motyczka 04.10.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 pięknie w tym Twoim domu, pokoik malutkiej mnie zachwycił słodziutki, jak i Twoja córcia życzę Wam zdrówka, oby maleństwo za bardzo nie chorowało w żłobku bardzo nam miło, dziękujemy ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 04.10.2007 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 nie dziwię się, że płakałaś w pierwszy dzień. Jak pojechaliśmy w te góry i zadzwoniłam stamtąd do domu... I usłyszałam młodego... Też się poryczałam jak bóbr i chciałam odrazu wracać Potem do domu dzwonił już tylko małż, żebym nie zepsuła całkiem tego naszego "wypoczynku" Katarek, to jeszcze nic strasznego, teraz taka pora roku, że dużo dzieci się katarzy. Ja też. Już drugi raz w przeciągu zaledwie trzech tygodni . Napewno jej przejdzie bez powikłań dokładnie, co tu dużo gadać każda mama wie, jak to jest a katarek to nasz pierwszy dopiero, jeszcze nie mam doświadczenia właśnie mam zamiar jej kupić Fride do ściągania gilunków, no i czekam do 15 i jadę po moją małą pysię ...mam nadzieje, ze to okaze sie tylko taki jesienny katarek bez powikłań... dzięki za słowa wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ja mam do ściągania kózek "katarek", który podłącza się do odkurzacza. On wszystko wyciągnie, więc przynajmniej nic na oskrzela nie idzie Pewnie ten Fride to to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 05.10.2007 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hahahah...do odkurzacza???? frida jest dużo lepsza od gurszki, ale moja MArcy teraz to już niczego nie chce dać przy sobie zrobić, nie zwyczajna i wszystko ją drażni...ale najważniejsze ze katarek nie nasila się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioczek 08.10.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Motyczko, szukając inspiracji do wykończenia naszego domku natknęłam się na twój watek, schody mnie powaliły a i reszta domu świetnie dobrana. Czy mogłabyś podac namiary na zakład w którym schody zamawialiście? Byłabym bardzo wdzięczna. A odnośnie Fridy, moje dziecię doszło do wniosku, że uprawnienie musi być i jak ja miałam katar to mi Fridę przytachała i nos chciała czyścić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.10.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 witaj Asioczku mam nadzieje, ze kolanek sobie nie obtłukłas zbytnio miło nam bardzo, że dorzucilismy swój grosz do Twoich inspiracji schody mamy z granitu - kamień zamawialiśmy wraz z montażem z firmy GRANIT w Solcu Kujawskim, kamień VANGA...jesteśmy bardzo zadowoleni http://www.granit.pl/ rozumiem, że mam się liczyć z tym, ze i ja bedę musiała z fridą się zaprzyjaźnić pozwolę sobie pokazać je jeszcze raz w całej okazałości z balustradą - tralkami http://www.empikfoto.pl/albumy26/13995/454929/previews/13642913_14_09_07_007.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy26/13995/454929/previews/13642911_14_09_07_008.jpg balustrada z firmy TRALEX z Małej Nieszawki k. Torunia http://www.tralex.com.pl/pl/ pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioczek 09.10.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Motyczko, z tralkami wyglądają jeszcze lepiej Również kolor ścian jest w "mojej" kolorystce. Dziękuję bardzo za namiary. Już nie mogę doczekać się finalnego etapu wykończeniówki - prozaiczni elektrycy i hydraulik jakoś aż tak bardzo mnie nie bawią A z fridą zapoznała się cała nasza rodzina dziecku należało dać dobry przykład. Więc za kilka miesięcy i Ciebie może spotkać ta wątpliwa przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.10.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 normalnie słów brakuje, tak masz pięknie w tym domku a to mnie szczególnie urzekło http://www.empikfoto.pl/albumy26/13995/454929/previews/13642913_14_09_07_007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.10.2007 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Motyczko, z tralkami wyglądają jeszcze lepiej Również kolor ścian jest w "mojej" kolorystce. Dziękuję bardzo za namiary. Już nie mogę doczekać się finalnego etapu wykończeniówki - prozaiczni elektrycy i hydraulik jakoś aż tak bardzo mnie nie bawią A z fridą zapoznała się cała nasza rodzina dziecku należało dać dobry przykład. Więc za kilka miesięcy i Ciebie może spotkać ta wątpliwa przyjemność. Asioczku pochwal się co tam robisz z Wielkąąąą Przyjemnością sobie pooglądamy Fridę będziemy testować na TATUSIU ...hihiihhihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.10.2007 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 normalnie słów brakuje, tak masz pięknie w tym domku a to mnie szczególnie urzekło http://www.empikfoto.pl/albumy26/13995/454929/previews/13642913_14_09_07_007.jpg Dario Szalona KObitko dziękuję ... jak to jest, że podoba nam się u kogoś coś, a u siebie robimy całkowicie inaczej...też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 no, bo jak sama napisałaś, jestem z lekka podoba mi sie baaaardzo Twoje wnętrze i jeszcze wiele innych, utrzymane właśnie w takiej spokojnej tonacji. Ale u siebie muszę mieć kolor, który kojarzy mi się z radością i energią. To chyba dlatego, że sama jestem za bardzo ruchliwa i takie stonowane wnętrze na dłuższą metę by mnie dusiło. Tak myślę. A u mnie kolorystyka trochę rozładowuje moją energię Mogłam iść na psychologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 a młody... to chyba będzie taki sam Już sobie z nim rady nie daję czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.10.2007 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 bardzo dobrze, że masz w sobie tyle energii ....chociaż muszę Tobie powiedzieć, że moje wnętrza nie oddają mojego temperamentu i charakteru ja mam odwrotnie do Ciebie, własnie taki spokój w kolorach mnie wycisza i nastraja ...inaczej bym się wykończyła mając w sercu tyle emocji i energii a w domu kolorowym bym oszalała ps. mam wyrzuty sumienia...za ten wpis u Ciebie...mam nadzieje, ze nie sprawiłam Tobie przykrości.........jesssuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 12.10.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Motyczko, niemal codziennie zaglądam do Twojego domu i wciąż i ciagle zachwycaja mnie Twoje schody, salon, pokój dziecinny no, wszystko. w takim domu chce sie przebywać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.10.2007 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 och jak mi miło...i wciąż i ciągle mogłabym dziękować za takie słowa i nigdy ich dość Twój domek też zachwyca...bardzo mi się podoba.....wpada w mój gust pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 gorące uściski dla Marcelinki na te pół roczku, niech będzie zdrowa i dzielna A jak się chowa?? Ząbki wyszły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.10.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 dziękujemy dziękujemy Dario masz pamięć o dolnych wspominałam, teraz już wybija się jeden na górze...bynajmniej jednego już wyczuwam....tydzien w domku z babcią została, bo ten katarek byl dosc upierdliwy....od poniedziałku wraca do żłobeczka....... chowa sie pięknie, jest grzeczna, gadatliwa, głośna, ciekawskie jajo...gada juz aba-aba-aba...babcia w siódmym niebie ......pogodna z niej dziewczyna nie wiem ze mam dzieciaka dosłownie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 12.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Och Motyczko dawno nie byłam u Ciebie!! Pokój Marcelinki piękny słodziutki, całkiem jak z bajki. Marcelinka chyba jest w siódmym niebie. A sallon brak mi słów, jest cudnie. I te schody z balustradą Marcelinka rośnie jak na drożdżach, piękna dziewczyca. Szkoda,że taka młoda, już nie dla mojego synia. ha,ha ,ha Pozdrowionka dla całej rodzinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts