Żelka 17.05.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 to tym bardziej będę do Ciebie zaglądać i szukać tu inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 17.05.2006 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 to tym bardziej będę do Ciebie zaglądać i szukać tu inspiracji... oj ..ale ja też odpatruje aż tyle to w mojej głowie sie nie tworzy samo, zawsze mozemy wiemienić mysli i pomysły... a skoro masz takie zdolnosci w wyszukiwaniu stron, to moze podesłałabys mi cos na oświetlenie do łazienki...załozyłam nawet temacik we Wnętrzach...w tym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 17.05.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 cieszę sie bardzo, bo mi też ...powtórze to juz którys raz, ze ubóstwiam prostote...malowalismy sami, tego lata musimy pomalowac jeszcze raz... oj to z nieba mi spadłaś!!! Szukam dokładnie takiej farby! Jaka to firma i kolor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 A w jakim stylu ma byc ta lazienka? Aby wiedziec czego szukac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.05.2006 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 A w jakim stylu ma byc ta lazienka? Aby wiedziec czego szukac.... w moim stylu żeby dopasować oświetlenie do mojej łazienki, chciałabym podejrzeć jakie oświetlenie proponują projektanci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.05.2006 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 cieszę sie bardzo, bo mi też ...powtórze to juz którys raz, ze ubóstwiam prostote...malowalismy sami, tego lata musimy pomalowac jeszcze raz... oj to z nieba mi spadłaś!!! Szukam dokładnie takiej farby! Jaka to firma i kolor?? w sumie nie odkryliśmy ameryki...podkład (minia) a farba czarny półmat Hammeraita - to wszystko...efekt jak widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.05.2006 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 wstępna faza układania parkietu w jodełke - salon http://foto.onet.pl/upload/25/22/_601097_n.jpg pięterko http://foto.onet.pl/upload/2/52/_601101_n.jpg efekt końcowy przygotowany do cyklinowania w salonie http://foto.onet.pl/upload/6/40/_601105_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/32/12/_601103_n.jpg oraz góra - w planach pokój dziecięcy http://foto.onet.pl/upload/25/55/_601108_n.jpg rzut okiem na antresole http://foto.onet.pl/upload/15/8/_601109_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 moze po twoich zdjęciach parkietu zdecyduje sie w przyszłosci jednak na parkiet,poczekam jeszcze na zdjecia z efektu koncowego -jestem ciekawa jak wykończycie podłoge w ,,wizyczce,,-podobaja mi sie sciany łukowe tylko boje sie tego wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.05.2006 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 moze po twoich zdjęciach parkietu zdecyduje sie w przyszłosci jednak na parkiet,poczekam jeszcze na zdjecia z efektu koncowego -jestem ciekawa jak wykończycie podłoge w ,,wizyczce,,-podobaja mi sie sciany łukowe tylko boje sie tego wykończenia. sama się już nie moge doczekać, w pon. wchodzą cyklinować, ... a wieza troszke w wykończeniówce przeraza, ale stolarz zapewnia nas, ze nie bedzie problemu z listwami...parkiet Miraśka szczerze doradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 18.05.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 w sumie nie odkryliśmy ameryki...podkład (minia) a farba czarny półmat Hammeraita - to wszystko...efekt jak widac super, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 19.05.2006 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 w sumie nie odkryliśmy ameryki...podkład (minia) a farba czarny półmat Hammeraita - to wszystko...efekt jak widac super, dzięki! cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 moze po twoich zdjęciach parkietu zdecyduje sie w przyszłosci jednak na parkiet,poczekam jeszcze na zdjecia z efektu koncowego -jestem ciekawa jak wykończycie podłoge w ,,wizyczce,,-podobaja mi sie sciany łukowe tylko boje sie tego wykończenia. sama się już nie moge doczekać, w pon. wchodzą cyklinować, ... a wieza troszke w wykończeniówce przeraza, ale stolarz zapewnia nas, ze nie bedzie problemu z listwami...parkiet Miraśka szczerze doradzam powiedz-napisz jak cenowo ma sie taki parkiet do paneli(robocizna napewno droższa bo wiecej układania ale materiał -czy jest porażająca różnica-i jeszcze pytanie czy parkiet to to samo co deska barlinecka czy cos całkiem innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 19.05.2006 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 moze po twoich zdjęciach parkietu zdecyduje sie w przyszłosci jednak na parkiet,poczekam jeszcze na zdjecia z efektu koncowego -jestem ciekawa jak wykończycie podłoge w ,,wizyczce,,-podobaja mi sie sciany łukowe tylko boje sie tego wykończenia. sama się już nie moge doczekać, w pon. wchodzą cyklinować, ... a wieza troszke w wykończeniówce przeraza, ale stolarz zapewnia nas, ze nie bedzie problemu z listwami...parkiet Miraśka szczerze doradzam powiedz-napisz jak cenowo ma sie taki parkiet do paneli(robocizna napewno droższa bo wiecej układania ale materiał -czy jest porażająca różnica-i jeszcze pytanie czy parkiet to to samo co deska barlinecka czy cos całkiem innego? parkiet to nie jest deska barlinecka, parkiet to są klepki całkowicie z drewna, my osobiście mamy z drewna Jesionowego, z możliwością wielokrotnego cyklinowania i lakierowania..o cenach napisze na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.05.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 dzieki za priva-odpisałam tylko nie wim czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 19.05.2006 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 dzieki za priva-odpisałam tylko nie wim czy doszło doszło doszło ...tez odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.05.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 pewnie...jak będzie wykończone;-)...kafelkarz teraz zmaga sie z łazienką...za 3-4 dni skonczy to zrobimy fotki...nie mamy jeszcze podłóg, na dole stoi tylko kominek, czekamy na stolarza, po podłogach rzucimy kolorki na sciany....i poczekamy na kuchnie w okolicach sierpnia-wrzesnia a reszta czyli meblowanie to pewnie potrwa najdłuzej...mocno szarpie po kieszeni...w głowie mam już wszystko zaprojektowane, doczekac sie tylko nie mozemy... kuchnie planujemy w takim stylu..nawet układ mamy bardzo zbliżony, sciany chcemy też zielone..projekt jakby nasz http://www.kuchnie.pl/gfx/gallery/3/207-big.jpg Motyczka, piękną kuchnię znalazłaś! Tak bardzo mi się spodobała, ze chyba też zacznę myśleć o takim wystroju. A ponieważ Ty pierwsza ją zrealizujesz, to podejrzę u Ciebie (jeśli wkleisz w przyszłości fotki) jak to naprawdę wygląda Też kombinuję, zeby mieć zieloną ścianę w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 22.05.2006 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 też mnie ta kuchnia zauroczyła i kolor na ścianie, mam nadzieje, ze w sierpniu będę mogła się już podobną cieszyć, ale mam obawy iz moze to potrwac az do września...więc jezeli Tobie uda się szybciej zrealizowac podobny projekt to z przyjemnością podglądne i podpatrzę .... ...dodam tak na marginesie....ze u mnie górne szafki zakończe na tej samej ścianie co lodówka, nie będe juz wchodziła z naroznikiem, bo mam blizej okno niż na tym zdjęciu, ale za to mam dłuższą ścianę, tą od strony lodówki...planuje tez zrobić górne szafki na równi w jednej wysokości z rodzaju tych wyższych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.05.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ale ładnie się robi. Z niecierpliwocia czekam na kolejne zdjęcia. Pięknie , Gratulacje!!! Pozdrawiam serdecznie , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A ja czekam kiedy polakierujecie ten parkiet, bo taki sam byl u nas w planie... Tez jesion i tez jodelka... A kuchnia mi tez taka pasuje...tylko, ze u mnie wszystko ma byc niezabudowane , bo moj facet twierdzi, ze taka moda to glupota i ze nie bedzie przekladal estetyke ponad funkcjonalnosc. wiec, sama jestem ciekawa tego cuda w mojej kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 22.05.2006 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 fajowo, ze się Wam podoba ...ja też juz widzę ciepełko domowego ogniska w tych wnętrzach, dzisiaj zaczynają cyklinować...więc jak bedzie juz lakier wrzucę foteczki... zdecydowanie podkresli charakter tej podłogi... Zeljka a czemu zmieniliscie plany z tym parkietem? co do kuchni zabudowanej...to czy ja wiem czy to moda?..tak jest własnie funkcjonalniej, jeden blat przy pełnej zabudowie, schowane sprzęty - lodówkę otwierasz przeciez za jednym zamachem...staraj się jednak namówić "chłopa" do zabudowy..trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts