Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Magdy i Roberta - Józefina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 783
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie dziwię się, że płakałaś w pierwszy dzień. Jak pojechaliśmy w te góry i zadzwoniłam stamtąd do domu... I usłyszałam młodego... Też się poryczałam jak bóbr i chciałam odrazu wracać :roll:

Potem do domu dzwonił już tylko małż, żebym nie zepsuła całkiem tego naszego "wypoczynku" :wink:

Katarek, to jeszcze nic strasznego, teraz taka pora roku, że dużo dzieci się katarzy. Ja też. Już drugi raz w przeciągu zaledwie trzech tygodni :o :roll: .

Napewno jej przejdzie bez powikłań :wink:

dokładnie, co tu dużo gadać każda mama wie, jak to jest :)

a katarek to nasz pierwszy dopiero, jeszcze nie mam doświadczenia :oops: :)

właśnie mam zamiar jej kupić Fride do ściągania gilunków, no i czekam do 15 i jadę po moją małą pysię :wink: :D ...mam nadzieje, ze to okaze sie tylko taki jesienny katarek bez powikłań... :roll:

dzięki za słowa wsparcia :lol:

Motyczko, szukając inspiracji do wykończenia naszego domku natknęłam się na twój watek, schody mnie powaliły a i reszta domu świetnie dobrana. Czy mogłabyś podac namiary na zakład w którym schody zamawialiście? Byłabym bardzo wdzięczna.

A odnośnie Fridy, moje dziecię doszło do wniosku, że uprawnienie musi być i jak ja miałam katar to mi Fridę przytachała i nos chciała czyścić ...

witaj Asioczku :)

mam nadzieje, ze kolanek sobie nie obtłukłas zbytnio :wink: :wink: :wink:

miło nam bardzo, że dorzucilismy swój grosz do Twoich inspiracji :lol:

schody mamy z granitu - kamień zamawialiśmy wraz z montażem z firmy GRANIT w Solcu Kujawskim, kamień VANGA...jesteśmy bardzo zadowoleni :)

http://www.granit.pl/

rozumiem, że mam się liczyć z tym, ze i ja bedę musiała z fridą się zaprzyjaźnić :D :wink:

pozwolę sobie pokazać je jeszcze raz w całej okazałości z balustradą - tralkami :)

http://www.empikfoto.pl/albumy26/13995/454929/previews/13642913_14_09_07_007.jpg

http://www.empikfoto.pl/albumy26/13995/454929/previews/13642911_14_09_07_008.jpg

balustrada z firmy TRALEX z Małej Nieszawki k. Torunia

http://www.tralex.com.pl/pl/

pozdrawiam serdecznie :)

Motyczko, z tralkami wyglądają jeszcze lepiej :) Również kolor ścian jest w "mojej" kolorystce. Dziękuję bardzo za namiary.

Już nie mogę doczekać się finalnego etapu wykończeniówki - prozaiczni elektrycy i hydraulik jakoś aż tak bardzo mnie nie bawią :)

A z fridą zapoznała się cała nasza rodzina dziecku należało dać dobry przykład. Więc za kilka miesięcy i Ciebie może spotkać ta wątpliwa przyjemność.

Motyczko, z tralkami wyglądają jeszcze lepiej :) Również kolor ścian jest w "mojej" kolorystce. Dziękuję bardzo za namiary.

Już nie mogę doczekać się finalnego etapu wykończeniówki - prozaiczni elektrycy i hydraulik jakoś aż tak bardzo mnie nie bawią :)

A z fridą zapoznała się cała nasza rodzina dziecku należało dać dobry przykład. Więc za kilka miesięcy i Ciebie może spotkać ta wątpliwa przyjemność.

Asioczku pochwal się co tam robisz :D z Wielkąąąą Przyjemnością sobie pooglądamy :D

Fridę będziemy testować na TATUSIU :lol: :lol: :lol: ...hihiihhihhi

normalnie słów brakuje, tak masz pięknie w tym domku :o :o

a to mnie szczególnie urzekło

http://www.empikfoto.pl/albumy26/13995/454929/previews/13642913_14_09_07_007.jpg

Dario Szalona KObitko dziękuję :wink: :lol: :D ...

jak to jest, że podoba nam się u kogoś coś, a u siebie robimy całkowicie inaczej...też tak mam :wink:

no, bo jak sama napisałaś, jestem z lekka :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol:

podoba mi sie baaaardzo Twoje wnętrze i jeszcze wiele innych, utrzymane właśnie w takiej spokojnej tonacji. Ale u siebie muszę mieć kolor, który kojarzy mi się z radością i energią.

To chyba dlatego, że sama jestem za bardzo ruchliwa i takie stonowane wnętrze na dłuższą metę by mnie dusiło. Tak myślę.

A u mnie kolorystyka trochę rozładowuje moją energię :wink:

Mogłam iść na psychologię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bardzo dobrze, że masz w sobie tyle energii :) ....chociaż muszę Tobie powiedzieć, że moje wnętrza nie oddają mojego temperamentu i charakteru ja mam odwrotnie do Ciebie, własnie taki spokój w kolorach mnie wycisza i nastraja ...inaczej bym się wykończyła mając w sercu tyle emocji i energii a w domu kolorowym bym oszalała :roll: :wink: :D

ps. mam wyrzuty sumienia...za ten wpis u Ciebie...mam nadzieje, ze nie sprawiłam Tobie przykrości.........jesssuuu :roll:

dziękujemy dziękujemy Dario masz pamięć :D

o dolnych wspominałam, teraz już wybija się jeden na górze...bynajmniej jednego już wyczuwam....tydzien w domku z babcią została, bo ten katarek byl dosc upierdliwy....od poniedziałku wraca do żłobeczka.......

chowa sie pięknie, jest grzeczna, gadatliwa, głośna, ciekawskie jajo...gada juz aba-aba-aba...babcia w siódmym niebie :wink: ......pogodna z niej dziewczyna nie wiem ze mam dzieciaka dosłownie :D....

Och Motyczko dawno nie byłam u Ciebie!!

Pokój Marcelinki piękny słodziutki, całkiem jak z bajki.

Marcelinka chyba jest w siódmym niebie.

A sallon brak mi słów, jest cudnie.

I te schody z balustradą :lol:

Marcelinka rośnie jak na drożdżach, piękna dziewczyca.

Szkoda,że taka młoda, już nie dla mojego synia. ha,ha ,ha

Pozdrowionka dla całej rodzinki!!!