do drogi.

Małż wyjeżdża w sobotę na narty, to może ja do Ciebie :roll:

Twój sernik podziała na mnie lepiej, niż jakieś zapyziałe SPA :wink:

Zwłaszcza taki prosto z piekarnika ( o kaloriach pomyślę innym razem) :D

Opony zmieniłam na zimowe, to właściwie jestem gotowa do drogi.

Małż wyjeżdża w sobotę na narty, to może ja do Ciebie :roll:

Twój sernik podziała na mnie lepiej, niż jakieś zapyziałe SPA :wink:

Zwłaszcza taki prosto z piekarnika ( o kaloriach pomyślę innym razem) :D

Co tam jakieś SPA w porównaniu z sernikiem Motysi!!! :lol:

Sernik tylko ciepły jest najlepszy!

A kalorie kto by je liczył? Odmawiać sobie takich pyszności?!!?

To tylko gwiazdy potrafią hihihihi....

Ale ci ciacho wyszlo! Ja nigdy takich gorek nie mialam :(

A stol i krzesla, jak cala reszta u Was..., boski!!! :D :wink:

Zeljka ...to za radą mamy, bialko rzucalam jako nieokreślone kształty-górki, nie rozsmarowywałam na gładko na całych jabłkach, zeby miały czym oddychac i puszczać parę :wink: ..tą kruszonkę też tak sypnęłam nieregularnie......no i liczę że to dzięki temu....chyba że mi się tylko tak fuksnęło :wink:

za stół dziękuję jak i za całą resztę :wink:

a Ty pipko kiedy odwiedzisz bydzie?? :lol:

Ja do Bydzi, to pewnie dopiero na wiosne, nie wczesniej. Boje sie zimna, no i nie najwygodniej ze soaniem u mojej tesciowej. A w moich latach to juz szuka sie wygody. :lol: :wink:

Za rade dzieki, tez tak zrobie nastepnym razem, to beda moje ulubione gorki, chociaz tylko na ciachu jak nie za oknem... :D

no to na wiosne koniecznie, jak będzie już dzidzka :wink: będe na macierzysnkim i bedę miała duuuzo czasu...hmmm moze? :wink: ale placki będe jeszcze piekła....hmmm.....mam taka nadzieje :lol: :p

będzie już piękna pogoda, młoda trawka i słoneczko zachęcające do drogi :D a i tyle to sie przemeczysz "starsza pani" :p z noclegiem u tesciowej :lol: 8)

Ale ci ciacho wyszlo! Ja nigdy takich gorek nie mialam :(

A stol i krzesla, jak cala reszta u Was..., boski!!! :D :wink:

Zeljka ...to za radą mamy, bialko rzucalam jako nieokreślone kształty-górki, nie rozsmarowywałam na gładko na całych jabłkach, zeby miały czym oddychac i puszczać parę :wink: ..tą kruszonkę też tak sypnęłam nieregularnie......no i liczę że to dzięki temu....chyba że mi się tylko tak fuksnęło :wink:

za stół dziękuję jak i za całą resztę :wink:

a Ty pipko kiedy odwiedzisz bydzie?? :lol:

Gratuluję udanych wypieków Motyczko :D .

Chciałam tylko zapytać co masz na myśli pisząc "pipko", bo jakoś tak mi się dwuznacznie kojarzy? :wink: :-?

Motyczko dla mnie satysakcjonująca :lol: .Muszę przyznać ,że nie słyszałam takiego fajnistego określenia. :D . Z tym ciastem to dobry patent , następnym razem też tak zrobię :wink: .A u mnie był równe takie mało artystyczne.

i mnie to raduje, że Ciebie satysfakcjonuje :lol:...tak powszechnie używam (y) tego zwrotu, iż nawet nie przyszło mi do głowy, że może u kogoś wzbudzić dwuznaczność :) .... myślę że Tola, czy Zeljka gdyby poczuły się urażone to napisałyby do mnie :oops: :lol:

ps. Roszponko mama do tego typu przepisów mi doradzała żeby dolewać lub zastąpić margaryne olejem, może to też jakiś patent...aaa i ciasto ciachałam nozem :wink: na blacie i wyszło takie kruchutkie....sama się dziwiłam :p 8)...do sernika to się troszku boję zabrać.....muszę nastroić sie pozytywnie :D