DarioAS 14.04.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 niezła bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.04.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam Was wszystkie kobitki! motyczka-ja też mam Marcelinkę.Ma 2 latka a urodziła się 14 lutego 2006 roku.Wspaniały prezent nam zrobiła. Musiałam się odezwac ponieważ masz bardzo wspaniale urządzony dom.Masz taki jaki chciałaś .Patrząc na elewacje oraz na wnętrza domku czuje się to coś Ucałuj miodzio pyszczulek Marcelinki od Marcelinki. Ale nie obedzie się bez małych pytanek.Zdradź mi co to za okna? POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 15.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Motyczko, elewację masz białą czy z domieszką czegoś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.04.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 WITAM WITAM kobitki ooo jak fajnie, że nasza Marcy ma kolejną kumpelkę i to w dodatku imienniczkę Zapraszamy ze zdjęciem tutaj, każdy mały pyszczek mile widziany dziękuję też za komplementa dankaf okna są mahoniowe, firma z Torunia MarBud Therm, nie wiem czy to wystarczy, czy cosik więcej?? agusiek elewacja jest kremowa w odcieniu brudnawym...w słońcu wygląda jak biała, przy oknach (opaski są białe) widać że jest kolor, ale aparatem nie mogę tego uchwycić niestety. pozdroweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam ponownie.Dziekuje za odpowiedź.Do Torunia nie mam az tak daleko wiec gdybym sie zdecydowała to niebyłoby źle.Oczywiście wkleje zdjecia.Niech Marcelka wie jak jej kumpela wyglada.Ktos mi kiedys powiedział ze Marceliny sa takie szalone........jak jest u Was?Bo u nas sie sprawdza A co do okien.To są okna drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 20.04.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 co do Szaleństwa Marcelin to u nas tez się sprawdza zapewne jeszcze nie w takim wydaniu, jako roczniak, ale potrafi zaskakiwać jest niemożliwa czekamy z Marcy na zdjęcia kumpelki a okienka mamy PCV pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 23.06.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Motyczko, gdzie Ty sie podziewasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 hej, hej!!co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 25.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Witaj Motyczko! Piękna ta Twoja córeczka, szkoda, że mój syn już taki duży. co u Ciebie słychać hop, hop. Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 04.07.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witajcie dziewczynki jestem, żyję....duużo pracuje...nastąpiły u mnie zmiany zawodowe, podjęłam tez studia podyplomowe i jestem urobiona po łokcie ..aż wstyd, ale praktycznie nie zaglądam na forum...nie mam obecnie internetu w domku, czekamy na internet już ponad miesiąc (podpisaliśmy umowę z nieszczęsną Netią) ponad to, u nas bardzo dobrze, delektujemy się piękną pogodą w weekendy, córcia w miarę zdrowa, już ma 13 zębów i kolejne 3 idą jest obłędnie zabawna temperament ma po mamusi a uuuparta jak tatuś a co u was słoneczka?? pozdrawiam serdecznie dziękuję za zainteresowanie i pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no, już się martwiłam niech Cię podłączą w końcu... a u nas netia w dwa tygodnie zrobiła co trzeba... ale nie tu, tylko w poprzednim domku teraz mamy stacjonarny tp i do niego podłączony internet po kablu orange free dom. Od podstaw wszystko zrobione również w dwa tygodnie No, pracująca mama z Ciebie, aż podziwiam, tym bardziej, że masz małe dzieciątko na wakacjach... żłobek od września?? nie znam się, ale chyba przez wakacje zamknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 21.07.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witaj Motyczko!Ja już po urlopie dwutygodniowym, fajnie tylko krótko.Jak się mieszkało w bloku to urlop w domu był do niczego, ale w swoim domku z ogródkiem to co innego.Mam pytanie do DarioAS czy orange free dom jest lepszy od neostrady i na czym polega róznica??Nam będą podłączać telefon i na coś musimy sie zdecydować.Może podpowiesz swoje doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 odpowiedziałam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.10.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 co tu tak cichutko...czy beda jak nowe wiesci i fotki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 03.10.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam. Bardzo ładny dom Motyczko. Nie mogę się doczekać kiedy mój w końcu zacznie się wykańczać. Córcia jest śliczna. Ja mam synka Marcelego urodził się dokładnie 8 dni po Twojej Marcelince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.10.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 domek naprawde sliczny.corcia przecudna.obejrzalam sobie album.superrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 20.12.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Motyczko życzę - Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i ...te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku ! http://elementarz1.blox.pl/resource/m7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 21.12.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://91.121.210.142/kartki/4/130.jpg Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci,przeżytych w zgodzie ze światemi z sobą samym, pełnych życiai miłości Świąt Bożego Narodzeniaoraz niesamowitego, niezapomnianego,niepowtarzalnego Sylwestra!!! Zyczy Tobie i Twoim Bliskim - coffee82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 21.12.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Motyczko, radosnych, spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i Dosiego 2009 Roku http://bi.gazeta.pl/im/8/6078/z6078628X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,że może z niej uczynić BetlejemKażdy z nas ma na tyle ciepłe serce,że może przyjąć nowo narodzoną miłość...do tego wystarczy tylko wiara, nadziejaa miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt!http://muzyka.interia.pl/teledyski/#teledysk/last-christmas,13504 http://www.e-kartki.net/kartki/big/116689856711.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts