Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Magdy i Roberta - Józefina

Recommended Posts

Hej Motyczko !

Akwarium super :-) JA t eż jestem miłosniczką ryb - mamy nawet dwa akwaria :-) Ale nie takie ładne oczywiście ;-)

Te upały sa okropne - ja się chłodzę wodą z węża - oblewam się cała w ubraniu i tylko Andrzej się śmieje czy zamierzam w końcu wziąć udział w jakimś konkursie mokrego podkoszulka ;-)

Tak Ci zadroszczę takiej ślicznej córeczki :-) Kawał zdrowej dziewuchy :-) Ja nie wiem jak ten ostatni miesiąc przeżyjemy. Wszystko zwala się na głowę....

Pozdrawiam !!!

• Odpowiedzi 783
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://foto2.m.onet.pl/_m/5a3023bc98265006d088d752a56db15a,5,19,0.jpg

motywacja jest wielka 8) mysle Zuzza że wytrzymasz, masz jeszcze lepiej bo bedziesz miała juz 2 córcie :D ....nasze malenstwo własnie skonczyło 2 miesiące i 2 dni i wazy juz ponad 6130 g....jest juz co dzwigać :wink: rybki jak znalazł :lol:...

po tym oblewaniu to moze faktycznie jakies foteczki na forum powinnaś wrzucić :p 8) :wink:

KasiuR ślicznie dziękujemy za gratulki :D

• 2 weeks później...

Czesc Martynko :D

u nas jedna wielka zadyma, dobry tydzień temu zaczelismy robić elewacje, wiec w ogrodzie owszem zmiany są, ale nic nie widac :wink: ....

zdecydiwalismy sie na gładz, jest to dosc zmudna praca, tymbardziej gdy wykonuje ja jedna osoba, mamy takiego zaprzyjaznionego majstra - o pseudonimie szwagier no i tak nam dłubie, 75% chałupy pokryte jest juz cekolem, ale jeszcze przed nami 2 tygodnie czekania na efekt finalny :) ..foteczki oczywiscie beda :)

poza tym nic nowego, dziewucha rosnie - i nacieszyć sie nie mozemy :lol:

a co tam u Ciebie??

poszło....pierwsze fotki we wątku Elewacje zamieszczone, zdopingowała mnie Zuzza :D ..chciałam czekac do końca, ale że dość długo to trwa to nie wytrzymałam :oops: :oops: :oops: ...

człowiek jednak ma w sobie coś takiego że chce podzielić się vel pochwalić swoją radością z innymi 8) :p :wink:

http://www.empikfoto.pl/albumy25/253321/404915/previews/10994522_29_06_07_005.jpg

http://www.empikfoto.pl/albumy25/253321/404915/previews/10994519_29_06_07_016.jpg

http://www.empikfoto.pl/albumy25/253321/404915/previews/10994518_29_06_07_018.jpg

kolor bardzo cięzko pokazać, uchwycić...jest to jasny=brudny krem i białe opaski wokól okien, jak na razie najlepiej to widac własnie na wieży...zostało nam jeszcze dobre 25% do efektu finalnego... :) z dnia na dzień chodzę i czekam kiedy koniec....

dla zainteresowanych: farbe wybraliśmy z firmy Matres Revco Sil-silikonową, szczerze polecam..... :)

Gohna kope lat :lol:

a dzieki Ci bardzo za ciepłe słowa...czarujecie mi córe, zeby tylko na diabełka nam nie wyrosła :p :p :p :D

ogladamy razem co w galerii powstaje, ale pisac mi pipka nie daje, swiata ciekawa :) ...dzisiaj jej stukneło 12 tygodni...a i pokazac potrafi juz co chce robic :wink: najlepiej pasuje jej pozycja w pionie, w pelnym ruchu 8) :D nasz aktywny Marcelek precelek :lol: 3 minutki w jedym miejscu to cala wiecznosc :D

http://www.empikfoto.pl/albumy25/253321/395946/previews/10993603_29_06_07_002.jpg

pozdrawiamy :)

ha ha, wiem czytałam, duża córa, mój Adaś był prawie 4 razy lżejszy, dodziś zastanawiam się dlaczego właśnie nam się to przytrafiło, ale na szczęście wszystko jest już OK

magia działa, jedna z tych znajomych ponad rok temu powiedziała że zaczynają się z mężem starać o dziecko i będzie to chłopczyk i urodzi się 12.04 w jej męża urodziny;)

za jakiś czas mówi że jest w ciązy i termin ma na 12.04.!!! dziecko było ułożone miednicowo i konieczna cesarka i pojechała 12 :wink:

to najważniejsze ze jest wszystko OK...skoro taki malusi byl Adaś....silny chłopak :D

faktycznie magiczna zaczyna się robic ta data 8) żeby tylko jej magia nie przestała nigdy działac :wink: :lol: ...cóć mogę tylko teraz wszystkim zyczyć porodów 12 kwietnia :p

a co urodziło sie drugim razem znajomym?? :)

Zeljko to fakt córcia nam sie udała :lol: ...na elewacje mielismy za to wiekszy wpływ :wink: :p nadal (przez pogodę) nie moge doczekac sie efektu finalnego....na brame garazowa czekac bedziemy 5 tygodni, wiec jeszcze troszke upłynie czasu zanim pokaze pelne zdjecia :)

za wszystko dziekujemy :)

ps. czy Ty zawiesilas swoj dziennik??