Paty 01.05.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 JAKIE PIĘKNE DZIECKO tfu, tfu......... rzadko sie zdarza żeby dzidziuś zaraz po urodzeniu był "taki wyraźny" , cudowna dziewuszka,,ciekawe kto taki ładny z rodziców ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi67 01.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Żeczywiście kawał baby. Gratuluję ślicznej córeczki i życzę dużo siły i cierpliwości w wychowaniu Marcelinki. To dla Was najpiękniejszy okres więc rozkoszujcie się każdą chwilą. Wiem coś o tym bo mam trzy takie cuda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 02.05.2007 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 W imieniu całej rodzinki serdecznie dzękuję, za gratulację!! Co do urody....hmmmmm mówią, że to wykapany tata Pewnie coś w tym jest, skoro dół ma mamusi to góra musi być tatusia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 02.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 boska dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 02.05.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Motyczko, gratuluję córeczki. Sporą córuchnę powiłaś.. Gratulacje no i piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 02.05.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 rzeczywiście kawał baaby, gratuluję, jest śliczniusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.05.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 W imieniu całej rodzinki serdecznie dzękuję, za gratulację!! Co do urody....hmmmmm mówią, że to wykapany tata Pewnie coś w tym jest, skoro dół ma mamusi to góra musi być tatusia!! Podobno statystycznie większość dzieci do pierwszego roku życia jet bardziej podobna do ojca niż do matki. Naukowcy nawet sobie wymyślili dlaczego. Po prostu matka wie, że to jej,a ojciec musi mieć dodatkowy bodziec, żeby objąć opieką. Gratuluję maleństwa i życzę wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 02.05.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 W imieniu całej rodzinki serdecznie dzękuję, za gratulację!! Co do urody....hmmmmm mówią, że to wykapany tata Pewnie coś w tym jest, skoro dół ma mamusi to góra musi być tatusia!! Podobno statystycznie większość dzieci do pierwszego roku życia jet bardziej podobna do ojca niż do matki. Naukowcy nawet sobie wymyślili dlaczego. Po prostu matka wie, że to jej,a ojciec musi mieć dodatkowy bodziec, żeby objąć opieką. Gratuluję maleństwa i życzę wszystkiego dobrego. Hi hi hi ach Ci naukowcy.....ja tam będe obstawał, że córunia jest tatusia a synuś mamusi stąd te podobieństwa, daleko nie patrzeć mam przykład Madzi z moim teściem. Pozdrawaim serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 03.05.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Gratulacje i całusy dla Madzi i Marcelinki. Magda dała radę..... Marcelinka będzie musiała dać sobie radę... A tata i mąż poradzi, jak dać sobie radę Ach rodzina.......a kiedy jej nie ma samotnyś jak pies Oby Wam się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Gratuluje corki i zycze duzo zdrowia i szczescia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 07.05.2007 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam, to znowu ja...tato W imieniu całej naszej rodzinki jeszcze raz bardzo dziekujemy, za ciepłe słowa jakie otrzymaliśmy od Was!!! Nie będę ukrywał, że świat wywrócił nam sie do góry kołami od 12/04 ale nie żałujemy a wrecz przeciwnie. Pamietając jednak, że to forum budowlano ogrodnicze a nie bocian.pl wklejam kilka fotek z naszego "ogrodu". Cudzysłów jest jak najbardziej na miejscu, bo porównując nasze wypociny z ogrodem naszego Sen Sei Toli wiemy, że jesteśmy na samym początku drogi w organizowaniu ogrodu. Na początek Magnolia, która niestety po przekwitnięciu dostała mocno w kość przez nocne przymrozki i tak naprawdę to podlewam zmarźniętego badyla nie mając pewności czy odbije. http://foto2.m.onet.pl/_m/4f75875bb6407619f8dc87f2b36a9956,5,19,0.jpg na Wielkanoc wybiły Krokusy http://foto0.m.onet.pl/_m/99210a039677ba8f753a08b100774494,5,19,0.jpg i hiacynty (wybaczcie jeśli przekręciłem nazwę) http://foto1.m.onet.pl/_m/4562e90fb260987c83c1fc06f222032d,5,19,0.jpg a potem był Migdałek http://foto3.m.onet.pl/_m/3204171fa947255c90fafdcbdeec4f3b,5,19,0.jpg i wszędobylskie Tulipany http://foto1.m.onet.pl/_m/1970c3d4f07a7ca7b7c53ea19b11c051,5,19,0.jpg Mam nadzieje, że nie zapeszę jeśli już dziś napiszę, że po 3 latach podlewania i pielęgnacji pekły pąki kwiatów Rododendrona, bedzie fioletowy. Pozdrawiam serdecznie w imieniu Motyczki i Marcelinki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 01.06.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Piękny domeczek, dawno mnie tu nie było. Gratuluję córeczki i czekam na kolejne fotki domostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 04.06.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Motyczko piękna córka!!!GRATULACJE!!! Życzę zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 07.06.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Witam Wszystkich Baaaardzooo Bardzooo SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po takiej długiej (dla mnie) przerwie....doczekałam się internetu w domku a co za tym idzie mogę powrocić na forum....... duzo mnie ominęło, duzo mam do nadrobienia (przeczytania, obejrzenia i napisania).... przede wszystkim pragnę podziękować z całego serca za tyle ciepłych słów, za życzenia, gratulacje, za kciuki...wsparcie i pamięć...cudownym jest uczucie że jednak nie zapomnieliście, ze ktoś tutaj zaglądał...że czekaliście ... będę starała się być częstym gościem (bo na bywalca jeszcze za szybko) i w miarę na bierząco relacjonowała co się u nas w domostwie dzieje....w kazdym razie planów-marzeń-koncepcji mamy sporo na ten wakacyjno-letni okres....oby tylko wszystko udało się zrealizować.....i oczywiście było czym się "pochwalić" przed WAMI!! w nawiązaniu do macierzyństwa............zdecydowanie mi (nam) służy, jestem szczęsliwą mamunią, nie potrafię się nacieszyć córcią, jestem bardzo dumna z taty ...mogłabym pisać same ochy i achy...ale też nie chcę zmieniać profilu tego forum i zmuszać odwiedzających do czytania o dzisiejszej kupce czy pierwszym "a guuu" Jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam ps. do miłego sklikania motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 10.06.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ciesze sie Motyczko, ze wracasz na forum. natknelam sie na twoj watek tuz przed urodzinami Marcelinki. z poczatku spojrzalam krytycznie na wasz projekt, potem po obejrzeniu robot, wnetrz musze stwierdzic, ze wasz domek ma klimat, bardzo fajne, stylowe wnetrza i choc nie jest w moim guscie sprawia mi przyjemnosc sledzenie jak go wykonczacie. Wasz domek ma po prostu dusze Pozdrawiam serdecznie i czekam na dalsze relacje z wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.06.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Witaj Vilemo ..bardzo fajnie że jednak wnętrze Ciebie zaciekawiło i projekt stał się bardziej przyjazny dla oka ...takie wpisy są budujące, chociaż my czujemy się świetnie we własnym domu, nawet mimo wielu słów krytyki jest on spełnieniem naszych marzeń i realizacją, małymi kroczkami, własnych pomysłów....tymbardziej jestesmy dumni z tego co osiągnelismy! pozdrawiam miłośniczkę kciambrów i zapraszam do zaglądania ps. ubóstwiamy je, ale ze względu na alergie męza juz na kotka sobie nie mozemy pozwolic ... piesek (znajda) musi wystarczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 11.06.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Motyczko, Gratuluję córeczki !!!!! Cieszę się, że wszystko dobrze się Wam układa! Zagladaj na forum jak najczęściej. Twój domek jest chyba moim ulubionym Czekam na dalsze sugestie wykończeniowe A moja córuś pojawi się na świecie już za miesiąc Pozdrowienia !!!! Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 11.06.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witaj Zuzzka ach, nie mogę się wyrobić z nadrabianiem zaległości forumowych....brakuje jeszcze mi czasu zeby do wszystkich zajrzeć nie mówiąc juz o tym, zeby napisać....cieszę sie ogromnie ze zaglądasz do nas .. jak znosisz te upały z brzusiem, no i oczywiście jak Twoje sampoczucie??... jak ten czas leci w ogóle trzymam kciukasy za pomyslne rozwiązanie i gratuluje córci serdecznie ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.06.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 No i stało się!!!!! Jak tylko zaczęliśmy naszą budowę nie ukrywałem tego, że w naszym domku bardzo chciałbym mieć akwarium. Moja kochana teściowa tak bardzo sobie wzięła do serca moje marzenia, że w ostatnią niedzielę przywiozła mi akwarium. Szczerze mówiąc nie mogę oderwać wzroku od niego. Czyż Ona nie jest wspaniała?? Kochana babcia http://foto3.m.onet.pl/_m/aba509dc5a1a9d69ad398108810330ef,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 13.06.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Akwarium super No i gratuluje ślicznej Córci Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts