kolia 08.11.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Dziękuję, dostałam Mam jeszcze jedno pytanko- czy ten brodzik ma jakąś obudowę, bo nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.11.2006 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 z tego co wiem, to nie ma (zamysł firmy sanplast byl chyba taki, aby cały został wpuszczony)...my wpuścilismy go troszkę w posadzkę i obłozylismy kafelkami...skonatkuj się z firmą i dopytaj czy mozna u nich kupić na zamówienie..... ps. w momencie gdy już zdecydujesz sie na zakup tej kabiny to udzielę wskazówek dot. przezorności przy montażu kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 09.11.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ps. w momencie gdy już zdecydujesz sie na zakup tej kabiny to udzielę wskazówek dot. przezorności przy montażu kabiny Taaaa, moi znajomi nie tak dawno wykańczali łazienkę i na sam koniec majster przyszedł zamontować szklaną kabinę. Pytaja go czy nie pomóc i nie przytrzymac, a on że sobie da radę. No i oni siedzą sobie na dole, a on na górze w łazience. I nagle..... Brzdęk !!!!!!!!!!!!!!!!!! Facetowi kabina wyślizgnęła się z rąk i spadając rozbiła się na tysiące odłamków. Te odłamki rozprysnęły się na kilka metrów i powbijały we wszystko co było na ich drodze. W ramę lustra, w obudowę wanny, w panel prysznicowy, w baterie.... A na koniec majster chciał posprzątac i zgarnął drobiny z dna wanny całą ja rysując przy okazji... Trzeba uważać Ale może Motyczko miałaś inną przezorność na uwadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.11.2006 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ps. w momencie gdy już zdecydujesz sie na zakup tej kabiny to udzielę wskazówek dot. przezorności przy montażu kabiny Taaaa, moi znajomi nie tak dawno wykańczali łazienkę i na sam koniec majster przyszedł zamontować szklaną kabinę. Pytaja go czy nie pomóc i nie przytrzymac, a on że sobie da radę. No i oni siedzą sobie na dole, a on na górze w łazience. I nagle..... Brzdęk !!!!!!!!!!!!!!!!!! Facetowi kabina wyślizgnęła się z rąk i spadając rozbiła się na tysiące odłamków. Te odłamki rozprysnęły się na kilka metrów i powbijały we wszystko co było na ich drodze. W ramę lustra, w obudowę wanny, w panel prysznicowy, w baterie.... A na koniec majster chciał posprzątac i zgarnął drobiny z dna wanny całą ja rysując przy okazji... Trzeba uważać Ale może Motyczko miałaś inną przezorność na uwadze... dokładnie taką z tym że u nas nie doszło aż do takiej tragedii....nam pękła tylko jedna mała-boczna szybka....tzn. wysunęła sie z zawiasów....które nie wskazywały że są tylko na wcisk, a ze trzymają szyby na stałe.... w takiej formie została ta kabina do nas przywieziona, już jakby zmontowana...w przeogromnym kartonie na palecie i do tego praktycznie zadnej instrukcji montażu...w samej firmie Sanplast mówili ze to czesto przypadek i mielismy szczęscie, ze pekła mała-boczna .... trzeba więc zlecić taki montaz dobremu fachmanowi lub specjaliscie z sanplastu, wtedy spokojna głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 qurcze, przed nami montowanie drzwi do kabiny, jednej a potem drugiej... Na pewno z 10 razy przypomne im aby sie pilnowali... Zuzza, starzna ta opowiesc... a wlasciciele jeszcze zyja, po tym?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.11.2006 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ja bym chyba osiwiała w jeden dzień... Zeljka trzymam zatem kciuki za montaż kabinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 10.11.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 qurcze, przed nami montowanie drzwi do kabiny, jednej a potem drugiej... Na pewno z 10 razy przypomne im aby sie pilnowali... Zuzza, starzna ta opowiesc... a wlasciciele jeszcze zyja, po tym?! Oj nerwów to mozna stracić trochę... Majster wiedział, ze musi szybko uciekać z domu - aż im przejdzie Ja bym chyba się załamała... Najgorsze jest to, że ta kabina wcale nie upadła z wysokosci na ziemię, tak naprawdę on tylko lekko to stuknął... A kawałki powbijały się nawet w prakiet 5 metrów dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.11.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ps. w momencie gdy już zdecydujesz sie na zakup tej kabiny to udzielę wskazówek dot. przezorności przy montażu kabiny Po tych opowieściach, to ja poproszę o wskazówki montażu, bo właśnie dzisiaj zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.11.2006 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ps. w momencie gdy już zdecydujesz sie na zakup tej kabiny to udzielę wskazówek dot. przezorności przy montażu kabiny Po tych opowieściach, to ja poproszę o wskazówki montażu, bo właśnie dzisiaj zamówiłam to świetnie Kolia przede wszystkim to co napisałam wyżej...kabina przychodzi zmontowana (jeden bok i drugi razem ze sobą) i jak patrzysz na nią (gdy leży w kartonie) to masz wrażenie, ze mała ścianka i duża gięta jest ze sobą połączona na stałe...a okazuje się, ze nie.....mała boczna ścianka jest zwyczajnie przymocowana na zawiasy jak drzwi pokojowe ....wiec najlepiej do ściany montowac małe scianki i potem dopiero te drzwi gięte duże!! ...troszke kogiel mogiel z tej mojej opowieści wyszedł ale mam nadzieje, ze mnie rozumiesz na stronie masz instrukcje obsługi, taką samą otrzymasz wraz z kabiną, w pon. wkleje zdjęcie kabiny jak sobie lezała w kartonie ... proponuję też zadzwonić przed samym montażem do Serwisu Sanplastu tam fachowieć udzieli Wam wskazówek....my po zamontowaniu dopiero skorzystalismy z ich usługi poziomowania kabiny....ale okazało się, ze zamonotwana jest dobrze....z tego co pamiętam mówil, że uchwyty łukowate montuje sie do ściany na końcu... http://www.sanplast.pl/SAN_PKI/prod_imgs/PRODTYP_413/imagpt/KPP-AVIIa_EX-rzuty_z_boku_z_gory.BIG.jpg może dużo nie pomogłam, ale moim zamysłem było ustrzec przed zbiciem szyb, dobrze zeby do montazu były min. 2 os. kabina jest bardzo cięzka pozdrawiam serdecznie motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 10.11.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Motyczko co u Ciebier słychać?Jakieś ciastko zostało upieczone? Może sernik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 13.11.2006 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 hey hey Roszponko w sumie po staremu, po malutku wszystko w jak najlepszej formie .delektujemy sie mieszkaniem w domku ..dziękuję za zainteresowanie....a co u Ciebie?? do sernika jakoś nie moge się zabrać....moze mam lenia albo stracha ...na razie jestem specjalistką od Szarlotki Zeljki buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 13.11.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Pozdrowienia dla mieszkańców domu z wieżyczką Dopiero teraz pooglądałam porządniej album z wnętrzami i muszę przyznać się, że zauroczyła mnie wasza łazienka. Dużo zdrowia dla mamy i dzidzi (i Borys i Marcel ładnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 13.11.2006 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Pozdrowienia dla mieszkańców domu z wieżyczką Dopiero teraz pooglądałam porządniej album z wnętrzami i muszę przyznać się, że zauroczyła mnie wasza łazienka. Dużo zdrowia dla mamy i dzidzi (i Borys i Marcel ładnie) domownicy pięknie dziękują ...ach ta wieżyczka mamusia z córcią (mam nadzieje ) serdecznie pozdrawiają...tatuś też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 13.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Motyczko u mnie nic nowego .W domu spokój ,nic się nie dzieje, czekamy na lepsze czyt.cieplejsze czasy.Ja skusiłam się na sernik ale zinnego przepisu.Wyszedł super tylko,że jest trochę pracochłonny.pozdrowionka dla całej rodzinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 14.11.2006 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ach właśnie...czasochłonny i nie zawsze wychodzi i to mnie odstrasza ...teraz przymierzam się do pierniczków świątecznych ...przepis spisałam sobie z wątku wnętrzarskiego...od 2 lat tam popularny i odswiezany temat wypieków przedświątecznych ...mój segeregator zaczyna przypominac prawdziwy z przepisami pozdrawiam cieplutko motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 17.11.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 motyczka, podaj rozmiar okna tego dwu skrzydłowego, bardzo ładne są a firanki masz takie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 20.11.2006 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 motyczka, podaj rozmiar okna tego dwu skrzydłowego, bardzo ładne są a firanki masz takie jak ja hey hey niko6 rozumiem, ze masz na myśli okna w sypialni na piętrze?? 170 cm wysokie, 180 cm szerokie... dziekuję i pozdrawiam serdecznie..... motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 23.11.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 chodzi mi o okienka w w wykuszu, pozdrawiam [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 23.11.2006 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 chodzi mi o okienka w w wykuszu, pozdrawiam [/img] to zmyliło mnie pojęcie okna drzuskrzydłowego ..ponieważ na dole (jak i na górze) w wykuszu wszystkie są jednoskrzydłowe ze szprosami..... o wymiarach 170 cm wysokie, 90 cm szerokie pozdrawiam motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 24.11.2006 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 http://foto.onet.pl/2eg1t,4ucr0www02cw,5k92r,u.html mam pytanko czy macie tez problemy z wklejaniem zdjęć z albumu w Onecie?? chciałam się pochwalic nowa komódka w sypialni i innymi drobiazgami, ale za chiny zdjęcia mi sie nie wczytują czy może to u nas się coś zmieniło?? no nic kombinuje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts